|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: danes pa je prekipelo...
11.10.2010 9:52:27   
Naja31
A ni lepo, da ima otrok babico, ki ga ima rada in on njo? Ti pa nedvomno pretiravaš.

Po moje se straši še premalo zavedamo kakšno veselje so vnuki zastare starše. Večini je to potem,ko so že v starih letih, smisel življenja.  

Predlagam, da se tašči opravičiš. Naslednjič, ko boš na moža jezna zaradi njegove pasivnosti, pa se z njim pomeni.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.10.2010 9:57:35   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Bia79, tebe verjetno najbolj žre, ker ne znaš tašči postavit meje oz. ji jasno povedat, da želiš to in to oz. mir,

glej, meni ni jasno, da je potem tašča "kriva" za karkoli.

Imaš vso pravico preživet nedeljo v družbi hčerke.

tega ji pa itak ni noben odrekal afaik. če otrok preživi v družbi več kot enega človeka (aka staršev), pa res ne pomeni, da nista skupaj npr.

1. nisem rekla, da je kdo tukaj kriv.

2. mislila sem, da imata vso pravico biti tudi sami.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.10.2010 11:39:39   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Bia79, tebe verjetno najbolj žre, ker ne znaš tašči postavit meje oz. ji jasno povedat, da želiš to in to oz. mir,

tega ji pa itak ni noben odrekal afaik. če otrok preživi v družbi več kot enega človeka (aka staršev), pa res ne pomeni, da nista skupaj npr.

1. ne ti, avtorica teme jo krivi za svojo frustracijo.
2. seveda. čez teden sta lahko skoz sami. tudi čez vikend. samo zaradi tega še ni tragedije,če kaka nedelja ni "sveta". sem mislila, da je bolj važno, da sta skupaj, kot da sta sami..? user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.10.2010 11:51:02   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
a) tašča je tudi del družine (vsaj jest svojo vd taščo zaznavam kot del družine), zato uživaj skupaj z njo.

ah dajte no....meni osebno čist mimo...vse do ene meje...Vsak človek rabi zasebnost.Eni več eni manj. user posted image

sigurno smo različni. samo ta post je meni osebno čist zgrešen (v smislu "krivca"). mož se da na stran, kot da ne obstaja, niti omembe o kakem dogovoru (med njo in možem, med njo/njimi in taščo), v glavnem se mi zdi to eno samo eno spuščanje prenapolnjenih ventilov na žensko (aka taščo), namesto, da se resno loti reševanja problema (če to v resnici sploh je?). ker če se samo rabiš malo spihat vsake toliko časa, pa ne nameravaš nič narediti v smeri da bo bolje, potem se mi ne zdi fer tako šikaniranje tašče. ker ni samo ona vzrok tej situaciji. samo to.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.10.2010 11:52:15   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Predlagam, da se tašči opravičiš. Naslednjič, ko boš na moža jezna zaradi njegove pasivnosti, pa se z njim pomeni.

to ja. tukaj je imho point cele zadeve.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.10.2010 11:53:00 >

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.10.2010 12:23:41   
Andromeda

In zakaj si potem tu mojo izjavo citirala?
2. seveda. čez teden sta lahko skoz sami. tudi čez vikend. samo zaradi tega še ni tragedije,če kaka nedelja ni "sveta". sem mislila, da je bolj važno, da sta skupaj, kot da sta sami..? user posted image

Kakor sem jaz razumela, je avtorici te teme prekipelo, ker se to ves čas dogaja. Se povsem strinjam, da je normalno, da ima družina stike z dedki in babicami, samo ne pa, da smo jim vedno na razpolago, ko se njim zazdi in da ne spoštujejo neke osnovne zasebnosti. V nedeljo zjutraj ji je 2x uletela, za božjo voljo, najbrž ni blo prvič in to redno prakticira. Mož je pa mamin sine, ki ne bo ukrepal in se postavil za družino.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.10.2010 13:21:35   
BIA79
Uff...ne bom se več razpisala na netu...meni sam ni bilo jasno zakaj v nedeljo zjutraj ob 7.30 nekdo trka na moja vrata...No..zvečer sem dobila odgovor, ma raje ne bom o tem hahahaha

Bombonček...veliko stvari se zdi kontradiktornih, ampak vzadaj je še veliko stvari, ki se ne ve (o naših odnosih)...

