|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
22.10.2010 14:10:03   
Vrtnica79
Zdaj pa res gremuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
22.10.2010 14:11:36   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Bom mu rekla če bo hoto.user posted image L. je že doma? Kak so se meli?

Ne, ob 3 pride.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.10.2010 14:12:00   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Sem zdaj glih spucala el,ponev za pico-smo si včeraj vejetno zadnjič letos pekli sveže kostanje,mi je stanovanje še celo noč dišalo po kostanjih,njamiuser posted image
Tak da,babike,kostanjev piknik smo verjetno zamudile,ker kostanjev skoraj več niuser posted image

Ne,jih ni več,sma včeraj z Leo celo dopoldan iz ene goše v drugo hodle,da bi kaj nabrale,pa nič več ni.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.10.2010 14:14:20   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

morninguser posted image

nazaj...
Kako je stanje pri vas danes?
Je M. boljše?

vredu...hvala...ponoči je sicer še kašljala ampak hvalabogu ni bruhala...Čez dan je boljše...sva pa Panatus kupileuser posted image
Mojim pa ta sirup sploh ne pomaga.Od sirupov proti kašlju jim pogasa samo Slezenov sirup.Drugače jim pa delam karamelno mleko z žajbljem,al pa dam slani krop z kamilicami k postli,da to malo vdihavajo med spanjem in pomaga ful.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.10.2010 14:15:49   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Tasa če rabiš tipkovnico... jaz mam eno viška za posodit user posted image
Jaz ti pa jo lahko dam,ker je ne rabim.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.10.2010 14:17:08   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Aja, sem ugotovila da imamo na TV tisti kanal ko je skozi BB. Te pa imam celo dopoldan prižgano, pa malo kukam zravenuser posted image .

a to tud obstajauser posted image user posted image ...lepo tebi...
Ja,pop plus se reče programu,non stop BB.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
22.10.2010 14:18:58   
matcar

Ja, digitalna je to. Pa saj jaz tudi do par dni nazaj nisem vedela da to obstaja. Pol pa sem nekaj štrcala po TV in glej kaj najdemuser posted image . Pa toliko je vseh živih kanalov da itak za 3/4 ne veš, oz. ne moreš gledat.

aja...mi smo še na analognem...
Mi še tudi vztrajamo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
22.10.2010 14:21:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

morninguser posted image

nazaj...
Je M. boljše?

vredu...hvala...ponoči je sicer še kašljala ampak hvalabogu ni bruhala...Čez dan je boljše...sva pa Panatus kupileuser posted image
Mojim pa ta sirup sploh ne pomaga.Od sirupov proti kašlju jim pogasa samo Slezenov sirup.Drugače jim pa delam karamelno mleko z žajbljem,al pa dam slani krop z kamilicami k postli,da to malo vdihavajo med spanjem in pomaga ful.user posted image

ja..samo slezov je za izkašljevanje...ko sem jaz A dajala tistega, je začela še bolj kašljat in posledično izkašljevat..m pa ima suh in dražeč kašeljuser posted image

bom probala tole, mi je všečuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.10.2010 14:21:57   
matcar

Ekipi pri BB, ki je zmagala so pripravili čago na vrtu. Oni drugi pa v skrivni sobi za kazen lahko samo gledajo preko TVuser posted image .

Aja, zmagalo je ekipa v kateri je Zlatko,...

adijo...

Bi raje videla srebrne, da zmagajo, ne tehuser posted image
Podpis!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.10.2010 14:22:32   
arabela*

Ja, digitalna je to. Pa saj jaz tudi do par dni nazaj nisem vedela da to obstaja. Pol pa sem nekaj štrcala po TV in glej kaj najdemuser posted image . Pa toliko je vseh živih kanalov da itak za 3/4 ne veš, oz. ne moreš gledat.

Mi še tudi vztrajamo!

se na triero spravljam ko polž že pol letauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.10.2010 14:22:47   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

vrtnica, kak se reče temu programu? mi smo tudi na digitalnem, da malo pogledamuser posted image

Big Brother1
Big Brother2
Big Brother3

Tak meni piše..............

Zdaj se zmagovalci učijo plesati z enim plesnim paromuser posted image   oz. dva plesna para sta prišla

Moja svakinja pa ima pop plus napisano.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.10.2010 14:23:23   
arabela*
Nič...porihtama se še, pa greva počasi po A v vrtecuser posted image

se tipkamo zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.10.2010 14:24:50   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Morgen!

