Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sprejemanje preteklosti partnerja 17.10.2010 12:02:12
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fogy Nekateri me razumete, drugi ne, saj to je normalno. To govorite zato, ker gre za moškega in je to kot "normalno" sprejemljivo. Če pa bi recimo ženska menjala ne vem 10 partnerjev, bi pa rekli, da je lahka, ni vredna zaupanja itd. Kaj bi rekli pa potem? Volk menja dlako nravi nikoli, drži? Sem pač čudna, ker ne sprejemam to številko partnerjev in rabim očitno pomoč kajne. Jaz sem jih menjala več kot 10.....moj mož le nekaj manj......zdaj sem pa že 7 let samo z enim.....kaj pa bo prihodnost prinesla pa ne vem .....in se ne obremenjujem z rekom "volk menja dlako, nravi nikoli......" V preteklost se je brez veze obračati......ne moreš pričakovati od partnerja, da boš njegova "prva", razen če sta stara kakih 14 let......
|
|
|
|
RE: Sprejemanje preteklosti partnerja 17.10.2010 12:27:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
meni se pa 10 sploh ne zdi neka jaka cifra. jaz za mojega pojma nimam kolko jih je imel. njemu pa zame. (hvala bogu) glavno, da imava zdaj vsak po enega.
|
|
RE: Sprejemanje preteklosti partnerja 17.10.2010 12:35:48
|
|
|
|
baguSka
|
jst sm pa enkrat v preteklosti spoznala enga modela, k je reku da sprejme SAMO devico in vsaka, ki ni bla vec nedolzna se mu je gravzala!!
|
|
|
|
RE: Sprejemanje preteklosti partnerja 17.10.2010 12:36:15
|
|
|
|
baguSka
|
aja in btw: on ni bil nedolzen ampak kr ornk sex manijak
|
|
|
|
RE: Sprejemanje preteklosti partnerja 17.10.2010 12:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Fogy Nekateri me razumete, drugi ne, saj to je normalno. To govorite zato, ker gre za moškega in je to kot "normalno" sprejemljivo. Če pa bi recimo ženska menjala ne vem 10 partnerjev, bi pa rekli, da je lahka, ni vredna zaupanja itd. Kaj bi rekli pa potem? Volk menja dlako nravi nikoli, drži? Sem pač čudna, ker ne sprejemam to številko partnerjev in rabim očitno pomoč kajne. Jaz sem jih menjala več kot 10.....moj mož le nekaj manj......zdaj sem pa že 7 let samo z enim.....kaj pa bo prihodnost prinesla pa ne vem .....in se ne obremenjujem z rekom "volk menja dlako, nravi nikoli......" To je tvoje videnje - da je lahka. Ki izhaja iz tebe, da nisi lahka samo, če si na svoj način čista in neomadeževana. Ampak to je zgolj tvoja predpostavka. In z menjavo partnerjev ni nič narobe samo po sebi; priporočljiva je le higiena in uporaba kondomov, če je to pogosto, da se izogneš spolnim boleznim. Ne vem, ostanek katere kulture je to, da je en partner višek čistosti, najbrž krščanske. In to je samo ostanek in neko prepričanje, ki je že zdavnaj izgubilo na veljavi in pomenu.
|
|
|
|
RE: Sprejemanje preteklosti partnerja 18.10.2010 14:09:45
|
|
|
|
bigbunny
|
Moj mož je moj 10. Čista desetka. Pa sem v preteklosti tudi varala, lagala... Pa zato nisem slab človek. V mladosti sprobavaš. letaš od cveta do cveta. Iskrena sem sedaj samo do mojega moža, ker je edini ki si je v mojem primeru to zaslužil. Žal se mi noben ni zdel vreden moje zvestobe, poštenosti, ljubezni... Ni mi žal svojih izkušenj, ker le te so me pripeljale da sem v svojem možu prepoznala moškega ki je super oče in mož. In na podlagi svojih izkušenj sem se naučila kakšna nesmem več biti in kakšna nebom. Ter kaj pomenita biti zvesta, poštena in ljubezniva žena, partnerica, sopotnica. Prav tako se ne obremenjujem z moževo preteklostjo. Še srečna sem da jo ima. Ker le tako imamo v življenju primerjave, merila, spremembe, napredovanja... Pri tebi sem dobila občutek, da si precej mlajša od tvojega partnerja. On je izkušen, ti nisi. On ve kako in kaj, ti neveš. Zaradi tega ti primankjuje samozavesti. Bolano si ljubosumna na njegovo preteklost, na njegove spolne partnerice pred tabo. Cele dneve razmišljaš o tem in s tem postajaš zadirčna, tečna, nadležna.. To pa da ti grozi da si bo nekaj naredil pa dvomim. Moje mnenje je da si si to izmislila v bran da te RR-jevke nebi napadle zakaj še ga nisi zapustila če imaš o njem tako mnenje. Pa še podpis pod Bakfarka pod vsako njegovo besedo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?