Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mater,kaj je z meno??? Ne morem spat.Prejšnjo noč sem ob pol 1-h tu skakala,samo mi je ratalo nazaj zaspat,zaj pa ni šans.Sem mislila,da bo počasi že pol 6.Me je skoro kap,ko sem vidla,kolko je komaj ura.kafe pijem,pa bluzim po netu.
Mater,kaj je z meno??? Ne morem spat.Prejšnjo noč sem ob pol 1-h tu skakala,samo mi je ratalo nazaj zaspat,zaj pa ni šans.Sem mislila,da bo počasi že pol 6.Me je skoro kap,ko sem vidla,kolko je komaj ura.kafe pijem,pa bluzim po netu.
jaz sem bila ista v 2. ...cele noči bila auf...nič spala...
jaz sem bila ista v 2. ...cele noči bila auf...nič spala...
Jaz sempri Maksu bla tudi tak,kot zaj.Ne vem,kam me bo to pripelalo.
Te pa naj gre činč ven, če tak čete . Mi že vsi auf, siti, pijem kavico in malo rr prebiram. Moj se spravla na šiht, pol pa opet sami ostaneva s tamalo. Upam, da bo vreme zdržalo, da bova še lahko malo na sprehod šli.
Mali v vrtcu,skup namesala testo,grem danes po kosilu po njega in bova delala smetanove kekse
Sami ,daj mi prosim tvoj recept za koruzni kruh...Jaz sem zadnjic pekla po enem iz kulinarike pa mi ni bil vsec
BB skoda mi je,bilo kateri gre ven...Najraje bi videla,da ostane Ursa,ker bi ostalim kljune do tal povleklo od soka,sploh Sandri Iz trac revij in podobno sem si npr ustvarila cisto nasprotno mnenje o njej kot ga imam sedaj. Škoda,da ji je zivljenjsko pot prekrizal Čepin,ker se na porocnih slikah je bila naravna lepa punca...Kaj te ves,kaj se ti potem suce v glavi,da gres tako dalec z operacijami. Kar se tice pa tiste knjige,mislim,da je nekaj resnice v njej...Glede na reakcije vseh vpletenih....
hvala za povabilo ampak raje kdaj drugič.. saj veš, kot sva se menle, T. samo okrog leta, jaz mam jo skozi na očeh, pa nimam nič od kave pa še drug razlog - pridejo vodovodarji (upam, da dane sres, ker lažejo, kot ), da bomo uveljavali reklamacijo ker nam je stena v spalnici mokra ratala