Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 11:40:39
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy.....resno vprašanje:a boš ti sploh imela čas it rodit??? kolumbo......iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ......pa kak lepotec je Roksi ....kaj pa če bi mu dali povšter v posteljico? baki...naša je VEDNO topla ko se zbudi(pa bi lahko imela minus v sobi)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 11:44:32
|
|
|
|
Čebel@
|
kakšne lušte mi delate s slikicami vaših -tko še težje komaj čakam mojga Gala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 11:57:52
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo...joj, kaka lušna princa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Roksi je že cel dec, Jurček pa nič ne zaostaja!!!! ..ma, me prime d bi še kr kakega mela Mi2 pa dons nisva šla nč vn...se je treba pocajtat, čeprav Majčiju ni prov nč kej dost vidt...mau pokašlja sem in tja..jz sm pa bol cotasta Juhco kuhava, pa zdej glih čajček čakava
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 12:15:44
|
|
|
|
Čebel@
|
danes se je na gospodarskem rastavišču začel smučarski sejm-ČE KATERI PRAV INFO
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 14:08:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tako se je Mihailo lepo igral v svoji otroski sobi,ati in mami sta pa lahko delala in pucala...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:02:22
|
|
|
|
Katjusa
|
Dan:))) Beni še vedno bubanček ampak gre na boljše.... danes sem ga obiskala in sma se nacartala...... zdravniškega sem naredila je reku zdravnik da imam super kri in ekg da bi pa blo fino, če bi kak kg izgubila sem utrujena tak da grem mal tv kanale pregledat..... mihailo super sobica kako ste pa naredili z balkoni? ste jih zasteklili?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:07:09
|
|
|
|
Čebel@
|
čer v vrtcu sem slišala same pohvale ....zobarci je tudi lepo pokazala zobke-ji je glihkar predrla ena trojka tko da ima 13 zob ....kontrola čez pol leta ....je bil pa jok,ko ji je dala štempiljko na roko(hello kitty) ...sem ji razložila,da jo je dobila ker je bila pridna,tko da jo zdej skos gleda in vsakmu jo ponosno pokaže ....zdej mala že pančka,midva greva pa večerjat mihailo....full mato lepo stanovanje .....pa res mi je full všeč poslikava sten v otroški sobici birdy....že dihamo? upam,da ste ostale tudi ok,sploh bolančkane
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:09:31
|
|
|
|
Urša08
|
čer Danes se pa bolj pozno oglašam . Možek vztraja da veliko počivam tko da ga ubogam. Sem pa zjutraj ko je tamala odpeljal v vrtec šla nazaj spat in spala do pol desetih, ma sploh ne pomnim kdaj sem nazadnje tako pozno vstala. Dopoldan bolj ali manj preležim, popoldan sem pa malo več na nogah da se z Nejcem in Žigcem ukvarjam. Smo šli pa danes na sprehodek prvič vseh pet - no za 10 minutk. Je pasalo se po sončku sprehajat . Mihailo super stanovanje Katjuša sem vesela da gre Benjaminu na boljše in seveda da sta se nacartala Sjmm za vaju z majčijem pa cel kup Aja a na računalnik naložimo angleški al slovenski office? Aja a pa pri poslušanju kdaj vam je nagajal kadar je poslušala s slušalkami al brez slušalk? Kolumbo iiiii kaka luštna fanta, pa kok je Jure že velik Petrušk čestitke za Grem počasi pravljico prebrati mojima sončkoma.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:11:41
|
|
|
|
Urša08
|
čebela iiii kok je lepo ko slišiš same pohvale o svojem otroku pa dober tek Birdy sam ti maš pa res turbo vklopljen, kaj če bi mal počivala. Pa javi nam ko se bo začelo dogajati, da bomo skup dihale jaz sem še čist v dihanju
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:42:51
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša joj to je moglo bit lušno v 5 si mi kr lušte naredla uživajte in uživajte res je lepo brat, poste tok polne dobre in lepe energije.... no pa je moj prišel.... Florjan je pa že v postelji..... mikiju sem pa praskalnik dala pred akvarij in zdej ribice gleda in grunta kako bi not prišel
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:50:13
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Danes se pa bolj pozno oglašam . Možek vztraja da veliko počivam tko da ga ubogam. Sem pa zjutraj ko je tamala odpeljal v vrtec šla nazaj spat in spala do pol desetih, ma sploh ne pomnim kdaj sem nazadnje tako pozno vstala. Dopoldan bolj ali manj preležim, popoldan sem pa malo več na nogah da se z Nejcem in Žigcem ukvarjam. Smo šli pa danes na sprehodek prvič vseh pet - no za 10 minutk. Je pasalo se po sončku sprehajat . KOK VAM JE LUŠNO...PA MALA ŽE KR NA ZRAKU...VAU...LEPO!!!! Mihailo super stanovanje Katjuša sem vesela da gre Benjaminu na boljše in seveda da sta se nacartala Sjmm za vaju z majčijem pa cel kup Aja a na računalnik naložimo angleški al slovenski office? Aja a pa pri poslušanju kdaj vam je nagajal kadar je poslušala s slušalkami al brez slušalk? ČE SE DA BI KR SLO ...VČASIH K JE POSLUŠALA BREZ SLUŠALK...GLAS ZMRZNU Kolumbo iiiii kaka luštna fanta, pa kok je Jure že velik Petrušk čestitke za Grem počasi pravljico prebrati mojima sončkoma.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:51:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer v vrtcu sem slišala same pohvale ....zobarci je tudi lepo pokazala zobke-ji je glihkar predrla ena trojka tko da ima 13 zob ....kontrola čez pol leta ....je bil pa jok,ko ji je dala štempiljko na roko(hello kitty) ...sem ji razložila,da jo je dobila ker je bila pridna,tko da jo zdej skos gleda in vsakmu jo ponosno pokaže ....zdej mala že pančka,midva greva pa večerjat mihailo....full mato lepo stanovanje .....pa res mi je full všeč poslikava sten v otroški sobici birdy....