mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Bia79, tebe verjetno najbolj žre, ker ne znaš tašči postavit meje oz. ji jasno povedat, da želiš to in to oz. mir, glej, meni ni jasno, da je potem tašča "kriva" za karkoli. Imaš vso pravico preživet nedeljo v družbi hčerke. tega ji pa itak ni noben odrekal afaik. če otrok preživi v družbi več kot enega človeka (aka staršev), pa res ne pomeni, da nista skupaj npr. 1. nisem rekla, da je kdo tukaj kriv. 2. mislila sem, da imata vso pravico biti tudi sami. 1. ne ti, avtorica teme jo krivi za svojo frustracijo. In zakaj si potem tu mojo izjavo citirala? ker se s tabo pogovarjam? ti praviš, da jo po eni strani razumeš. jaz pa ne razumem kako se tebi zdi ok, da jo šimfa,kopa se z možem ne zmenita teh stvari med sabo. če bi enotno nastopila, ne bi bilo tako kot je. IZVIRNO SPOROČILO: mateyka 2. seveda. čez teden sta lahko skoz sami. tudi čez vikend. samo zaradi tega še ni tragedije,če kaka nedelja ni "sveta". sem mislila, da je bolj važno, da sta skupaj, kot da sta sami..? Kakor sem jaz razumela, je avtorici te teme prekipelo, ker se to ves čas dogaja. Se povsem strinjam, da je normalno, da ima družina stike z dedki in babicami, samo ne pa, da smo jim vedno na razpolago, ko se njim zazdi in da ne spoštujejo neke osnovne zasebnosti. V nedeljo zjutraj ji je 2x uletela, za božjo voljo, najbrž ni blo prvič in to redno prakticira. Mož je pa mamin sine, ki ne bo ukrepal in se postavil za družino. glej, lahko samo komentiram enako kot prej - če je bila odsotna iz sobe, ko je tašča uletela in je mož to rihtal, bi morala bit onadva usklajena. če jo to tok moti, bo pa ja dala možu to vedet in zrihtala svoj problem intime. sigurno pa ni tašča za to kriva, ker njen mož solira v dogovorih, ki jih mata in odpira vrata tašči? glej, če bi njej bilo dano vedet od obeh naj to ne dela, tega ne bi delala ali ne bi mogla več tega delat. simpl.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.10.2010 18:00:09 >
|