In če "joče" otrok, ker bi rad bil z nono, jo pač pustim da gre, čeprav meni včasih ne paše...svojo taščo spoštujem,čeprav mogoče ne zgleda tako...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.10.2010 14:31:32   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79
... vse to lahko naredim potem ko gre ona spat,raje izkoristim tistih par urc in sem zunaj z njo...

user posted image

...rekla, da mi ni prav in da naj razume, da bi rada bila s svojim otrokom, ampak vem da bo to trajala par dni in bo spet po starem...

Vstrajno in počasi se bo spremenilo.

Drugače pa, tašča je tudi del družine, a ne? Al je samo takrat, ko se jo potrebuje. Mislim, da tekmuješ s taščo in se bojiš, da bi ti zasedla tvoje mesto. NIHČE ne more zasesti mesta mamice. Vsaj dokler je pripravljena svojemu otroku dajati svoj čas. Starši so da vzgajajo, stari starši so da "cartajo". Otroci potrebujejo oboje. Tudi ni pomembno koliko časa si doma z otrokom v isti sobi ampak koliko časa se z njim efektivno ukvarjaš.

Selitev...seveda razmišljam o tem ...

user posted image
Zelo neumno, seliti se zato, ker se bojiš, da ti jo bo tašča ukradla. Taščo vstrajno spominjaj na to, kaj je tebi pomembno in kdaj hočeš svoj čas kot družina preživeti z otrokom, kdaj pa svoj  čas, kot družina preživeti tudi s taščo in z otrokom. Prav gotovo gresta lahko tudi kdaj obe skupaj s tamalo na sprehod - ampak ti skrbiš za otroka in določaš kako bo otrok oblečen, jedel,... Tašča je zraven za družbo, za klepet, medtem ko se tamala "igra v peskovniku".

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.10.2010 17:26:05   
bomboncek1

Uff...ne bom se več razpisala na netu...meni sam ni bilo jasno zakaj v nedeljo zjutraj ob 7.30 nekdo trka na moja vrata...No..zvečer sem dobila odgovor, ma raje ne bom o tem hahahaha

Bombonček...veliko stvari se zdi kontradiktornih, ampak vzadaj je še veliko stvari, ki se ne ve (o naših odnosih)...

In če "joče" otrok, ker bi rad bil z nono, jo pač pustim da gre, čeprav meni včasih ne paše...svojo taščo spoštujem,čeprav mogoče ne zgleda tako...

mah, balotole, to kar pišeš. potem ji ustrežeš za vsak jokec ali kako? Če si zaželi hodit bosa po dežju zdaj ko je mraz, jo boš pustila? Ko si zaželi šlatat po aspirinih in drugih zdravilih v omari, jo boš pustila? Dej, dej, če te res tako moti, da ti jo tašča odvzema in če je nedelja zate res sveta za družino, potem nekaj ukreni. Najlepše je pustit otroka da gre k noni (ker če ne bi boga jokala) in ti se potem na taščo jeziš. To je zato, ker hočeš da je tako, ker očitno rabiš bit na nekoga jezna in ker je najlažje začet pri nekomu, ki je izven primarne družine, ker je poprijeti za svoje in partnerjeve probleme definitivno težje.

In nisi mi odgovorila glede tega kaj čutiš zdaj, ko je tvoj mož stalno od doma. Si zameriš? Se zavedaš, da si ti kriva? Boš to znala pojasnit tvoji hčeri, da si ti kriva, da tega očeta ni nikoli doma? Če tako zameriš tašči, da tasta nikoli ni bilo doma, potem razčisti s temi vprašanji, ki sem ti jih zastavila in odgovori nanje sebi, pa tudi meni, ker sem prav firbčna kaj boš povedala user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.10.2010 17:59:12   
mateyka

In zakaj si potem tu mojo izjavo citirala?

ker se s tabo pogovarjam? ti praviš, da jo po eni strani razumeš. jaz pa ne razumem kako se tebi zdi ok, da jo šimfa,kopa se z možem ne zmenita teh stvari med sabo. če bi enotno nastopila, ne bi bilo tako kot je.

