![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 19:53:54
|
|
|
|
Blueberry
|
Dober večer! Še malo pa bo BB. Bo danes kar zanimivo. Baje pride ena punca še not danes. Teja, ki je bila v top modelu Slovenije. Bomo vidli če bo res. Stara pa je 18 let se mi zdi.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:00:44
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj si dovolijo tu na rr....kka to počasi dela...sram jih je lahko... čer Mi doma...s kosila in obiskov, mičkene v postelji, jaz pa bom bb gledala... Jutri zjutraj pa greva z končno na fitness
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:01:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly....boš jutri dopoldan doma? Ja. ti pripeljem tiste stvari mimo če želiš, grema pod Kalvarijo..
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:01:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Dober večer! Še malo pa bo BB. Bo danes kar zanimivo. Baje pride ena punca še not danes. Teja, ki je bila v top modelu Slovenije. Bomo vidli če bo res. Stara pa je 18 let se mi zdi. pa kaj pol mislijo po na teden ven metat al kak? Če pa jih je še taaak dosti not, ostalo pa je še 4.tedne do konca?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:03:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 tako da v četrtek pridem sama. No bom pa vsaj lahko v miru klepetala. jaz tud sama pridem...bom mičkene doma pustila, bo moj čuval
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:06:26
|
|
|
|
Blueberry
|
13 jih je notri zdaj. Pa še ena pride.. Nevem kaj bojo naredli. Po 4 ven metali.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:06:43
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:08:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly....boš jutri dopoldan doma? Ja. ti pripeljem tiste stvari mimo če želiš, grema pod Kalvarijo.. lahko ja, doma bom do pol1
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:10:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly....boš jutri dopoldan doma? Ja. ti pripeljem tiste stvari mimo če želiš, grema pod Kalvarijo.. lahko ja, doma bom do pol1 no te pa te pokličem ko bom doli, pa prideš dol po stvari.... ..no al pa ti gor prinesem, da ne boš z Lukecom hodila...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 14.11.2010 20:11:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:23:26
|
|
|
|
Blueberry
|
Nič, grem gledat BB. Pol pa počasi spat. Grem ju3 na fax. Nočka
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:26:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Nič, grem gledat BB. Pol pa počasi spat. Grem ju3 na fax. Nočka uživaj jutri na faksu pa nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:26:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly....boš jutri dopoldan doma? Ja. ti pripeljem tiste stvari mimo če želiš, grema pod Kalvarijo.. lahko ja, doma bom do pol1 no te pa te pokličem ko bom doli, pa prideš dol po stvari.... ..no al pa ti gor prinesem, da ne boš z Lukecom hodila... Bo v vrtcu tak da bom kar jaz dol prišla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:27:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly še delaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:34:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly....boš jutri dopoldan doma? Ja. ti pripeljem tiste stvari mimo če želiš, grema pod Kalvarijo.. lahko ja, doma bom do pol1 no te pa te pokličem ko bom doli, pa prideš dol po stvari.... ..no al pa ti gor prinesem, da ne boš z Lukecom hodila... Bo v vrtcu tak da bom kar jaz dol prišla. aja..pozabla ....ko bova tam, te pokličem......
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:40:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly še delaš? Jap.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:41:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja..pozabla ....ko bova tam, te pokličem...... ok
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:54:15
|
|
|
|
elevitka
|
ojej .....Teja??? tota bo tak naslednji teden nominirana.... še ena gobčna.... mi je šla že na živce v supermodelu ... upam da bota z auerco skup vdarle-ker zadnji teden je pa res neznosna postala samo dlako v jajcu išče
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 20:55:18
|
|
|
|
ly117
|
Gremo mi spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 21:17:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ojej .....Teja??? tota bo tak naslednji teden nominirana.... še ena gobčna.... mi je šla že na živce v supermodelu ... upam da bota z auerco skup vdarle-ker zadnji teden je pa res neznosna postala samo dlako v jajcu išče podpis. Jaz zadnje dni tud glejam toti BB in se mi zdi da se z vsemi krega. Ona njabolj pametna in vse. Adiomijo. Meni je še vedno Ines kul, čeprav pa na BB strani je pa nimajo radi. Pa dobro je pač malo tu in malo tam, pa kaj. Konfliktna pa vseeno ni. Ali? Ne vem, mogoče je bilo bilo kaj kaj sem spregledala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 21:18:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Gremo mi spat. Nočko. Nočko, spočij (-te) si Aja, pa super za službo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 21:19:59
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ojej .....Teja??? tota bo tak naslednji teden nominirana.... še ena gobčna.... mi je šla že na živce v supermodelu ... upam da bota z auerco skup vdarle-ker zadnji teden je pa res neznosna postala samo dlako v jajcu išče podpis. Jaz zadnje dni tud glejam toti BB in se mi zdi da se z vsemi krega. Ona njabolj pametna in vse. Adiomijo. Meni je še vedno Ines kul, čeprav pa na BB strani je pa nimajo radi. Pa dobro je pač malo tu in malo tam, pa kaj. Konfliktna pa vseeno ni. Ali? Ne vem, mogoče je bilo bilo kaj kaj sem spregledala. ma ines mi ni nekak... samo bi komandirala pa komentirala kaj ni ok, sama pa nič ne naredi... ne puca, ne kuha, ne nič raje pecikl jaha nevem no.... te mi je boljša urša... ne šinfa pa nič
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 21:56:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma ines mi ni nekak... samo bi komandirala pa komentirala kaj ni ok, sama pa nič ne naredi... ne puca, ne kuha, ne nič raje pecikl jaha nevem no.... te mi je boljša urša... ne šinfa pa nič to neja vem, kiri kaj dela. Urša mi je tud kul ja, taka pozitivna oseba, glede na knjigo sem pa jo imela za dobesedno za pra*** in kešpič*o
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 22:01:46
|
|
|
|
Sacherca
|
Tasa, jaz se vedno imam linote in serveto vlakeca tomazeka zate ...Ampak , ne vem ce te bom uspela na kaki kavi spoznat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 22:14:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tasa, jaz se vedno imam linote in serveto vlakeca tomazeka zate ...Ampak , ne vem ce te bom uspela na kaki kavi spoznat pa veš da sem glih danes o tebi študirala in sicr za linote oz. predvsem za servetko Ker mam od jutri naprej dopust te pa bom mal ustvarjala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 23:09:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz zadnje dni tud glejam toti BB in se mi zdi da se z vsemi krega. Ona njabolj pametna in vse. Adiomijo. Meni je še vedno Ines kul, čeprav pa na BB strani je pa nimajo radi. Pa dobro je pač malo tu in malo tam, pa kaj. Konfliktna pa vseeno ni. Ali? Ne vem, mogoče je bilo bilo kaj kaj sem spregledala. Meni pa je Auerca vredu...pač ima res neke svoje meje, stališča..ampak je vredu..pa ta njena navezanost na družino..res lepo....pomoje je cela familija tak fajna...ljubeča .Ines pa mi je tak podmulkla, tiho,tiho, samo opazuje, ko pa vstreli pa vstreli tako , da te mine jo poslušat ....Urša...taka izy...afnica na kubik....kot ena maskota mi pride naprej tam notri..me pa fuuull veseli, da je šel Igor ven
< Sporočilo je popravil Saraya -- 14.11.2010 23:10:06 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.