Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 17:42:17
|
|
|
|
rija
|
neuka golida, svet bi bil preveč dolgočasen, če bi imeli vsi isto mnenje. vsaj zame. nekatere pač razmišljajo, z vso pravico, drugače od tebe, mene ali drugih. sprijazni se s tem ali pa ne sodeluj na forumih, na katerih so različna mnenja, okusi, debate dovoljena. naredi svojega: samo za ljudi, ki mislimo isto!;)
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 17:48:20
|
|
|
|
kofetek2010
|
Kolk si grem na živce? - prav nič :)- Kolk mi gredo druge/i na živce? - prav nič :)- Kolk grem drugim na živce? - ne vem in me niti ne zanima :)-
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 17:49:30
|
|
|
|
niki5
|
Na internetu je ogromno ljudi, zato tudi pričakovati kaj drugega bi bilo iluzija :)
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 17:49:47
|
|
|
|
baguSka
|
jst pa mislm da si nobena ne gre glih na živce, prej je to, da vsaka pove svoje mnenje in potem se najdejo osebki ki mislijo da ta različna mnenja pomenijo iti na živce :zmeden:
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 17:54:44
|
|
|
|
leah
|
Mislim,da majo tukaj tudi hormoni malo prste vmes.:)-Konec koncev smo v večini same babe,a ne?In bi ble precej nenormalne,če bi se vse lepo izražale,kazale spoštovanje do vsakega osebka,pohvalile vsako ali vse...se strinjale z vsako neumnostjo,ne?Hvala bogu da je tako!!!
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 17:55:55
|
|
|
|
rija
|
leah, po domače povedano, če bi bilo tako, bi se lahko klicale: ritoliznice...
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 17:57:31
|
|
|
|
baguSka
|
ko ko ko ko kokodak babji kurnik kaj češ le na vsak tok en petelin neki skače vmes :)-:)-
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 17:58:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
al pa kit :)-
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 18:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Al pa filozof. Me zanioma kaj bo tjaziy mel na to bleknt:zmeden:
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 18:23:40
|
|
|
|
ZARA
|
Ne vem u bistvu...verjetno je to kot v pravem življenju,ko ti gre tud kdo na živce (zase vem,da mi gre skoz kdo)...in tud vem da grem jst marsikomu!
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 18:24:39
|
|
|
|
kalimero
|
Lahko si prepričana, da marsikatera ne bi tako suvereno povedala svojega mnenja v obraz. Tukaj pa živela anonimanost. To je čar foruma. Enkrat me je ena forumašica določila, da mi gre na živce, ker se nisem strinjala z njenim mnenjem. Mi je bilo hecno, ker mi je ravno njeno mnenje največkrat blizu. Sicer je pa tako kot v življenju. Eni ti nekako bolj pašejo, drugi manj. Ko mi bo šlo pa pavšalno vse na živce, bom pa brez obešanja na velik zvon forum zapustila. So simple! Če grem pa jaz kateri na živce me pa tudi ne sekira preveč.
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 19:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
:rozica::rozica:meni osebno ne gre nobena na živce imamo pa pravico vsi napisat svoje mnenje in se vsekakor ne strinjamo v vsem to pa še ne pomeni,da si gremo na živce.no mogoče jaz kateri grem in to mi prav dol visi to je njena stvar ne moja.me ne gane.:rozica::rozica:
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 20:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ne gre nobena na živce, imam pa uporabnike precej dobro popredalčkane na tiste, katerih življenjska filozofija mi je všeč, in tiste, katerih mi ni. Kljub temu, da je forum anonimen, pa si vseeno vedno želim, da tudi jaz nikomur ne grem na živce. Res.
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 20:20:29
|
|
|
|
tilka
|
Jaz sem pa mislila, da se bomo pogovarjale, kako si gremo doma na živce....Ah, to pa je nezanimivo...
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 20:32:49
|
|
|
|
Seven*
|
Meni ne gre nobena na zivce. Celo vesela sem, ce ima katera drugacno mnenje in ga zna dobro argumentirat. Tako tudi jaz lahko kaj novega izvem. Zelo dobrodoslo.