Otroci že na "šihtu",ata v postelji,ker je iz nočne,jaz pa po stari navadi na rruser posted image
Kavo ravnokar pijem,sem pa prej že naredla fiziološko za S.,ma čisto zabasan nos,sicer ji nič ven ne tečeuser posted image ,kašelj se tudi umirja,ampak zabasana je ful,bom ji probala fajn fiziološke našpricat,pa ven posesat,pa bomo vidliuser posted image

Zaj pa vas grem spet nazaj čitat,poleg kavice user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

joj si me spomnila, da moram rečt prijazni teti, ćče lahko dobim spet kaj fiziološke. Zima se bliža user posted image user posted image

Tasa,jaz imam za izvoz te fiziološke,če rabiš.user posted image

Res al kaj? Jaz bi se tudi priporočalauser posted image
Ja,ker se vedno založim v posvetovalnici z tem.Pa še Maks je v B dobil eno celo flašo,ko je kao infuzija,če veš,kaj mislim.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.10.2010 14:27:00   
matcar

morninguser posted image

nazaj...
Je M. boljše?

ja..samo slezov je za izkašljevanje...ko sem jaz A dajala tistega, je začela še bolj kašljat in posledično izkašljevat..m pa ima suh in dražeč kašeljuser posted image

bom probala tole, mi je všečuser posted image
Ne,za izkašljevanje je,100%.Slezov je za pomirjanje.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.10.2010 14:27:43   
matcar

Mi še tudi vztrajamo!

se na triero spravljam ko polž že pol letauser posted image
Mi jo imamo.Pa tv tudi digitalni,samo nastavo še ni moj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.10.2010 14:38:06   
matcar
No,sem vam dolžna raport še za včeraj.Bila celi dan od bajte.Zjutraj mala2 spokala v vrtec,šla z Leo po gošah kostaje iskat,seveda nič našla,šla k Amaliji na kofe,pa v štacuno,pa v Š. na kafe,ker me je I. klicala.Prišla domov ob pol 2-h,me kliče moj,da je na poti domov,če gremo za šuhe gledat,sem mu za RD obljubila,da jih dobi in smo seveda spet šli.Pol po tamala2 v vrtec,nazaj domov,na brzino hotla skuhat,pa ogotovima,da smo brez toka,so ga vzeli za 2 uri,jaz pa vse na elektriko,še šporhet.user posted image user posted image user posted image Prišo brat in z njim tudi tok,tak,da mi je ratalo skuhat na brzino.Pol pa smo šli v Saš-ev vretc na kostanjev piknik.Se imeli fajn,otroci uživali 100/h!user posted image user posted image user posted image Prišli domov ob pol 7-h,se še nismo prav okoli obrnili,pa pride gor bruder mojega fehtat,če gre z njim v štacuno.Tak,da sem ostala eno uro sama z Leo in Sašem.Pol pa tak procedura pred spanjem,pa večerja-bdw,Saraya,tote kumare so pa zakon,sem celo skledo sama požrla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na koncu sem bla že tak zmantrana,da mi ni blo niti do compa več,zato sem tudi tak hitro skliznila spat.Seveda,pa da ne pozabim,sem prehlajena ko 100user posted image .Zaj še samo čakam,kdaj mi bo na pljuča vse vdarlo,kar pa mi ziher bo.user posted image user posted image user posted image

No,danes pa sem tudi zjutraj porihtala mala2 za vrtec,šla v Lidl po prevleko za avto,ker jih imamo v akciji,usput urnik pogledala,kak delam naslednji teden,šibala v Qulandijo Lei copate zamenjat,ker je včeraj 2 leva dobila.user posted image Šle še pol v špar po ješpren,pa k svakinji na kafe,pa domov kuhat,ker sta danes maja2 prišla iz mini dopusta.Kuhala pa sem ričet!
Zdaj sem vas prebrala,pol pa šibam po otroka v vretc.
Aja,pa pozabla sem,da sem se zastojn v Vošnjakovo vozla,ker sem se htela it osebno k moji G naročit,pa mi je sestra rekla,da naj pridem po 9.11.,ker je do takrat ni.user posted image No,saj noseča še bom vedno takrat,samo vseeno...
Sem pa malo prej še za Saš-a klicala,da ga naročijo v posvetovalnico,ker mi je v cepilni pisalo po 20-tem poklicat,pa mi je dala datum 29.11.Halo,te bo že skoro 20 mesecev star.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.10.2010 14:40:18   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Meni osebno je blo tudi na Vorancu fajn. Nekaj starih še uči, večinoma pa prihajajo novi. Moja razredničarka več ne uči (Mira Senekovič). Je bla full faca. Uf.. zdaj sem malo poštudirala pa je že 7 let od tega, kaj ne hodim več v OŠ. Kak to mine..user posted image Saraya čisto možno pa je da sem dobla bolane gupije. Ker 4 dni pomoje ne živijo.user posted image No pa tudi odvisno kolko so bli stari.. Nekaj sem jih v Avstriji vzela, nekaj pa od enega v MB-ju ko jih goji. Sem čisto mičkene vzela pri njem. Komaj so se obarvali. Bomo vidli kak bo kaj. Samo jih je full zanimivo gledat.user posted image Mmmm E., dobro zgleda toto klobasica.user posted image

