rina22 -> RE: Mariborčanke 14. del (3.11.2010 14:32:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pobrežje – bodo poklicali oz. Naj pokličem, če se bo sprostilo kakšno mesto. Dobila tel. Od ene tete. Rina – kaj so pa tebi rekli? Kdaj pa ti rabiš vrtec? Kaaaaaaj?! Kako številko???? Meni ni nič dala, pa niti rekla ni, naj pokličem[sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Meni je samo rekla ok, pa če zdaj že ne rabim varstva [sm=zmeden.gif] Na vpisnico je napisala, da rabim od februarja oz. marca naprej varstvo. Kaj to pomeni, naj takrat pokličem, ali kak? Če me oni ne bojo? mislim, da je rekla, da me obvestijo, samo ni pa rekla, naj jaz še pokličem[sm=zmeden.gif] Ne sekiraj se, glej, ti si dala v veliko vrtcev vloge, ziher boš v katerem dobla mesto. Jaz sem dala samo v vrtec pobrežje, ker je kam dlje ne morem vozit (še tu sva omejeni na bus, dokler ne dobi moj službenega avta, ker jaz kot študentka nimam šans, da si kupim in vzdržujem avto[sm=smiley13.gif]) Daj mi reči, kdaj si ti hodla tja? mogoče smo se celo srečali[sm=smiley36.gif] si bla s svojim [sm=love.gif] ali sama? Si bla mogoče takrat tam, ko so bli reševalci z rešilcem tam, pa so otroci meli ogled?
|
|
|
|