že dihamo? upam,da ste ostale tudi ok,sploh bolančkane ZA HANČI..KOK JE PRIDNA IN POGUMNA!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:52:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Dan:))) Beni še vedno bubanček ampak gre na boljše.... danes sem ga obiskala in sma se nacartala...... zdravniškega sem naredila je reku zdravnik da imam super kri in ekg da bi pa blo fino, če bi kak kg izgubila sem utrujena tak da grem mal tv kanale pregledat..... mihailo super sobica kako ste pa naredili z balkoni? ste jih zasteklili? DRŽIM PESTI D BOSTE KMALU VSI NA KUPU IN UŽIVALI V NOVEM RAZPOREDU ŽIVLJENJA!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:53:51
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....si verjetno spregleda:moj bi imel podatke o vajinem garminu(tanovem),da bi malo pogooglal ....... za zdravniški pregled in da se zdravje vrača urša....pridna,da ubogaš možeka a ima očetovski dopust?... za sprehod-res je bil lep sonček
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 19:54:42
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....si kaj boljše?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 20:16:19
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, mi smo bli v Domžalah, je mami povabila na kosilo... Če ni to super čebela, joj, ko bi vedla... Takoj vse spustim iz rok sam da se kej začne. Ubistvu mi je dolgčas, pol pa skoz neki prčkam Sam počivam pa tud dost, vsak dan ene dve uri, tud dons sem. In glih takrat je moja mat klicala in se nisem javla ker telefona nisem slišala... Pa je bila že panika, je mojga klicala če sva že kam šla No, važno da smo se na koncu zmenil...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 20:46:41
|
|
|
|
Ajvy
|
čeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr Sjmm...joj...a res...revčka ena..upam,da ti je namenjeno bilo počivat in da si kaj bolje... baki...ojej...bogec Nik...upam ,da se hitro poceli Petrušk... superca......naj se izteče po vaših željah MI smo dobili obakrat vabilo za zobarja....teh tabletk ne dajemo... Pikica.82....srečno v obdobju trme..mene je kr groza......pa upam,da bo dananšnja boljša.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 21:01:42
|
|
|
|
Ajvy
|
KOlumbo...he he ...kakšna face je Rok....waw... JUre je pa itak cukrček...ma reš maste krasne otroke. Birdy...waw...ti si pa res turbo vklopla ..uf..dobra si... Mihailo...priden fant....in kakšno krasno garažo ima Katjuša...super za Benjaminovo izboljšanje....in tvoje krasne rezultate Čebela...pridna Hana...bravo Urša...jjjjjjjjjeeeeeeeeee...ponosna družinica
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 21:02:07
|
|
|
|
Ajvy
|
200- tka....waw....the best...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 21:30:57
|
|
|
|
sjmm
|
čer! dans sm jz malega nesla spat...25minut...šlafa k norc mene še praska po grlu in sm brez glasu...mislim d se slabo počutim tud zarad prihajajočin naj naj dni v mesecu ženske..hja..počitek mi glih ni bil dan...k je moj glih dobr uletu...sam so bli mulčki kr pridni...z najmlajšim na čelu ...hvala punce k mislite name urša...še čakamo na slikovni material o vaši najlepši princeski ...pa ful lepo da sta jo fantiča tako sprejela...držim pesi da ne bo kakih reakcij mihailo...vau hudo imate....in mali ma super velko in lepo sobico birdy...zgleda d si nasledila od kolumbo turbo pogon na koncu nosečnosti...upam, da boš našla čas za u P ....pa super za povabilo na kosilo ajvy...kako ste kaj???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 21:31:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy 200- tka....waw....the best... A SMO ČVEKE AL SMO ČVEKE
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 22:21:05
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Tako se je Mihailo lepo igral v svoji otroski sobi,ati in mami sta pa lahko delala in pucala... bravo za tako lepo sobico in čas za vaju.. :) je pa full velika ane?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 22:30:38
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Eno slikico vam pokažem, kaj več pa jutri ko naložimo slikico na računalnik cortika,,, :) ti pa si prej bila doma kot pa šla v rIM...) ČESTITIKE... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 22:31:54
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo šli pa danes na prvi sprehod za par minutk. Smo izkoristili sončka. Eva je pridkana, je in spi. Jaz mam pa tak naval mleka da me prsi bolijo k pr norcih, pa mal morm črpat da ne fašem kakega mastitisa. Upam, da se kmalu poštima. Nejc in Žiga sta Evo lepo sprejela, zaenkrat nimamo težav. Kako bo naprej bomo pa še videli. Pričakujem da kaka krizica najbrž še pride. Je pa res da poopoldneve namenjava tamalima. No sej sedaj pa morm it - pravljica kliče Ti pa si carica.. :) full lepo slišati, da ste se ujeli...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 22:44:55
|
|
|
|
boma2
|
kolumbo... super fotke,... :) kako je pa kaj Jurček, ste zdaj zdravi? pa tvoja rana? Roksi je pa facca..:) birdy... mal počivaj, da ne boš ćist utrujena za v Rim..;:) sjmm.. samo, da ne bo slabše..) lepo se imejte... :) katjuša kako je kaj v službi? bogi tvoj sinček..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?