rina22 -> RE: Mariborčanke 14. del (3.11.2010 15:07:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ne sekiraj se, glej, ti si dala v veliko vrtcev vloge, ziher boš v katerem dobla mesto. Jaz sem dala samo v vrtec pobrežje, ker je kam dlje ne morem vozit (še tu sva omejeni na bus, dokler ne dobi moj službenega avta, ker jaz kot študentka nimam šans, da si kupim in vzdržujem avto[sm=smiley13.gif]) Daj mi reči, kdaj si ti hodla tja? mogoče smo se celo srečali[sm=smiley36.gif] si bla s svojim [sm=love.gif] ali sama? Si bla mogoče takrat tam, ko so bli reševalci z rešilcem tam, pa so otroci meli ogled? Kaj pa če si kupiš kakega malega nič vrednega, samo tolko, da se lahko kam pelješ in nisi tolko omejena. Jaz sem tudi zdaj dop. brez avta in sem čisto zgublena. Poleti še ni blo tak hudo, ker sva lahko šle z mičkeno pešaka. Zdaj pa je že mrzlo. Zadjič mi je ravno sodelavka razlagala, da si je kupla, ne vem točno kerega, ampak za 150 eur, pa še registriranega za pol leta. Recimo [sm=smiley1.gif] glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkne[sm=zmeden.gif] ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnara[sm=smiley1.gif] do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo [sm=smiley1.gif] v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščla[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|