matcar
|
No,sem vam dolžna raport še za včeraj.Bila celi dan od bajte.Zjutraj mala2 spokala v vrtec,šla z Leo po gošah kostaje iskat,seveda nič našla,šla k Amaliji na kofe,pa v štacuno,pa v Š. na kafe,ker me je I. klicala.Prišla domov ob pol 2-h,me kliče moj,da je na poti domov,če gremo za šuhe gledat,sem mu za RD obljubila,da jih dobi in smo seveda spet šli.Pol po tamala2 v vrtec,nazaj domov,na brzino hotla skuhat,pa ogotovima,da smo brez toka,so ga vzeli za 2 uri,jaz pa vse na elektriko,še šporhet. Prišo brat in z njim tudi tok,tak,da mi je ratalo skuhat na brzino.Pol pa smo šli v Saš-ev vretc na kostanjev piknik.Se imeli fajn,otroci uživali 100/h! Prišli domov ob pol 7-h,se še nismo prav okoli obrnili,pa pride gor bruder mojega fehtat,če gre z njim v štacuno.Tak,da sem ostala eno uro sama z Leo in Sašem.Pol pa tak procedura pred spanjem,pa večerja-bdw,Saraya,tote kumare so pa zakon,sem celo skledo sama požrla. Na koncu sem bla že tak zmantrana,da mi ni blo niti do compa več,zato sem tudi tak hitro skliznila spat.Seveda,pa da ne pozabim,sem prehlajena ko 100 .Zaj še samo čakam,kdaj mi bo na pljuča vse vdarlo,kar pa mi ziher bo. No,danes pa sem tudi zjutraj porihtala mala2 za vrtec,šla v Lidl po prevleko za avto,ker jih imamo v akciji,usput urnik pogledala,kak delam naslednji teden,šibala v Qulandijo Lei copate zamenjat,ker je včeraj 2 leva dobila. Šle še pol v špar po ješpren,pa k svakinji na kafe,pa domov kuhat,ker sta danes maja2 prišla iz mini dopusta.Kuhala pa sem ričet! Zdaj sem vas prebrala,pol pa šibam po otroka v vretc. Aja,pa pozabla sem,da sem se zastojn v Vošnjakovo vozla,ker sem se htela it osebno k moji G naročit,pa mi je sestra rekla,da naj pridem po 9.11.,ker je do takrat ni. No,saj noseča še bom vedno takrat,samo vseeno... Sem pa malo prej še za Saš-a klicala,da ga naročijo v posvetovalnico,ker mi je v cepilni pisalo po 20-tem poklicat,pa mi je dala datum 29.11.Halo,te bo že skoro 20 mesecev star.