Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 8:47:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 -tatarski biftek madonca kake lušte si mi naredla zdaj))
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 8:48:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Te pa naj gre činč ven, če tak čete . ma Urša bo odletela po hitrem postopku ven
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 8:49:05
|
|
|
|
Sacherca
|
Kaj ima katera kaksne VIP v Talumu na Ptuju?? Vprasam lahko a ne Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji...Ce ne najdes druzbe lahko z nami gres Kaj nimata nobene moznosti varstva,da bi vidva z sla skupaj? Da si malo na off vzameta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 8:51:20
|
|
|
|
arabela*
|
Midve pa bova zajtrkovale...potem pa...še nevem kaj....na izi malo..
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 8:51:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji... Aja, ker midva sma dala 10€
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 8:52:59
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji... Aja, ker midva sma dala 10€ Mogoce so ze zvisali , ker se bliza veseli december pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 8:55:11
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Najprej odgovor tebi Katy, jaz sem A. vedno oblekla že doma, razen če smo šli na zelodolgo pot recimo v LJ, smoavto prej zagreli in vzeli kombinezon seboj. Ko je bil v kombinezonu pač nismo kurili. Glede mleka, moje mnenje je da alpsko in ostala trajna mleka niso primerna za otroško prehrano, A ga niti ni prenašal, ga je vedno zelo napenjalo. Ta mleka ki so v trgovini v hladilniku so po mojem mnenju nekoliko boljša čeprav so homogenizirana. JAz sem za začetek A kupovala nehomogenizirano (ala Planika), je pa kak požirek kravjega mleka dobil po dopolnjenem 9 mesecu, skuto in jogurte pa po 7 mesecu. Stroka pa še vedno svetuje da se mleko kot glavni napitek uvaja po dopolnjenem prvem letu. Jaz bi ti rekla, da pač poskusi in opazuj. Uživajte na kavici.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 8:58:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sami ,daj mi prosim tvoj recept za koruzni kruh...Jaz sem zadnjic pekla po enem iz kulinarike pa mi ni bil vsec Če ti povem,po pravici,sploh nisem taki super ekspert za peko koruznega kruha,ker malo švinglam zraven V Tušu kupim pripravljeno mešanico za koruzni mešani kruh,potem pa zmešam: -približno 30 dag te pripravljene mešanice - 50 dag bele moke - malo koruznega zdroba (žlico ali dve) - cca 1/4 kocke kvasa - malo soli - žličko sladkorja - 1/2 l vode ali mleka z malo stopljene margarine Vse dodatke (sol,sladkor,margarino,kvas,zdrob) dodajam bolj po občutku,kot pa na mero,ker je vse razen margarine in zdroba že itak v mešanici.... Pa rajše dam malo več tekočine,če je testo pocasto,dodam potem še moko,ker drugače je večji problem to zamesit...kruh jaz načeloma premesim čimvečkrat,vsaj trikrat,ker se mi zdi,da je potem bolj rahel in mehek .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:04:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pridi,še ga je ostalo Jaz ga imam noro rada... jaz ga tudi obožujem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:04:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: koala Uživajte na kavici. Podpis. še en podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:11:20
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kaj ima katera kaksne VIP v Talumu na Ptuju?? Vprasam lahko a ne Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji...Ce ne najdes druzbe lahko z nami gres Kaj nimata nobene moznosti varstva,da bi vidva z sla skupaj? Da si malo na off vzameta Saherca daj povej, kje si nabavla. Pa kdaj je že? Hvala za povabilo. Če ne bom nikogar našla, da bi z mano šel, se bom pridružla. Ma sej bom ziher koga našla za coj. Malo bova prvič ta teden pustla pri tašči in mi je bed, tak da je pol nekaj časa nebi puščala. Bom vidla, če se bo vredu odneslo, bom pa mogoče celo šla s svojim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:17:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: koala Uživajte na kavici. Podpis. še en podpis še moj podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:18:05
|
|
|
|
Sacherca
|
A ves,da ne vem...Svakinja jih je spotoma na poti v sluzbo kupila. Jo bom vprasala,a je vzela v tisti trgovini v Limbusu ali okrepcevalnici v Pekrah...So pa v soboto 27.11,tako,da je se kar lep cas do takrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:31:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji... Aja, ker midva sma dala 10€ midva tudi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:39:52
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:42:08
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: koala Uživajte na kavici. Podpis. še en podpis še moj podpis pa še moj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:43:07
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca A ves,da ne vem...Svakinja jih je spotoma na poti v sluzbo kupila. Jo bom vprasala,a je vzela v tisti trgovini v Limbusu ali okrepcevalnici v Pekrah...So pa v soboto 27.11,tako,da je se kar lep cas do takrat Te pa vprašaj prosim ja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:43:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji... Aja, ker midva sma dala 10€ midva tudi Mi tudi 10. DOBER DAAAN :o)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:44:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: koala Uživajte na kavici. Podpis. še en podpis pa še en
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:45:43
|
|
|
|
botrca
|
Biftek... bljak.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:46:55
|
|
|
|
botrca
|
Mi pa bomo danes imeli chimichangas za kosilo...njami, njami še bi mami .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:49:23
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji... Aja, ker midva sma dala 10€ midva tudi Mi tudi 10. DOBER DAAAN :o) Zgleda so res podražali, ali pa greta 2 eur v dobrodelne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:49:50
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa bomo danes imeli chimichangas za kosilo...njami, njami še bi mami . kaj te to je?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?