Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 11:12:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm KOLUMBO SPOROČA, DA JE BOLJE, BI LAHK ŠLA ŽE DOMOU, PA BO VSEENO SKORISTILA GOSTOLJUBJE IN HOTELSKO PONUDBO PORODNIŠNICE DO JU3 juhuhuhuhu...bravisimo...in prav je tako :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 11:44:50
|
|
|
|
baki
|
dan .mere pri letu in pol......teža-12,600g.....višina-83,5cm.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 11:48:27
|
|
|
|
baki
|
PLESEN-je ne spraviš ven.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....KOSILO-zelenjavni golaž z malo svinskega mesa+kipjeni knedeljni ....se mi kr sline cedijo.kolumbo sam da si vredu.pol ko prideš iz bolnice pa kako slikico prlimaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 12:59:17
|
|
|
|
sjmm
|
sva bla mau zuni zdej sva pa enga Frančka gledala, pa mau zravn stolpke postavlala in jabolko in babano poglodala joj, punce..odkar je kolumbo rodila sm jz čist raznežena...kr ne morm verjet d so tile naši februarčki že tok veliki d se lahk kr pogovarjamo že z njimi...joj, kok gre hitr cajt...jz si želim d bi bilo prvo leto na 3 leta raztegnjeno...ma, ne vem kva mi je dons... a je kaka luna al kaj grem mojga srčka spat nest....mu že mau roletke skup vleče pol bom pa mau jokala...k bomo krompirjev golaž jedli, pa eno hrenovko not..vegi, seveda, pa še mau pirine zakuhe...d bo kej zaleglo...pol pa štacuna...Saška pa bo en puding za povrh skuhala, sicer imamo pa še mafinse od včeraj...morm pa spet en kotel kompota skuhat...zadne cajte so čist nori na kompot...domača jabolka in slive....no, še dobr d ga hočjo sploh jest...Miha ima par sošolcev k sploh ne vejo kva je kompot...moderni cajti...ni kej ajde...bodite v cvetju...dons neki bluzim...se tipkamo kasnej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 13:16:03
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem imela pa prijeten obisk Birdy in njenega moža Ful je blo luštno. Birdy hvala ti za obisk in cunce
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 13:18:08
|
|
|
|
Urša08
|
Grem eno rundo cunj iz sušilca zložit, potem bo pa počas treba že po mojedva sončka. Se oglasim malce kasneje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 13:27:04
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz danes full lenarim-sem čist brez energije ........zjutraj sem šla v ZD-sem nesla potrdilo za bolniško,da ga pošljejo na komisijo.....potem sem šla še preostanek stiroporja položit,da bo možek lahko položil stiropor za talno gretje,konec tedna pa pride vodovodar,drug teden pa upam,da tlakar .....jutri mora Hana v vrtec nesti kostanj,ker ga bojo kuhali in pekli-v Mercatorju je 8€/kg .....hB ni deževalo dopoldan,tko da sta šla tast in tašča ga lahko iskat v gozd in sta ga prinesla 2 koširi .....jutri popoldan imamo v vrtcu spoznavni izlet in gremo v Alburetum-upam da ne bo kaj padalo z neba to je na hitro od mene-grem še malo pospravit,pol pa po škratka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 13:50:13
|
|
|
|
Čebel@
|
bašem se z mandarino mmmmmmmmmmmmmm pri Hani sem jih ogromnoooooo pojedla,zdej jih pa spet
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 14:11:59
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ bašem se z mandarino mmmmmmmmmmmmmm pri Hani sem jih ogromnoooooo pojedla,zdej jih pa spet Ja a bo še ena punca?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 15:24:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ja a bo še ena punca? bomo videli marca
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 15:46:32
|
|
|
|
Čebel@
|
zatišje sem zgleda na dobre mandarine narajmala-je Hana 2 pojedla-pa ona bi jih še,pa ne upam dat zarad rdeče rite ......zdele pleše ringaraja s svojim medvedkom pridem še pol kej okrog
