|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočna debata...
1.8.2005 22:41:53   
kofetek2010
tejč - sem na zgornjem debtnem oddelku videla, ti samo ne obupaj, mala naj čimveč pije, tako da bo povpraševanje in potem bo ponudba tudi 8)

za 3 dni? :zmeden2: Opatija, Htl Millenium :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   Nočna debata...
1.8.2005 22:42:14   
tejč
mammy, nič nisi čudna.
Priporočam sezam in čaj za dojenje. Sicer pa pojma nimam, kok časa bom še jaz dojila, bi tudi srčno rada dolgo.:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   Nočna debata...
1.8.2005 22:42:53   
piko.
Kalina a so ti stroški skozi vse leto enaki ali so pozimi še višji zaradi kurjave?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   Nočna debata...
1.8.2005 22:44:02   
kofetek2010
mammy26 - jaz sem jedla vse, res čisto vse in popila vsaj 1l mleka na dan, 6m po porodu sem že oddala vseh 20kg 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   Nočna debata...
1.8.2005 22:44:33   
tejč
jana 73, pa a veš, da se mi strguje iz dojke?! Sploh noče dlje pit. Noče. Joka in z glavco stran hodi. Pa jo fulkrat pristavim, ampak ona striktno na dve ure, po 5 min, pa nič več, zdle dva dni, prej pa ni blo težav.čudno.SAj bom vztrajala.HVala za spodbudo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   Nočna debata...
1.8.2005 22:45:27   
Kalina
Piko ja SPL pride okol 13.000sit..

No zdej vam pa moram zazeleti lahko noc, ker me :love: preganja..nocko:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   Nočna debata...
1.8.2005 22:46:34   
kofetek2010
tejč - a imaš nov duš bad, deo stik, parfum :zmeden2: mogoče jo kak vonj moti :zmeden2: na slikci zgleda taka lepa rejena pupa :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   Nočna debata...
1.8.2005 22:46:45   
piko.
Kalina še eno vprašanje, če dovoliš. Kaj pa je to SPL? Ali je to mogoče voda, odvoz smeti ipd.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   Nočna debata...
1.8.2005 22:47:53   
piko.
Kalina - a lahko samo še nekaj- kaj pa kurjava?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   Nočna debata...
1.8.2005 22:48:45   
tejč
ne, nič novega od vonjev:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
samo tudi dojke so glih ta dva dni bolj prazne, vsaj na otip..:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
mah, upam, da bo jutri bolje.
grem gledat za htl millenium, hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   Nočna debata...
1.8.2005 22:50:18   
mammy26
tejč,

kadar se moja Tia tako trga stran, vmes podreva velikega kupčka in potem nadaljujeva. Pa je OK.

Sezam jem in pijem vodo, vodo na litre vode, pa mleka nekje pol litra na dan. No upam da bom tudi jaz kmalu pristala na svojih magičnih 60kg kmalu.

Upam da bom še dolgo dojila, saj je to najin zadnji otroček in tako fajn jo je imeti na prsih, saj je tisti čas samo moja.

Seveda pa sta ta večja dva sedaj tudi izjavila, da bi se rada dojila, ker se pač tudi Tia.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   Nočna debata...
1.8.2005 22:50:42   
Kalina
Ja spl je stanovanjski stroski, voda, smeti, upravljanje, kurjava, ciscenje, ...pozimi je ogrevanja tm ene slabih 6.000 sit..

No tko grem...noca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   Nočna debata...
1.8.2005 22:52:36   
mammy26
kolk dolg pa spi prvo rundo zvečer? Moja nekje sedaj po 6ur skupaj, tako da mi vmes kar teče predno se zbudi.

No, pa tudi moje so kdaj mehke, da se že kar ustrašim:"menda ja ni konec"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   Nočna debata...
1.8.2005 22:53:09   
mammy26
Nočko Kalina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   Nočna debata...
1.8.2005 22:53:23   
kofetek2010
pride kak tak dan, saj bo bolje :) da ne boš predolgo iskala http://www.friendlyplanet.com/hotels/millenium-hotel.html 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   Nočna debata...
1.8.2005 22:54:54   
tejč
mammy, hvala za idejo, ampak sem poskusla kupčkat, pa tud ni, sam da jo dam stran od dojke, pa je ok.

jana 73, men se zdi, da je naša punca lepo rejena, res, ja. Mislim, da ni hudega.

Za hotel mill..., ste vi bili letos? Je ok? Kolk pa stane? Ste rezervirali prej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   Nočna debata...
1.8.2005 22:58:57   
kofetek2010
letos še ne, tja hodimo čez vikend v predsezoni in posezoni, najboljše je poklicat pa vprašat :) Htl je OK, ima čudovite sobe, bazen, dobro slaščičarno :ups: garažo :) cena? :zmeden2: še en link, pa poglej http://www.opatija.net/hoteli.asp?tip=1&id=11&page=prices

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   Nočna debata...
1.8.2005 23:02:28   
mammy26
dame,

lep večer še naprej,

jaz grem počasi v deželo sanj.

Noč vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   Nočna debata...
1.8.2005 23:03:28   
tejč
O, hvala! Sem gledala, ja, komfort, pa akr drago za avgusta, jasno. Hvala vseeno.
Počasi bom zaključila, mi kar roka mravljinčasta rata...
Lepo debato še naprrej in lahko noč potem, se še pišemo.:zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   Nočna debata...
1.8.2005 23:07:26   
petra.horzi
ej punce
jz grem tud spat
se beremo/tipkamo jutr kej
ko se bom zbudila sveda:)
mejte se
ne predolg čvekat, da ne bo jutr dež:)
ajd caw
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   Nočna debata...
1.8.2005 23:26:44   
m jana
Cer! Vse lepo in prav ampak 15 strani je pa malo prevec za pregledat! Kako ste? Pa kasj ve nic ne spite?
Ni sedaj cas za kaj drugega kot recimo :sloncek:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   Nočna debata...
2.8.2005 0:33:06   
pika**
Meni je tud končno ratal pridet čez vse te strani.:bravo:
A ste že vse šle spat?:zaspan:
Najemnine so hudič . Ko sva midva z:love: hotela skup živet, sva pač rekla takole :" Še mal počakava, prišparava za polog in nato odplačujeva kredit par let ali gerva v podnajemnike in mogoče nikoli ne bova na svojem, ker bo nekdo drug užival z najinimi penezi"
Nekoč, v prejšnjem tisočletju si dal polog ene 30% od vrednosti in dobu ključe v roke, pa še na plačo niso gledal, pa še zavarovanja ni bilo, niti porokov - so pa obresti bile pasje.
In sva počakala kakšno leto, prišparala za polog , si kupila gajbico na obroke in živela notri z :duda: nekaj srečnih let.:sloncek::metulj::sloncek:
Kako enim rata tako hitro zgubit kile po porodu ?
Men nau nikol ratal pridet nazaj na mojih 60. :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?