Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 14:51:26
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Mi smo pa bili dopoldan v nabavi,pol je sledilo kosilo,pa spanje,zdaj pa se porihtamo,pa gremo v EP na raztavo malih živali!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:00:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan.... pri nas nič posebnega...počasi bo kosilo.....mičkene se igrata Sacherca....dobila naknadni račun in ti moram povedat, da sem razočarana.... Pol so se tvoji sumi potrdili? kaj pa boš z7daj naprej naredla? zs. ti pošljem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:29:48
|
|
|
|
katy83
|
dan. Ne vem, če ne bo T zbolel. Danes že cel dan večinoma spi, še je mi bolj slabo, pa če ga dam na tla, da bi plazil malo samo jamra. Vročine hvala bogu nima. jaz sem pa tudi razočarano ugotovila, da mi na računalniku fali kar nekaj dokumentov, med njimi pismo T ob rojstvu, s porodno zgodbo vred. Meni to full pomeni in če se zdaj spravim to napisat ne bo več isto, občutki po porodu so vseeno drugačni kot sedaj po 7 mesecih. mah, ni moj dan. Bo že boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:30:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan.... pri nas nič posebnega...počasi bo kosilo.....mičkene se igrata Sacherca....dobila naknadni račun in ti moram povedat, da sem razočarana.... Pol so se tvoji sumi potrdili? kaj pa boš z7daj naprej naredla? zs. ti pošljem pa še o tem nimam pojma no, saj vsega pa ne rabim vedet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:39:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan.... pri nas nič posebnega...počasi bo kosilo.....mičkene se igrata Sacherca....dobila naknadni račun in ti moram povedat, da sem razočarana.... Pol so se tvoji sumi potrdili? kaj pa boš z7daj naprej naredla? zs. ti pošljem pa še o tem nimam pojma no, saj vsega pa ne rabim vedet veš veš...malo se nazaj spomni
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:42:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan.... pri nas nič posebnega...počasi bo kosilo.....mičkene se igrata Sacherca....dobila naknadni račun in ti moram povedat, da sem razočarana.... Pol so se tvoji sumi potrdili? kaj pa boš z7daj naprej naredla? zs. ti pošljem pa še o tem nimam pojma no, saj vsega pa ne rabim vedet veš veš...malo se nazaj spomni ja, vem za kaj bi se naj šlo, ampak to z nekimi računi pa mi ni jasno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:45:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, vem za kaj bi se naj šlo, ampak to z nekimi računi pa mi ni jasno če želiš, ti zs pošljem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:46:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, vem za kaj bi se naj šlo, ampak to z nekimi računi pa mi ni jasno če želiš, ti zs pošljem če ti želiš, mi lahko pol pa izkoristim in grem na lepotni spanec kot bi rekla Botrca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:48:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, vem za kaj bi se naj šlo, ampak to z nekimi računi pa mi ni jasno če želiš, ti zs pošljem če ti želiš, mi lahko pol pa izkoristim in grem na lepotni spanec kot bi rekla Botrca ti grem napisat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:50:27
|
|
|
|
arabela*
|
kati zs
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:53:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kati zs zs back
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 15:58:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kati zs zs back enako
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 16:04:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kati zs zs back enako ne rabim rečt ne? nič pičim spat, ti še potem kaj odpišem če bo kaj za odpisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 16:47:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne rabim rečt ne? če si kaj poslala, nisem dobila nič
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 16:48:29
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo se sedaj najedli...moj je moral it k mami drva pomagat zlagat.....tak da smo same....ven mi ni za hodit, je premrzlo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 19:23:17
|
|
|
|
Sacherca
|
Mi bili cel popoldan zunaj.....mali baliral s stricem...bil v gozdu z dedijem 2uri....pasalo je Saraya poslji zs kako in kaj,ampak,nobena juha se ne poje tako vroca kot se skuha. Matcar, se izplaca it gledat razstavom,nam seljakom ?? da nena hodimo nekaj gledat kar drugace vidimo Katy83, kako je z malim??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 19:31:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya poslji zs kako in kaj,ampak,nobena juha se ne poje tako vroca kot se skuha. ja..ampak ta juha je že bila zavreta, prevreta...ohlajena...sedaj še samo finiš In ja...sem ti napisala na zs...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 19:32:10
|
|
|
|
arabela*
|
Mi doma...maledve večerjata čokoladne kosmiče....obe sta neke prehlajene...revčke..... Potem pa bom tak bb gledala......
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 19:35:06
|
|
|
|
rina22
|
čer katy, T je bolan? je kaj bolje? zanj nisem veliko brala za nazaj, tak da ne mi prosim zamerit, ker nisem na tekočem malo sem se vam prišla pridružit, ker sva spet sami punce, jaz res ne vem, kaj narest. vedno več sva sami. katy, se popolnoma strinjam s tabo - tudi jaz se ne morem privadit na to, da sem tolko sama danes je šel moj z gasilci na neko vajo v prevalje, konec so bli okrog 14h, seveda jih še zdaj ni, ker so se ustavli še v ravnah, ker so z onimi pobrateni pa da ne bo nesporazuma.. nimam nič prosti gasilcem, spoštujem njihovo delo, ampak me jezi to, da morajo vedno, ko grejo na kako vajo ali kako izobraževanje žret ko krave
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 19:36:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem pa tudi razočarano ugotovila, da mi na računalniku fali kar nekaj dokumentov, med njimi pismo T ob rojstvu, s porodno zgodbo vred. Meni to full pomeni in če se zdaj spravim to napisat ne bo več isto, občutki po porodu so vseeno drugačni kot sedaj po 7 mesecih. mah, ni moj dan. Bo že boljše. ojoj, to pa res ni fajn če te vsaj malo tolaži, tudi moj dan ni.. upam, da bo kaj bolje v prihodnjih dneh...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 20:17:47
|
|
|
|
rina22
|
ravno danes ni nobene nič, pol pa grem dalje bb gledat in se še malo s T igrat, dokler ne bo zaspana ratala nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 20:34:21
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 20:41:21
|
|
|
|
matcar
|
Mi doma,gledamo BB,Saš pa že spi. Sacherca,meni pa otrokom je blo fajn,sploh ker je toooolko zajčkov takih in drugačnih,da bi si kr enega domov nesla. Pa še zdaj ne vem,od kod prihajaš. Bilo pa še je dosti ptic,golobov,fazanov,kur,petelinov,rac in gosk,pa morski prašički.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 20:48:37
|
|
|
|
matcar
|
Katy in Rina, ,za T pa še .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 20:54:50
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
prevarabybyka_1987kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (
44%)
bi mu oprostila (
56%)
Število vseh glasov: 444Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!