|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice deklic, kaj pa pravite na to?
2.8.2005 10:24:13   
Maxica
http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/20050731_2059736.php

Človek bi kr popenil...:grrr::grrr::grrr:Kje imajo ljudje glavo:zmeden:?
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.8.2005 10:29:17   
Anonimen
Sem že prebrala, ja, pa vendar je moje osebno mnenje, da Neckermann res ni imel namena spodbujati pedofilije, ampak je pač tangice za deklice prodajal zato, ker so moderne in ker je splošno znano, da želijo mlade deklice posnemati svoje matere. Morda je pri spodnjem perilu to le malce pretirano, vseeno pa mislim, da njihov namen ni bil slab. Pedofilijo pa tako ali tako spodbujajo le bolni možgani - pred leti so se tudi kregali, da rdeči Telebajsek spodbuja fašistična nagnjenja... :ups::ups::ups:

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2005 10:41:55   
lan
Joj groza,tangice na 3-letnici.Katera mama pa je tako "cvrknjena",da bi kupila svoji malcici tangice:zmeden:?
Res so malo zgresili s to kolekcijo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2005 10:47:40   
Maxica
Ne vem, morda sem jaz čudna:ups:, vendar vem, da jaz svoji triletni hčerki ne bi kupila tangic. Niso niti udobne, baje niti ne preveč "zdrave", njihov namen je, da ritka v njih zgleda seksi, česar si pa za triletnega otroka res ne želim.
Saj ne trdim, da je Neckermann s tem želel vzpodbujati pedofilijo, ampak so pa res malo falili z vsem tem.
Kaj niso naši otročki ravno zaradi te svoje nedolžne otroškosti tako simpatični in krasni? Pustimo jim, da so taki še naprej.:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2005 10:54:23   
Anonimen
Tanga za otroke? Halo? Pa kje živimo!
Še sama jih nosim le občasno, ker so totalno nekomot, pol bi jih pa mali kupovala. Pa sploh ni poanta v tem. Kdo si je to sploh zmislil. Ja triletne deklice pa res vejo, da bodo podobne mamicam če bodo nosile tangice. Mar nebi bilo bolje da bi jih posnemale v čem drugem?!
lp

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2005 11:04:30   
puncica
Jst sem tud kr bulila, ko sem gledla v katalogu na strani za punčke tangice, pa tud mojmu rekla pa kaj so ljudje nori, ja kdo pa kupi številko 98 tangice svojmu otroku. Ja svašta res.:zmeden2:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2005 11:06:46   
ZARA
Ja sm vidla v katalogu - za bruhat!!!
Denar je pa res sveta vladar!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2005 11:10:53   
Ajsha
Zagotovo je bilo povpraševanje po takem spodnjem perilu, sicer ne verjamem, da bi sploh izdelali kolekcijo. Meni osebno je tudi nagravžno, ampak zagotovo se najdejo tudi take mame, ki bi dale tangice na rit čisto majhnemu otročičku. Hja, bomo videli, mogoče se nam bo pa bo kakšna punčka kmalu smejala iz albuma v tangicah :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2005 11:29:33   
kofetek2010
zadnjič sem bila v LJ H&M in ena mami je svoji hčeri, ki je bila za celo glavo manjša od mojega sina, kupila 3 kose tangic :zmeden2: torej je bila tamala stara tam nekje 5 ali 6 let :( premalo, a očitno sosti več od kakšne dojenčice :(

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2005 11:32:07   
karinka
Mi niti na misel ne pride da bi svoji 5 letni hčerki kupila tangice.

Pa kaj je ljudem ? A so vsi čisto znoreli ? :hudicek:

Kam pelje ta svet ?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2005 12:01:12   
soncicaT
Katastrofa!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2005 12:01:22   
Anonimen
Grdo.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.8.2005 12:03:47   
Pupica
O hudoo.Tangice za se mi pa ne zdi samo pretiravanje pač pa zelo nezdravo za otroke. Ampak tko kot je ena omenila. Je pa že bilo povpraševanje po tem:zmeden:

Ajsha tut če se bo kera punčka smejala z albuma si zadnja da jo sodiš. Kakor komur paše! Vsaka mati za svojega otroka ve najbolje.

