|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolk si greste na živce?
31.7.2005 22:24:40   
urbancek
Meni v bistvu ne gre nobena na živce, razen sama sebi, ko me včasih kake stvari razjezijo in potem v tistem šunku napišem odgovor, potem pa mi je včasih kar žal, če sem bila preostra.
Še zadnji lep pozdrav za deset dni

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kolk si greste na živce?
1.8.2005 7:33:01   
mamsi
Lahko temalo razsvetlim. Eni forumovki gre naprimer na živce, če je druga dala otroku narest luknjico v ušeska zato, ker ji domišljija dobro dela, in verjetno še njo boli, ko kdo omeni luknice, in ker je verjetno tudi sama mamica in ne bi hotela otroku zadajat kakršnekoli bolečine. Predvidevam. Druga si to predstavlja spet drugače. In potem to, kar ona misli in čuti v tej témi tudi pove. In to še ne pomeni, da si gre kdo na živce. Pove kar si misli. Hvala Bogu.

Na živce ti lahko gre recimo, če vedno zamujaš, al pa če kdo zraven tebe vedno cmoka pri jedi, al pa če moraš ti čakat nekoga, kadar se ti mudi,... Mnenje drugega ti pa res ne more jit na živce.;)

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
1.8.2005 13:23:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu golida)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kolk si greste na živce?
1.8.2005 13:38:07   
Tejči
Jau, če bi še to študirala, da se moram na forumu zaradi katere živcirat-brezveze. Zame je forum sprostitev, uživancija:) Če pa ima kera kontra mnenje, pa hvala bogu, je bolj zanimivo!;)

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kolk si greste na živce?
1.8.2005 14:53:28   
puncica
Ja gre mi katera na živce itak, sam da bi se zdej zarad tega sekirala:)-:)-:)-:)- Vem pa da grem tudi jaz marsikomu na živce, zakaj pa že same vedno...:)-:)-

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kolk si greste na živce?
1.8.2005 14:53:48   
puncica
A ja še to kje je tista tema o uhančkih, ne najdem:ups:

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kolk si greste na živce?
1.8.2005 16:14:34   
kofetek2010
puncica, tukaj je, da ne boš preveč iskala :)- http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=50808&msg=538403&idk=101

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kolk si greste na živce?
2.8.2005 12:55:10   
ninab
Meni se tudi zdi, da je ravno v tem čar take klepetalnice, da se malo spucaš, da poveš kar misliš in na način, ki se ga ne moreš vedno poslužiti (kot so grde besede, pa še velikokrat so kakšni izbruhi prav zabavni (ne me narobe razumet tiste, ki imate upravičene izbruhe). Tudi mislim, da nobena ne gre nobeni prav nič na živce in, da bi bile najbolj iskrena klapa, če bi se v kup dobile.

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kolk si greste na živce?
3.8.2005 11:57:45   
Pupica
Ti pa jaz povem ninab, da če se dobivaš je pa še slabše. Ravno takrat hinavke izkoristijo in kljub temu, da te poznajo lahko dobiš prav nesramno grd babji kurnik, vključno z opravljanje, sranjem in frčanjem perja.
tolk o iskreni klapi:(
...ampak...he he spet jaz optimist a ne...kljub temu imam še vedno en kup iskrenih prijateljic, ki smo se spoznale prav na RR.
Tako da za mene ni razlik, to ali real life. Both sux!:hudicek:
Samo da RR ne jemljem več resno, vse kar je anonimno se samo še :)-:)-:)- ko vidim kolk me majo eni :love::love::love: da non stop mislijo na mene9nebesa

V real life pa itak selekcija dela svoje.

LP:rozica:

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kolk si greste na živce?
3.8.2005 14:43:07   
Anonimen
Tebi se bo še zmešalo od tega razpredanja. Če bi ti bilo res tako vseeno, ne bi tega skozi poudarjala.

(odgovor članu golida)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   Kolk si greste na živce?
3.8.2005 14:45:51   
Anonimen
Pa ne zamerit, ne mislim nič slabega. Samo tako je. Tako izgleda, da boš vedela.

(odgovor članu golida)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Kolk si greste na živce?
3.8.2005 15:14:48   
Pupica
a ne da:)-:)-:)-:)-:)-
Pridejo dnevi!;)
Ampak a veš kaj.Dol mi maha:hudicek:Baje lahko povem kar hočem. In to je to. Prej sem vedno ignorirala take budale, pa sem prebrala se zasmejala pa šla naprej. Zdej pa mam počas dost. Povedala bom glih kar mislim. se zasmejala. Pa šla naprej. pa pika in amen:angel:

Pa zakaj bi ti zamerila.:)To pa res ni za zamert. Če bi se pa odjavila, pa kr neki bluzila, pol bi ti pa verjetno mal zalajala nazaj, tko pa...

Zdej pa res grem, k sem prekoračla normo za cel teden. Se vidi da je dež, pa da nikamor ni za it:( Pa še pupica spi že glih 3,5 ure.

Punce pridne bodte ko me ne bo, da ne bo spet kej narobe!!!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Kolk si greste na živce?
3.8.2005 22:49:30   
romy23
Jst pa priznam.
Meni gre en osebek iz foruma zelo na živce, zato tudi dolgo časa nisem brala foruma. Če sm iskrena sploh ne vem zakaj sm ga začela prebirati sedaj.
Zakaj mi gre na živce? Zato ker mi je ta oseba, katero nekateri kujejo v zvezde, Oz je delno kriva da se je moja zveza sprevrgla v nočno moro. In da so se mi sanje v enem dnevu porušile.
In priznam imam tako zamero, da bi najraj njej naredila kaj podobnega da bi videla kako je če začneš izgubljat vse kar ti največ pomeni. Samo nisem tak človek.

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Kolk si greste na živce?
3.8.2005 23:15:51   
Marijana P.
Izvoli, golida. Želela si konkretno, med najbolj glupimi sta jana69 in rja.
Pupica je dobra punca.:bravo: Romy, a da nekoga kujejo v zvezde, en kovač konja kuje, kol'ko žebljev potrebuje, en, dva tri, žebljev dovolj nikoli ni. a dej no, to mora biti super ženska, mama, z vitrino in posebnim rr redom za zasluge.

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Kolk si greste na živce?
3.8.2005 23:23:18   
romy23
Ni mamica.

(odgovor članu golida)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!