arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je pa res, da mene vse dvigne, bi morala nekaj naredit, da se malo umirim, pa ne znam in ne morem iz svoje kože. ja si full inpulzivne narave...Jaz sem imela dolgo s tem probleme, zato ti priporočam branje knjig o meditaciji, da se vsaj osnov naučiš, pa sproščanja vsaj enkrat dnevno..Full pomaga in ko boš enkrat obvladala..(sproščanje mislim)...bo dost lažje, težko, da te bo katera stvar iztirila.....pa tud šport nekoliko pomaga, da se impulzivnost umiri.... Saj o tem že dolgo razmišljam, pa se ne spravim zraven - bi morala. Grem že sama sebi na živce, pa odkar imam Nikca, se obnašam kot da samo jaz vse prav naredim, drugi pa nihče, zato ga pa tudi skoraj vedno jaz previjam, oblačim, hranim, ... sesam in prah brišem tudi najboljše, ... Pol pa se jezim, da moram vse jaz delat. Eh, bo že. Drugače pa danes gremo z maleckim k dr., ker še ni tapravi, pa naj ga malo pregleda, srček posluša, ... res ti priporočam...v knjigi šesti čut..sicer ni zelo meditativna vsebina...je proti koncu eno malo morje vaj...ki full sprostijo...miselno.....res pomaga