Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pri katerih letih ste oz ste bile prvič n... 8.2.2011 8:40:47
|
|
|
|
Aninchy
|
No, pa še jst n Zanosila pri 20, rodila pri 21 in ni mi žal. Bilo je načrtovano
|
|
RE: pri katerih letih ste oz ste bile prvič n... 8.2.2011 22:45:54
|
|
|
|
superstar7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 IZVIRNO SPOROČILO: superstar7 O Tinchy90 ti si tudi mlada mamica. Ja seveda, kaj čš lepšga. Oooo super nisem edina. Ponavadi tiste ki rodijo tolk mlade 10 let počakajo z naslednjim. Mi smo pa kar nardili. Več nas je lepše je. Edino strah me je kako bom obema enako pozornosti posvečala.
|
|
RE: pri katerih letih ste oz ste bile prvič n... 8.2.2011 22:51:53
|
|
|
|
Tincy90
|
IZVIRNO SPOROČILO: superstar7 IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 IZVIRNO SPOROČILO: superstar7 O Tinchy90 ti si tudi mlada mamica. Ja seveda, kaj čš lepšga. Oooo super nisem edina. Ponavadi tiste ki rodijo tolk mlade 10 let počakajo z naslednjim. Mi smo pa kar nardili. Več nas je lepše je. Edino strah me je kako bom obema enako pozornosti posvečala. 10 let bi blo pr men že predolga doba, hotla sm met mejhno razliko v letih in zdj jo bom pa tud mela, se je kr hitr prjelo v drugo. kar se tiče pozornosti, dojenček bo od začetka več al manj spau, kar ga bo treba previjat in dojit, počasi, ko se bo začeu pa že zavedat stvari okol sebe bomo pa že nekako vsi skupej...js se glede tega ne obremenjujem kr vem d bomo nardil tko kot bo prov, noben ne bo prikrajšan za nč.
|
|
RE: pri katerih letih ste oz ste bile prvič n... 9.2.2011 8:04:25
|
|
|
|
NatyTaja
|
Superstar7 - ne se s tem obremenjevat, ker čisto res je, da so otročki čisto lepo prilagodljivi in take zadeve skrbijo samo nas mamice.!! Tudi tisto, kako bo prvi preživel, ko bom šla rodit, pa bo par dni brez mame... eh, ti povem, da je mene kr mal vrglo ko sem šla drugo rodit in se je prvi (15 m sta razlike) čist lepo prilagodil, celo tako, da me po dveh dneh, ko me ni videl, sploh spoznal ni, kaj šele, da bi me pogrešal... Je šel kr rikverc, ko ga je ati takoj po prihodu samga z mano pustil... ja, taki so... preprosti.. potem se pa kr poštimajo sami po sebi...točno vedo, da nimaš časa, ko dojiš dojenčka in se lepo sami igrajo...boš videla, sam komplicirat ne. Pa super, da ste se tako hirto odločile za otročke.. jaz bi se tudi, če nebi blo treba faksa dokončat...
|
|
|
|
RE: pri katerih letih ste oz ste bile prvič n... 9.2.2011 9:24:54
|
|
|
|
superstar7
|
Pa saj se da kombinirat šolo pa enega otročka. Za šolo pa 2 pa res ne vem. Ma ja upam da bo vredu ker moja rabi ful pozornosti in moje družbe, kmalu bo stara 2 leti pa je še nismo dali v vrtec. Čakam na zadnji moment septembra gre booogica moja. Ker bom verjetno oktobra rodila da bom imela malo prostega časa z dojenčkom.
|
|
RE: pri katerih letih ste oz ste bile prvič n... 12.2.2011 18:20:31
|
|
|
|
SaaS
|
Vidim, da sem med starejšimi . Začela sem pozno, pa potem malo bolj intenzivno. 1. 30 2. 32 3. 35
|
|
|
|
RE: pri katerih letih ste oz ste bile prvič n... 13.2.2011 21:15:23
|
|
|
|
Zamima
|
1. zanosila pri 24, rodila pri 25 2. še se nič ne načrtuje, sem pa tik pred 30-ko
|
|
RE: pri katerih letih ste oz ste bile prvič n... 16.10.2014 8:47:42
|
|
|
|
3Sonček3
|
1. zanosila pri 19. rodila pri 20. 2. zanosila pri 23. rodila pri 24.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?