NatyTaja
|
Še ena tam na sredini za današnje čase... prvi pri 27, druga pri 28 in tretji pri 31... zdej smo pa načeloma zaključili, čeprav ... Sem si pa otročka zelo želela že od poznih najstniških let.. s tem, da sem nekako čakala vsaj približno dobre razmere... ko ni blo treba več na predavanja v drug kraj... smo se lotli težko pričakovanega malčka... potem pa sta v vsej gužvi drugadva kr prišla... bili smo spontani in imamo se fajn.. Le kdo bi vedel, kaj je "prav" . Jaz samo vem, da mi je ful hudo, ko vidiš kako punco, ki čaka, da bo "vse" pripravljeno in potem začnejo delat na otročku...potem pa mine leto, dve, ..., pet let, ... 10 let..... ah... kaj ni bolje, če si otročka želiš, da pride magari nenačrtovano pri rosnih letih, ko vsako spremembno lažje preživiš, deluješ sponatno... ja, na žalost nekaterih, ki vse načrtujejo v nulo, je to dost bolje, kot da imaš pri poznih 30. prvega otročka inpotem kompliciraš in... na koncu zakompliciraš, pa ti zmanjka energije, in v bistvu potem razmišljaš, kje si naredil napako........ ja, kr mal me je zaneslo... sem se sproti spomnila takih primerov... tak da, jaz pravim, da NI PRAVEGA ČASA za otroke... je samo pravi trenutek v življenju in prava pamet, da zadevo spelješ kolikor toliko dobro... Služba, denar, hiša... vse to je dandanašnji v naši preljubi domovini čisto mogoče minljiva zadeva... si ustvariš družino, ko imaš končno vse, pa pride brezposelnost v kakem od gradbenih podjetij... zgubiš hišo v poplavi... ja, ves ta material je relativna zadeva... tak, da se je kr za vprašat, ali je res to tisto, kar ti omogoča imet otroka... po moje je bolj pomembna zrelost, želja, ljubezen do majhnih bitij... pa seveda potrpežljivost in ljubezen med partnerjema.. pa strinjam se z eno, ki je rekla, da veliko ljubezen otrok še poglobi, rahlo pa izniči.... IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj prvič pri 17 drugič pri 37 Oj Čmrgelj - tole je pa najzanimivejši primer... bi čist lajko bila vnuček in sin enako stara ... Dej mi povej, kako si občutila razliko v letih - mislim na to, na kak način si doživljala nosečnost in porod, pa otročka... Ja Skuštrana, kaj si že zaključla???? MIni - začni delat, da bo tri leta razlike!! ROnja - je treba kr hit, da ti potem ne postane prelagodno in se ti več ne da... LeOna1983 - ko boš noseča, bo vse končano v mesecu dni ali pa še prej, ko te bo zarabilo gnezdenje...!!! Tak da go for it!!
|