bomboncek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Bombonček1 "lepo" da me spremljaš, čeprav je po drugi strani srhljivo... Tvoja razlaga je malo zgrešena, ker zjutraj si nisva privoščila zajtrka, jaz sem bila v sobi in se preoblačila, on in tamala sta jedla, ko je tašča potrkala na vrata.. Mogoče je stvar preveč zakomplicirana...imaš pa prav,res je da tašči nekaj zamerim,moj ni nesposoben, je samo odraščal v družini, kjer je bil oče odsoten...pri meni pa je bilo drugače...In zdaj ko gledam, ko gre po očetovih stopinjah, me mrazi...Je pa res da dokler je živel sam je bil sposoben veliko več postoriti doma...ampak to je že druga zgodba... Bia, ne me razumet narobe. Nisem izbrala tebe in da bi te zdaj jaz spremljala in zasledovala v tvojih objavah, daleč od tega. Ne rabiš se me bat, ne vohunim za tabo, niti za nobenim drugim, imam pa (na žalost ali na srečo) odličen spomin za prebrane stvari. Berem nekatere forume in enostavno si določene stvari zapomnem, še posebej tiste, kjer po določenih elementih "prepoznaš" človeka, družbo, okolje v katerem se giba in tudi če ga ne poznaš osebno, pač enostavno veš "kdo je". In ker naši kraji niso ravno veliki, si pač zapomnem...Dobra lastnost forumov je, da so anonimni in da se vsak razkrije, kolikor se hoče. Eni se več, drugi manj. Če pa kdo bere in prepozna človeka, si zapomne več podrobnosti o njem, kot če ga ne bi prepoznal. Pa pustimo to. Zdi se mi zanimivo, da tašči zameriš, da je tvoj odraščal brez očeta. Tašči zameriš? Ne vem, oprosti...a je tašča kaj naredila svojemu možu? Veliko očetov je precej odsotnih, ma ne vem, kaj imajo matere pri tem?! Drugo bo bolj kot ne komentar na jutranje dogajanje pri vas doma. Otrok je jedel in tašča ga je vzela in odnesla. Ti si bila v sobi. In tvoj mož? Je kar gledal? Pa ni nič rekel? Očitno to ni bilo prvič in otrok je bil očitno tega že vajen, ravno tako tašča?! Tretje bo spet bolj kot ne čudenje z moje strani. Tašča je prinesla pecivo. DA PREPREČIMO JOK smo otroka spustili k njej. Da preprečite jok? Pa kaj vi se res bojite vašega otroka ko malo pojoka??? Ali se bojiš, da če jo boš začela vzgajat, da te bo zasovražila, če ji boš postavila meje? Nekaj hočeš pa ne narediš nič drugega, kot da se jeziš na taščo. Rožici si odgovorila, da karkoli narediš, da nič ni prav!? Ni res. Ti nisi NIČ naredila. Samo tašči si zamerila, to pa res ni prav nič prav. Imaš jezik, polnoletna si, otrok je tvoj, začni ga vzgajat in postavljat pravila, ki naj najprej veljajo pri vas doma. Če boste doma imeli ena pravila, jih lahko postavite tudi tašči. Ne pa po vetru - danes ja, jutri ne, nedelja je sveta, v ponedeljek pa jo imej ker bom pucala. Tako to ne gre. Enostavno ženski povej kaj te moti. Pa zdej še nekaj mi povej. Tvoj mož gre po očetovih stopinjah. Te samo mrazi ali se počutiš kriva, da je toliko odsoten? Glej, ki to je to, kar ti zameriš tvoji tašči. Torej si kriva, da tvojega moža ni nič doma? Sori za to klobaso, ki zgleda psihoanaliza, ma nima tega namena. Ampak tvoje pritožbe so v več pogledih kontadiktorne.
|