Kakor sem jaz razumela, je avtorici te teme prekipelo, ker se to ves čas dogaja. Se povsem strinjam, da je normalno, da ima družina stike z dedki in babicami, samo ne pa, da smo jim vedno na razpolago, ko se njim zazdi in da ne spoštujejo neke osnovne zasebnosti. V nedeljo zjutraj ji je 2x uletela, za božjo voljo, najbrž ni blo prvič in to redno prakticira. Mož je pa mamin sine, ki ne bo ukrepal in se postavil za družino.

glej, lahko samo komentiram enako kot prej - če je bila odsotna iz sobe, ko je tašča uletela in je mož to rihtal, bi morala bit onadva usklajena. če jo to tok moti, bo pa ja dala možu to vedet in zrihtala svoj problem intime. sigurno pa ni tašča za to kriva, ker njen mož solira v dogovorih, ki jih mata in odpira vrata tašči? glej, če bi njej bilo dano vedet od obeh naj to ne dela, tega ne bi delala ali ne bi mogla več tega delat. simpl.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.10.2010 18:00:09 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.10.2010 21:42:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

to ja. tukaj je imho point cele zadeve.

Exactly.

In, če ti je družina res sveta, kot praviš, oziroma da je takšen dan nedelja, zakaj je preživljate skupaj kot družina?

Zakaj praviš, da je napaka tvoja:
Napaka je verjetno tudi moja, tako da bom verjetno tudi jaz morala kaj narediti v tej smeri...

Ali ne funkcionirate kot družina in se o takih stvareh ne dogovarjate kot družina?

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
12.10.2010 8:10:09   
BIA79
Sploh ne vem kaj naj napišem...Ni to da ne znam sprejemat kritik, ampak...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.10.2010 10:06:46   
bomboncek1

Sploh ne vem kaj naj napišem...Ni to da ne znam sprejemat kritik, ampak...user posted image

Za začetek mi odgovori na moje vprašanje: kaj je tašča kriva, če njenega moža ni (bilo) nikoli doma? Je bil službeno odsoten? Je garal zato, da je tašča vzgajala otroke in da sta lahko kupila stanovanje/hišo? Ga je nagnala od doma? Mu je kaj naredila, da mu je preprečila njegovo prisotnost doma? Ali tvoj tast nima (ni imel) volje bit doma z družino?

Razumem do neke poante: tasta pač ni bilo nikoli doma, tvoj mož je odraščal brez prisotnosti očeta in sedaj te žre, ker gre po njegovih stopinjah. ZAMERIŠ pa to TAŠČI!? Evo, tega ne razumem. V nobenem primeru: niti če sta se ločila, niti če je tvoja tašča vdova, niti če je tast moral garat kot črna živina, niti če je popival po gostilnah in živel kot ptiček na veji. Kaj ima tašča s tem?

Ne branim tvoje tašče, vendar ti se dejansko ne zavedaš, da si v njeni enaki vlogi. Tvojega ni doma. Zakaj si jezna nanjo, sebe pa vidiš kot žrtev? Poleg vsega me bega še to, da definiraš nedeljo za svet družinski dan, ki pa tvojega moža sploh ne všteva poleg. Namreč - vstali ste ob 7., ob 7.30 je pozvonila tašča in odnesla otroka, kmalu nato je tvoj mož odšel, vedve sta plesali in peli in uživali družinski dan - brez njega. Prišla je tašča in prinesla pecivo ter pokasirala tvojo jezo.

Sicer pa - kot je meni znano iz prebranega - te nihče tukaj ne kritizira. Le jaz vztrajam o tej jezi do tašče zaradi odsotnosti njenega moža, vendar to ni nič osebnega. user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.10.2010 11:11:59   
zvezdica_1

te popolnoma razumem. nekateri mej pač ne poznajo. niti jih niso pripravljeni sprejeti, vse mora biti po njihovo.
daj se s taščo dogovori, naj otroka pazi 1 dan v tednu, kaki 2 uri. ti greš na masažo, savno, kafe s prijateljicami... po želji. ti imaš čas zase, ona pa ve, da bo takrat dobila vnukinjo, in da bo tisti čas mirt, brez slabih očitkov, da ti jo trga iz objema. ampak tega urnika se potem res držite, ne pa, da se bo termin prestavljal iz tedna v teden. ker vsak si rad organizira čas

in pojasni ji, da v nedeljo pač ne more dobiri otroka, ker sta se vi2 tako odločila, da so nedelje za družino. stari starši pač niso del družine, družina sta starša in otrok. žal, babice in dedki so "razširjena družina".

si pa lahko srečan, daiaš prijazno taščo, te sreče namreč nimamo vse. čeprav se situacija lahko zelo hitro obrne, ko enkrat postaviš meje in pojasniš, da ne bo po njihovo. takrat prijaznost lahko preide v hudobijo in zlobo, ki se zlepa ne končata.