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 21:08:59
|
|
|
|
india
|
No...nekako tako kot jana73 Zakaj bi mi šlo na živce, če ima kdo drugačno mnenje kot jaz, zakaj bi mi šel na živce kdo z drugačnimi navadami kot jih imam jaz in ...sama sebi res ne grem na živce ;);) Kako pa bi bilo,če bi bili vsi enaki??Potem bi vse hodile v enakih cotah, bile poročene z enakimi dedci, pile in jedle enako hrano in piajčo - bljek, živ dolgcajt!
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 21:09:31
|
|
|
|
muki1
|
:)- :)- :)- pa ta forum je poln :angel: :angel: :angel:
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 21:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa mislila, da bomo govorili o tem, kako gremo sami sebe na živce :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. Hvala bogu za internetne forume. Tu ti vsaj vsak pove svoje resnično mnenje, ni tako kot v vsakdanjem življenju, kjer ti večina leze v rit in ti laska, iz hinavščine, ker se bojijo za svojo priljubljenost ali ker jih je strah, da bi koga s svojim resničnim mnenjem prizadeli. Čeprav se ne strinjam z vsemi, mi prav nobeden ne gre na živce. Pravzaprav se največ naučim od tistih, s katerimi imam prav nasprotno mnenje.:rozica::rozica::rozica: Še dobro, da smo različni. Kakšen dolgčas bi bil, če bi se v vsem povsod in za vsako ceno strinjali.
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 21:41:00
|
|
|
|
CatJa
|
Ene si grejo na zivce, druge si lezejo v rit, tretje pa odpirajo take provokativne teme in se potem rezijo na tuj racun, ... :zaspan: :zaspan: :zaspan: :zaspan: :zaspan:
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 21:43:59
|
|
|
|
polona2
|
Catja, enkrat za spremembo se strinjam s teboj:)...
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 21:44:23
|
|
|
|
marjek
|
Na živce?:zmeden: Trenutno nobena na forumu, razen ena fomurašica me mogoče ne zanima kot ostale recimo, nima zanimivih tem, zato jih tudi ne odpiram, če vidim da je avtor, ker vem, da nima veze z otroci. Pač odpiram teme, ki zadevajo otroke. Če mi kaj ni všeč pa preskočim, da bi mi katera šla na živce, to pa ne. Saj vas ne poznam. Marsikakšna rešitev se izcimi iz različnih mnenj, zato je dobro da se ne strinjamo z vsem. Lp!:rozica:
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 21:47:30
|
|
|
|
Pupica
|
a kero mot mamica ki je dala uhančke deklici narest:zmeden: svašta!Ene pa so kure...ups da nisem spet jest na tapeti:)-:)-:)-:)-:)- A me kera presvetli, ker me cel dan ni blo na RR:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ..svašta babe...huj ste kot...:racka::racka::racka::racka::racka:
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 21:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ne gre nobena na živce v smislu, da bi si jo zapomnila in bi mi potem živce paralo že njeno ime:). Včasih sem samo presenečena, kako hitro lahko kdo koga obsoja, ko niti ne ve, kaj ta drugi v resnici misli. Saj se dejansko včasih ne da napisati točno tega, kar imaš v mislih. Če pa si v pisanju še malo manj spreten ... Ampak itak pa vedno takoj pozabim, katera je to že bila. Naslenjo minuto več ne vem imena.
|
|
|
|
Kolk si greste na živce? 31.7.2005 21:57:12
|
|
|
|
Marogica
|
Seveda mi je čudno, če da nekdo narediti luknjico za uhan majhnemu dojenčku.Moti pa me še marsikaj. Dosti pa mi je tudi všeč. Mnogo tudi pridobim. Ampak to je to: sto ljudi sto čudi. Gre pač za izražanje osebnih mnenj. Mene osebno nikoli ne jezi, če je katera jezna name oz. moj odgovor in bi rada dalje diskutirala o mojem odgovoru, ne pa o dejanski temi. Jaz pač ne diskutiram dalje. Dala sem pač odgovor oz. osebno menje na neko temo in s tem se zaključi. Jaz pač na RR ne dokazujem, da imam, temveč izražam svoje mišljenje, ki izhaja iz moje osebne prakse. Če komu ni všeč, pa me naj preskoći. Nisi "neuka", temveč zelo prebrisana. lp
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?