LP:rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.8.2005 12:18:16   
Ajsha
Eh pupica, ne bo držalo... glede na to, da se albumi javno ponujajo na ogled, imam vso pravico, da sodim po svoje - se ti ne zdi? Ali je po tvojem mnenju dovoljeno samo prikimavanje in odobravanje?!?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.8.2005 12:51:26   
m_m

Js sem pa debelo gledala, ko mi je ena v petem razredu pravla, da nosi sošolka tangice :zmeden2:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.8.2005 13:03:02   
Blink1
hmmm.....Soseda, ki ima zdaj 7 letno punčko, mi je že lani razlagala, kako se ji čudno zdi, da mala hoče tangice. In potem je iz nje izvlekla, da jih VSE sošolke že nosijo in bi jih ona tudi imela...

Meni se je zdelo noro...Ampak mala pa seveda ni hotela za sošolkami zaostajat, pa ji je mami kupila tangice:) Kaj hočeš...tak je...isto kot z vsemi ostalimi stvarmi.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.8.2005 13:04:12   
Anonimen
Eno okol kepe, ne pa tangice!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.8.2005 13:08:26   
m_m
splišni, ko da bi mojga :love: poslušala :bravo:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.8.2005 13:18:49   
Annny
Moje mnenje je, da tangice na 3-letni deklici nimajo kaj iskati, pa tudi na 5- ali 9-letni ne.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.8.2005 14:06:21   
spacey
Grozno, kaj takega! :zmeden: Še jaz jih ne uporablja, kaj šele da bi jih dala 3 letnici! Mislim tu mač!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.8.2005 14:10:16   
Pajaca
ha ha ha..... men pa to nč narobe..... zanč so ji hlače v rit zlezle, pa sva se tko režala da ma punca tangice......

Pač če kdo hoče kupit otroku tangice naj jih pač kup.... briga mene.... sploh ne vem zakaj se je treba tok zgražat..... sej tud kopalke za enoletne punčke prodajajo vse z modrćki, pa ne vem kaj rab enoletnica modrček????? Drgač je pa sestrična kupla tangice svoji petletnici (ji je tok težila), pa je smrkla ugotovila, da ji grejo na živce, ker jo žuljo... pa jih ne nosi več.... ma kej morjo pa otroc tud na seb sprobat.

Kupla jih najbrž ne bi triletnici... sam pr desetih.... ma takrat mi je pa že vseen, naj jih nosi če jih hoče.....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.8.2005 15:09:03   
dejčka2
Tangice za 3 letne punčke moderne?
Pa kaj so se vam možgani skisali?
OBUP:zmeden:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.8.2005 15:15:19   
mmetel6
Vsak ima pač svoje mnenje.Ne vem pa, zakaj sedaj taka galama, ko se je to pojavilo v Neckermannovem katalogu, ko pa sem jih jaz že lani videla v Modiani in pred kakšnim mesecem tudi v Intersparu?! Jaz tako majhnih še nisem kupila, kupila pa sem bokserice za našo 5-letnico. Ko sem pa ji takrat na polici pokazala tangice, se je samo nasmehnila. Imela sem občutek, da ji je postalo nerodno. Za foro sem jo hecala, da jih kupimo, pa si je raje izbrala še ene bokserice. Ne bom pa rekla, da jih jaz nikoli ne bi kupila, saj veste, kaj pravijo o zarečenem kruhu. Zaenkrat jih resnično še nimam na spisku za v nabavo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.8.2005 16:52:12   
Trebnje
Blesavo in ...blesavo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.8.2005 17:11:13   
Pupica
živa to se pa strinjam s tabo. Jaz vedno odrežem del slike ali take raje ne dam na ogled.

Ne ajsha ni ti treba kimat, saj jaz tut ne odobravam kake stvari, ne vem npr. zanemarjanje mamic, po tem ko imajo otroka, pa tega tut ne obsojam v vsakem postu.;)

LP:rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......