< Sporočilo je popravil zvezdica_1 -- 12.10.2010 11:14:11 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.10.2010 11:17:09   
benika
daj se s taščo dogovori, naj otroka pazi 1 dan v tednu, kaki 2 uri. ti greš na masažo, savno, kafe s prijateljicami... po želji. ti imaš čas zase, ona pa ve, da bo takrat dobila vnukinjo, in da bo tisti čas mirt, brez slabih očitkov, da ti jo trga iz objema. ampak tega urnika se potem res držite, ne pa, da se bo termin prestavljal iz tedna v teden. ker vsak si rad organizira čas

A ni zanimivo, kako rade uporabljate taščo samo takrat, kadar vam paše, kadar se gre za vašo rit? Kaj pa taščine želje? Glede na to, da živijo v isti hiši, bo malce težko prepričat taščo, da bo vnukinjo lahko popazila in videla 1x na teden za 2 uri, ker mamici pač tako paše. Ene imate prepolno rit vsega. Če pa bi bila tašča vašega mnenja in bi vnukinjo prišla pogledat le 1x na teden za 2 uri, potem bi tule gor brale, kako je tašča nesramne in nevljudna, da ne mara vnukinje, da ji ne posveča dovolj pozornosti, bla, bla, bla.

Vesela bodi, da jo ima rada in mala njo. Da radi preživljata čas skupaj. Če ti ni do tega, da jo vidi tudi v nedeljo, potem ji to povej. Jasno in glasno.

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.10.2010 12:55:55   
BIA79
Tašča vidi mojo tamalo vsak dan...Zjutraj preden gredo v vrtec, popoldne kadar pridemo domov, dopoldne smo pred hišo in še in še...Za "varstvo" jo skušam uporabiti le v sili,kadar drugače ne. Pa ne zato, ker nočem, da jo ona čuva, ampak ker menim da ima sama (tašča) doma ogromno dela (delo,ki nima urnika, še 2 vnuka + šoloobveznega otroka, stanovanje...).
Moj in tašča delata v delavnici, v spodnjem delu naše hiše. Zato "zamerim" tašči, ker mojega ni doma..ker enostavno se ne znajo organizirat delo in delajo vse petke in svetke...In lahko rečem, predlagam karkoli, stranke so svete. Kar po eni strani razumem, ker so njihov kruh, ampak vse ima "meje". In ko delaš in živiš v eni hiši, se meje pogosto zabrišejo...
In kot sem napisala, sva s taščo razčistile nedeljski incident...Tako...sedaj je napisano še preveč...ampak ko so vzete stvari iz konteksta je vse težje razumeti...pač bom veljala za grdo snaho (sej se tako reče?!?)...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.10.2010 13:25:24   
benika
Moj in tašča delata v delavnici, v spodnjem delu naše hiše. Zato "zamerim" tašči, ker mojega ni doma..ker enostavno se ne znajo organizirat delo in delajo vse petke in svetke...In lahko rečem, predlagam karkoli, stranke so svete. Kar po eni strani razumem, ker so njihov kruh, ampak vse ima "meje". In ko delaš in živiš v eni hiši, se meje pogosto zabrišejo.

Temu se reče garati za kruh in to so pač slabosti s.p.-ja. Sprijazni se, nisi ne prva in ne zadnja, ki veliko časa sama preživi z otrokom, ker mož dela. Vesela bodi, da se vsak večer stisne k tebi in da ni odsoten po več dni skupaj. Kar se pa tiče ˝zamere˝do tašče...tule tašča ni nič kriva. Žal.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.10.2010 15:09:01   
zvezdica_1
benika

ni res, da b taščo uporabile za varstvo, ko bi to same želele. ampak meje morajo biti, mora se vedeti, kdo je mati in kdo babica. in če si tašča želi preživeti čas z otrokom, je zelo lepo (jaz vem, da tega ne bom dočakala), in ker avtorica temu ne nasprotuje, - iz napisanega izhaja, da jo moti, da kar uleti-a ni boljše določiti, kdaj jo lahko ima, jo kam pelje, se igra z njo, ji kuha piškote... tak, da bo zadovoljstvo na obeh straneh? ker dogovor lahko marsikaj reši, nikjer ne piše, da bi jo s tem izkoriščala-tašča ima žljo in ineres, da se z vnučko ukvarja, kar je pohvale vredno. je pač tako, da večino starih staršev zanese, da želčijo biti povsod zraven, in včasih jih pogovor "strezni" in se z nekim dogovorom da popolnoma normalno funkcionirat. zaovoljna tašča, ker dobi otrok, mama pa vesela, ker ve, da ji tašča ne bo odpeljala otroka, ko bo hotela kam sama z njim.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.10.2010 21:22:01   
Majči zmajči
BIA79 user posted image Popolnoma te razumem, ne razumem pa ostalih pripomb o tem da bodi srečna da imaš takšno taščo.
Ne mislim, da otrok pripada staršem apak sem mnenja, da tašča in tast ne spadata v družinsko življenje pa čeprav živita pod isto streho. Vseeno si ti njena mama in mislim, da si upravičeno želiš vsaj nekaj uric preživet s hčerjo brez da se tašča "štuli" zraven. Poskusi ji razložit, da si ji hvaležna ker ti je na voljo za pomoč pri varstvu in da ji boš hčerko z veseljem pripeljala, ko boš sama to hotela oz potrebovala.