Mogoče jim je pa bil prevelik stres, sploh za take male, kot praviš da so bili. Zelo počasi jih moraš prenašati v drug akvarij. Najprej položiš vrečko v akvarij, v kateri imaš ribice, da se izenači temparatura... blabla... malo naštudiraj tale forum: http://www.aquanubis.com/ user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.10.2010 14:41:14   
matcar
Pa da še glede božičnih daril pokomentiram...
Nas je najožjih 13,kupim pa vedno tisto kar rabijo.Sem pa svakinji že 2 leti zaporedoma kupla dišave pa svečke.In je bila ful vesela,ker te stvari obožuje.Otrokom pa kupim ponavadi kako igračko al pa kaj za oblečt.S tem,da mi praznujemo dedka Mraza,za božič praznujemo Maksov RD,ker je pač tak rojen,smo pa stari komunisti in nikoli nismo praznovali božiča.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.10.2010 14:41:31   
Lenči_

Sem zdaj glih spucala el,ponev za pico-smo si včeraj vejetno zadnjič letos pekli sveže kostanje,mi je stanovanje še celo noč dišalo po kostanjih,njamiuser posted image
Tak da,babike,kostanjev piknik smo verjetno zamudile,ker kostanjev skoraj več niuser posted image

Ne,jih ni več,sma včeraj z Leo celo dopoldan iz ene goše v drugo hodle,da bi kaj nabrale,pa nič več ni.user posted image

škooooda user posted image Jaz bi jih tud še jedla letos user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.10.2010 14:43:05   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Edino,da si kupiš pri teh,ko pečejo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.10.2010 14:43:58   
matcar
Nič,šibam po otroke.Se kasneje tipkamo!

Pa-pa,pa izkoristite sonček!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.10.2010 14:45:48   
Lenči_

No,sem vam dolžna raport še za včeraj.Bila celi dan od bajte.Zjutraj mala2 spokala v vrtec,šla z Leo po gošah kostaje iskat,seveda nič našla,šla k Amaliji na kofe,pa v štacuno,pa v Š. na kafe,ker me je I. klicala.Prišla domov ob pol 2-h,me kliče moj,da je na poti domov,če gremo za šuhe gledat,sem mu za RD obljubila,da jih dobi in smo seveda spet šli.Pol po tamala2 v vrtec,nazaj domov,na brzino hotla skuhat,pa ogotovima,da smo brez toka,so ga vzeli za 2 uri,jaz pa vse na elektriko,še šporhet.user posted image user posted image user posted image Prišo brat in z njim tudi tok,tak,da mi je ratalo skuhat na brzino.Pol pa smo šli v Saš-ev vretc na kostanjev piknik.Se imeli fajn,otroci uživali 100/h!user posted image user posted image user posted image Prišli domov ob pol 7-h,se še nismo prav okoli obrnili,pa pride gor bruder mojega fehtat,če gre z njim v štacuno.Tak,da sem ostala eno uro sama z Leo in Sašem.Pol pa tak procedura pred spanjem,pa večerja-bdw,Saraya,tote kumare so pa zakon,sem celo skledo sama požrla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na koncu sem bla že tak zmantrana,da mi ni blo niti do compa več,zato sem tudi tak hitro skliznila spat.Seveda,pa da ne pozabim,sem prehlajena ko 100user posted image .Zaj še samo čakam,kdaj mi bo na pljuča vse vdarlo,kar pa mi ziher bo.user posted image user posted image user posted image

No,danes pa sem tudi zjutraj porihtala mala2 za vrtec,šla v Lidl po prevleko za avto,ker jih imamo v akciji,usput urnik pogledala,kak delam naslednji teden,šibala v Qulandijo Lei copate zamenjat,ker je včeraj 2 leva dobila.user posted image Šle še pol v špar po ješpren,pa k svakinji na kafe,pa domov kuhat,ker sta danes maja2 prišla iz mini dopusta.Kuhala pa sem ričet!
Zdaj sem vas prebrala,pol pa šibam po otroka v vretc.
Aja,pa pozabla sem,da sem se zastojn v Vošnjakovo vozla,ker sem se htela it osebno k moji G naročit,pa mi je sestra rekla,da naj pridem po 9.11.,ker je do takrat ni.user posted image No,saj noseča še bom vedno takrat,samo vseeno...
Sem pa malo prej še za Saš-a klicala,da ga naročijo v posvetovalnico,ker mi je v cepilni pisalo po 20-tem poklicat,pa mi je dala datum 29.11.Halo,te bo že skoro 20 mesecev star.user posted image

tebi pa res ni dolg cajt! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.10.2010 17:54:57   
Blueberry
Lenči sem tak naredla kot piše. Umrle pa so mi tavečje ribe ne tamanjše. Bomo vidli kak bo dalje. Saj zdaj mam zalogo mladih.user posted image Sem jih malo prej naštela 18.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.10.2010 18:11:54   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Jaz jih imam še v zmrzovalniku,sem si jh dala noter,ko so še bliuser posted image .Kak mesec ali dva so še dobri iz zmrzovalnika,pol pa ne večuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.10.2010 19:25:19   
ly117
Čer! user posted image

Se vam javim, da vete da še diham. Kaj naj rečem, blo zdaj 2 dni naporno. Dopoldan v službi, popoldan pa sma z Lukecom izkoriščala lepo vreme. Jutri pa imam tak nagradno dopoldansko soboto in grem delat. user posted image Aja za nazaj pa vas nisem nič prebrala. Bom jutripopoldan.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?