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 16:53:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rabim info kako sprevit plesen iz blaga? poskusla sem s kisom pa ni šlo tak da karkoli kakršna koli ideja bo dobrodošla. lep dan Čer so bele cunje kar u varekino namoč za kake 2-3 ure... 100 % bo šlo vse ven. PREVERJENO.... Mi jo imamo tudi v stanovanju na enem zunanjem robu in sem 1x z varekino našpricala in vse skupaj potem obrisala s cunjo in jo ni več, tudi pojavila se ni!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 16:55:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rabim info kako sprevit plesen iz blaga? poskusla sem s kisom pa ni šlo tak da karkoli kakršna koli ideja bo dobrodošla. lep dan Čer so bele cunje kar u varekino namoč za kake 2-3 ure... 100 % bo šlo vse ven. PREVERJENO.... Mi jo imamo tudi v stanovanju na enem zunanjem robu in sem 1x z varekino našpricala in vse skupaj potem obrisala s cunjo in jo ni več, tudi pojavila se ni!!! moder voziček
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 16:55:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo... fajn se poštimaj!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 17:56:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rabim info kako sprevit plesen iz blaga? poskusla sem s kisom pa ni šlo tak da karkoli kakršna koli ideja bo dobrodošla. lep dan Čer so bele cunje kar u varekino namoč za kake 2-3 ure... 100 % bo šlo vse ven. PREVERJENO.... Mi jo imamo tudi v stanovanju na enem zunanjem robu in sem 1x z varekino našpricala in vse skupaj potem obrisala s cunjo in jo ni več, tudi pojavila se ni!!! moder voziček Če je voziček moder potem pa samo tam kjer je plesen pošpricaš z varekino in pobarvaš z barvo za tekstil ali pa kaj podobnega...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 19:41:34
|
|
|
|
Čebel@
|
čer Hana v postelji-je rabila eno dozo crklanja pred spanjem(je malo težje zaspala )......glihkar sem gledala vremensko napoved-v ponedeljek naj bi bilo zjutraj le 2C brrrrrr
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 20:08:49
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mojedva sončka sta v pidžamicah in sta ravnokar pogledala uhca, sedaj pa zobke umit, pravljica in spat. Men bo pa tud pasalo, da bom šla v miru pod tuš in na kavčka. čebela ojej a že kr dve stopinji Jaz mam pa jutri pregled in laboratorij . Saj kr ne morem verjet, da sem že v 34 tednu, mi gre res brzinsko tale nosečnost . Nš šibam pravljico prebrat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 20:10:56
|
|
|
|
Ajvy
|
čer.... Stanje....šibko še vedno....nos me peče...ta je tut prva....no, vse je enkrat prvič....dan sem prepočivala...pa še bom zdejle....me tolk glava boli..noro.......... Onasiss...ste že dobili novega člana?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 20:15:06
|
|
|
|
petrušk_
|
helouuu....mi gremo počasi v mižule......mlekec popit, zj pa na crkljanje v tavelko postlo....kdaj bo pojstla sam za naju z očijem ah ah...sj bo minilo...enkrat će...če prej ne v srednji š oli uživajte punce pa se beremo jutri nočkooooooooooooooooo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 20:33:46
|
|
|
|
Katjusa
|
onassis gre za temno rjav/bež voziček... no sej stvar je takšna da od zunaj ni ravno vidna ta plesen je pa na strešici po notranji strani k je tako ful tanko blago, sem mal preveč ribala pa sem ga kr poškodovala..... če ne bo drugače ga bom za (ko bo seveda) novega člana prešila s kakim podobnim materialom pa bo k novo..... sem že gledala se bo dalo naredit za zdej pa ga itak ne rabimo več veliko bo pa upam, da še vredu..... čebela mandarine njamsi......:) kje si kupla, da so sladke? petrušk tamalo kr v svojo posteljco mal bo krizice 3 dni pol bo pa tavelika samo vajina.... sosedov fant je star 4,5 pa še kr na sredini spi in mama more vedno z njim it in če se ponoči zbudi pa ni mame je kuj uzbuna..... tko da.... sem srečna da smo postavli meje ob rojstvu..... sej ne rečem če vam tako paše pač imate tako vsak po svoje sej ni nič narobe sam jst vem da nebi mogla in da si nebi spočila..... da me ne bo zdej katera kregala nič slabega ne msilim, veliko je staršev, ki imajo otročka polek sebe in veliko je takih, ki ga nimajo to je čist stvar vsake posamezne družine.... ajvy ufff poznam pekoč nos groza..... naj hitro mine sjmm men se tok lušta vaših dobrot ful bi kej spekla vendar sem do nadaljnega brez pečice, ker je pomanjkanje denarja jo bom imela verjetno šele novembra al pa decembra no upam, da do božiča drugače pa smo danes bili celo popoldne zunaj in smo ful prehodli tukaj okoli je blo prav luštno mi je flori reku da mu je blo ful všeč inda bi ju3 spet šel.... seveda sta cukrčka skakala po lužah smo rpišli domov čist mokri in tudi mi jemo jabolčni kompot ga vsak dan kuham in je super....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 21:03:16