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
12.10.2010 22:16:42   
lilip
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Jaz bi skakala do stropa, če bi imela moja otroka babico, ki bi se vsaj občasno (pa makar enkrat na 2 meseca!!!) prišla z njima igrat. Moje mami žal ni več, tašča pa tega veselja nima...

V tvojem primeru bi si pa jaz našla nekaj kar me veseli ter se s taščo dogovorila za določen dan v tednu, ko tamalo čuva ona. Jaz bi pa tačas uživala user posted image .

Ampak žal začnejo velikokrat tašče pretiravat in so lahko na vratih tudi trikrat na popoldne! Tako da nobena skrajnost ni vredu!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.10.2010 22:17:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: lilip
Tako da nobena skrajnost ni vredu!

Točno tako.

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.10.2010 13:37:18   
majčica1508
Vse bomo enkrat tašče user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.10.2010 14:27:42   
kalbo
Ja madona, a ne znaš enostavno rečt ne, ta hip mala ne gre dol, mogoče kasnje in pika. Če bi jest ubogal mojo taščo vsakič, ko se njej zdi in celo svoje otroke, vsakič ko zajočejo...ja hudiča, se mi zdi, da nebi nikamor prišli. Nauči se rečt ne in pri tem ostat.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.10.2010 13:42:52   
momacus
BIA  , zakleni vrata!!!!   (čeprav pri meni ni pomagalo-je pač zvonila)  pri meni pa tašča pride in ostane user posted image  takrat se jaz odpravim pucat kopalnico (da vidiš kako se sveti )    malo heca...
vem da ej težko amapka se bop morala postaviti  zase . direkt ji povej da  naj  ti ne hodi vsak dan na vrata. če bo razumela super, če en pa  naj bo to njen problem. zakleni vrata ker tamala beži ven in vija! naredi tako da bo tebi prav. ti si njena mama in ti boš  odločala kdaj , kje  in s kom bo tvoj otrok!
saj vem da  tašča ne misli slabo (kot nobena user posted image ) samo pač nima meja  in te moraš postavit TI !
LP Mojca
pokliči me kaj

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.10.2010 13:48:50   
Naja31

Tašča vidi mojo tamalo vsak dan...Zjutraj preden gredo v vrtec, popoldne kadar pridemo domov, dopoldne smo pred hišo in še in še...Za "varstvo" jo skušam uporabiti le v sili,kadar drugače ne. Pa ne zato, ker nočem, da jo ona čuva, ampak ker menim da ima sama (tašča) doma ogromno dela (delo,ki nima urnika, še 2 vnuka + šoloobveznega otroka, stanovanje...).
Moj in tašča delata v delavnici, v spodnjem delu naše hiše. Zato "zamerim" tašči, ker mojega ni doma..ker enostavno se ne znajo organizirat delo in delajo vse petke in svetke...In lahko rečem, predlagam karkoli, stranke so svete. Kar po eni strani razumem, ker so njihov kruh, ampak vse ima "meje". In ko delaš in živiš v eni hiši, se meje pogosto zabrišejo...
In kot sem napisala, sva s taščo razčistile nedeljski incident...Tako...sedaj je napisano še preveč...ampak ko so vzete stvari iz konteksta je vse težje razumeti...pač bom veljala za grdo snaho (sej se tako reče?!?)...

To tašči zameriš? user posted image
Tvoj mož pa je kaj? 2 letni otrok, ki ne zna govoriti?
Kvečjem zameri možu, ki očitno nima jajc, da se postavi zase in reče, da ne bo delal "petek in svetek". Ampak lažje je kriviti taščo.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

CEPLJENJE
manu77

Ste dali oziroma boste dali svojega dojenčka cepit?

da (75%)

ne (16%)

sem še v dvomih (9%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!