petra.horzi -> Nočna debata... (1.8.2005 21:32:51)
|
najem sm bla zmenjena za ogled garsonjere v bloku tuki v logatcu (50.000/mesec) sm prišla do tja, pa mi je rekla da je žal ta garsonjera že oddana-v logatcu je fuul težko najdit stanovanje v najem, ker je ogromno povpraševanja sm bla mal razočarana in se že obrnem da bom šla, pa mi ona reče "a bi dvosobno tudi prišlo v poštev?" je mela ključe tko da sva lohk šle kr takoj pogledat stanovanje je v bloku zraven tistega z garonjero v 5. nadstropju (najvišji), sončna lega velik hodnik, velika kopalnica majhen wc, ogromna kuhinja, dve veliki sobi pa še velik balkon (zastekljen, po tleh parket, po stenah les, pa še radiator na balkonu)-ubistvu še ena sobica povsod po tleh novi laminati, po stenah pa stropu v obeh sobah les (fabjon) edin opremljen ni-notr sta dve enojni postli, ena omara na hodniku, omarice v kuhinji brez lijaka, to je pa vse midva mava še pralni stroj, sedežžno pa par omar, ostalo bova mogla še dobit tko da če kakšna pozna koga ki bi katero od teh stvari podaril naj mi plis piše-za odvoz bova poskrbela sama sm se razpričala mal-sory:):) lp
|
|
|
|