|
|
|
|
birdy
|
Helov punce, mi smo mel tehnine težave z netom tako da se nisem mogla nič javit... Urša, tud men je bilo zelo lepo danes. Pa všeč mi je k si tud mojmu všeč (mislm kot oseba, kot videz pa ne vem ) tko da upam da boš/boste res prišli tud vi kdaj k nam. Sva pa mela eno dilemo ko sva šla nazaj... A je tam ko sva midva do tebe prišla možnost it tud v obratni smeri? Moj prav da ni bilo odcepa, jst pravim da je bil in da je spregledal... Pa sva mela mal debate Drugfač pa mene šok počasi mal zapušča. Grem naprej, tko kot je rekla Tanci, v vsakem primeru bo treba rodit, tko al drugače. Katjuša, jst bi tud rekla da mal namoči v varekino in dej prat. Kadar mam res hude fleke ki ne grejo ven (in so cote drugač samo še za v smeti- v primeru da fleka ne spravim ven) dam kr v varekino. Zankrat so barve obstale vedno, ampak namakam samo ene deset minut, splaknem in po hitrem postopku v stroj. Se pa varekina tud drugače uporablja za plesen, če maš na steni pravijo da moraš premazat s tem pa da se ne vrača. Kolumbo, sam da je ok, pa nej bo še kr mal v all inclusive hotelu, mora počivat in doma to verjetno ne bo... Tamale mam pa čist vremensek, dons sta pa že fejst tečke ker ne moreta nič ven, ma res ju matra, nimata kam z energijo pol pa neumnosti počneta.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 21:14:17
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy po domače povedano nimam jajc da bi namočla v varekino če sličajno izgubim barvo nima kej narest... sem vesela, da te zapušča šok, bolje da uživaš nosečnost sporodom se boš ukvarjala v porodni in me bomo vse stiskale pesti in dihale s tabo tak da bo mal lažje mene tud stiska k sumim, da se lahko nekaj dogaja spodaj čeprav malo verjetno ampak je in upam da kmalu pride ker zdle res nebi bil pravi čas.... morem prej roke pozdravit pa če bi še službo dobla zdej imam super edinstveno priložnost da pridem v eno super podjetje in ..... uff sej mislim da sam zamuja ker je tale selitev in to precej stresna zadeva... drugače se pa strinjam s tabo mi če ne gremo ven men glava poči že okol 6 zvečer.... tak , da če je le možno se napokamo ven če drugega ne jima obujem škornje palarine in gremo pred blok (imamo fajn luže) in mal skečeta po vodi pridemo not čist prerojeni in seveda gnili do kosti ampak se hitro preoblečemo.... grem za mojmu v kopalnico, lepo se imejte se tipkamo jutri zvečer k je men zmanjkako megabitov na telefonu...... sej drug teden dobimo internet.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.10.2010 21:42:33
|
|
|
|
sjmm
|
čer! KONČNO MAM MAU CAJTA ZASE IN SVOJ RR popoldan...šoping, po karto za Saško, naloge, kitara, nafilat hladilnik, za večerjo solatka z jogurtovim prelivom, pol še tuširanje in dons je Maj rabil 40 minut d je zspal...pa je že tooook zehal ob 20h d sm mislila d bo kr dol padu...jok brate..odpade...mami ti me kr uspavaj v glavnem sem končno zasedla svoj položaj pa en fajn čajček mi družbo dela...tko d grem uživat....pa lepo nočko vsem!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 7.10.2010 6:41:05
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 7.10.2010 6:46:07
|
|
|
|
Čebel@
|
nočka lepo prespana ........zdele si grem en brcafe naredit,pol pa itak že akcija za vrtec katjuša......v Mercatorju sem jih vzela(1€/kg)-jih moram it danes spet kupit,ker je le pe 1 ostala urša.....dobro opravi na pregledu ......ej a veš da gre meni tudi ta nosečnost nenormalno hitro-sploh jo ne dojemam .....danes sem že v 17t stopila ajvy....... to sem si zapomnila pridne bodite in se še tipkamo tekom dopoldneva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Partner/ica in nosečnostпеперутка16Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?Da. (
60%)
Ne, vedno pozabi. (
20%)
Ne, ne zanima ga/jo. (
20%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!