|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.8.2005 18:26:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   ne vem kaj nej
1.8.2005 19:50:12   
petra.horzi
ja jz to vem:)
sam problem je to mojmu dragemu obrazložit
sej ni nikol nč slabga če obiščeš terapevta ali psihiatra, sam velik ljudi žal ne misle tko:(
jz sm mojmu že predlagala, jz sm tud enkrat že šla, on je oblubu da bo šol pa pol ni
bo treba kšn ultimat postavt, k jz ne vidm več druge
zdej sva govorila k sm jz pršla z ogleda, pa je reku če pridem k njemu dons
ko da ne bi blo nč:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 102
   ne vem kaj nej
2.8.2005 8:10:56   
kalbo
Punca, zdej se pa v roke vzemi in začni mislit na dobro tvojega otroka. Sama si že ugotovila v kakšnem okolju bo otrok živel, če ostaneš sama. Nehaj že enkrat iskati izgovore za početje tvojega :love:.

Prvo kot prvo spoštuj sebe, še najbolj pa spoštuj svojo pikico. Omogoči ji življenje v mirnem in zdravem okolju. Zdaj se boš lažje znebila svojega vase zagledanega posesivnega tipčka, kot kasneje.

Vsak prepir, vsaka tvoja žalost negativno vpliva na dojenčka. Ni treba nobenega ultimata, ker jih je bilo že kar nekaj, pa si popustila.
Povej mu, da v trenutku, ko si postala noseča nisi več brezkrbna najstnica, ampak bodoča mamica z veliko odgvornostjo. Povej mu, da stalni prepiri škodijo otroku in da moraš temu narediti konec. Pojdi v zavetje staršev, tvojemu pa le omogoči stike z otrokom. Tako bo tvoj :duda: živel mirno in veselo otroštvo, vidva bosta pa lahko začela znova od začetka. Od prvega zmenka dalje.

To bo zate težko, ker je ljubezen zelo močno čustvo, vendar to moraš narediti zavoljo otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 103
   ne vem kaj nej
2.8.2005 10:17:55   
petra.horzi
si mi pomagala dost bolj kot si misliš
si mi vlila še mal več upanja, k sm ga jaz skor že zgubila
zdej se dobiva, pride do mene (peš-čudež, drugač ne gre nikamor brez avta)
in greva na kavo:)
prav da me fuuul pogreša
mal se bova pogovorla pa bomo vidl kako bo
greva pa tud midva na svoje in to mogoče že drug tedn, ker jz tud mislim da bo tko bolš
če ne druzga bova prisiljena se soočit:)
ne bova mogla bežat:)
lp
petra

Neposredna povezava do sporočila: 104
   ne vem kaj nej
3.8.2005 12:50:10   
Polonca H.
Kako lahko predlagaš spav?? Ženska ki ke sposobna ubiti del sebe... ne vem kaj bi rekla?! Veš koliko parov, koliko žensk si želi otročka? Za posvojitev še nisi slišala??? Če življenje da, se življenju ne odpove, ampak ustvari še enega in njeno življenje postane polnejše!!! ˝Še vedno boš imela čas za otroke˝ Ja? Samo tistega ki bi ga umorila ne bi bilo nikoli več! NIKOLI VEČ!!!

Neposredna povezava do sporočila: 105
   ne vem kaj nej
3.8.2005 13:53:00   
kalbo
Polonca H.! Kako si drzneš kogarkoli obsojati? Splav ni umor! Ne obsojaj drugih ljudi, ampak najprej lepo pred svojim pragom počisti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 106
   ne vem kaj nej
3.8.2005 13:56:03   
rija
točno tako polonca h. pometi pred svojim pragom. pusti drugim živeti, kot želijo. mislim, da se pri temi splava lahko oglasim: sem zanosila zelo težko, po umetni, pa vseeno spoštujem odločitev posameznika, ki se za splav odloči.

Neposredna povezava do sporočila: 107
   ne vem kaj nej
3.8.2005 20:22:34   
petra.horzi
jz se po eni strani strinjam s polonco H.
ok-v zelooo redkih primerih bi mogoče še dopustila to možnost (npr če je punca stara manj kot 16 let, ali če bi bilo za mamo to tako rizično, da bi lahko umrla)
drugače pa zame splav JE umor-hujše od umora, saj se otročiček ne more branit!
sm bla pa tud jz jezna k mi jih je ene par predlagal splav-češ da bom vsaj imela kaj od življenja
recimo da bi naredila splav-potem pa nikoli več ne bi mogla zanositi-glede na to da si že eno leto fuuul močno želim otroka bi me to pokopalo

jz verjamem da se bo med nama z dragim vse uredil-sploh zdaj ko bova skupaj živela bo drugače
sploh pa ko bom jaz začela delat-predvidoma v ponedeljek:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ker tud to je razlog da se tok kregava-vse finance krije on in je preveč na njegovih ramenih zato pa je skoz živčen
lp

Neposredna povezava do sporočila: 108
   ne vem kaj nej
4.8.2005 7:58:17   
kalbo
No, no, pazite punce, kaj govorite. Odločitev za splav je za žensko močno travmatična zadeva in ne rabi potem še brati raznih blesarij o tem, da je splav umor. Potemtakem umorim na milione otrok ko jih zavežem v kondom.
Želim vama pa veliko sreče, čeprav sem še vedno mnenja, da tole ne bo rešilo vajinega problema. Lahko se pa tudi motim, toliko bolje za vas tri!!!

Neposredna povezava do sporočila: 109
   ne vem kaj nej
4.8.2005 13:46:19   
Polonca H.
Kalbo, pred mojim pragom je vse počiščeno!! In nikogar ne obsojam. Pravice obsojati nima nihče!!
Kako lahko rečeš da splav ni umor? Kako lahko dokažeš da imaš prav? Poglej si film ˝Nemi krik˝!!!

Neposredna povezava do sporočila: 110
   ne vem kaj nej
4.8.2005 14:02:57   
petra.horzi
no sej to-a je splav umor-je pomoje brezveze debatirati
vsak ima pravico do svojega mnenja
in ravno zato ker večina ljudi misli da ni umor, je še vedno čisto legalen in se ga množično izvršuje
je pa seveda stvar opdločitve vsakega posameznika
prosim vas vse samo to, da NOBENI več ne predlagate splava, ker ne bodo vse tako "mirno" reagirale kot jaz, čeprav sem bila besna, ne samo jezna:)
lp

Neposredna povezava do sporočila: 111
   ne vem kaj nej
4.8.2005 14:06:12   
Anonimen
Petra, zdaj je zadnji čas, da spremeniš temo v Zdaj vem, kaj nej ne.

Neposredna povezava do sporočila: 112
   ne vem kaj nej
4.8.2005 14:31:07   
kalbo
Polonca, tole sicer ne spada v to temo, pa vendar.
Če označiš dejanje nekoga za tako nizkotno, kot je umor, po tem obsojaš, pa nimaš nobene pravice to početi. Splav ni umor, in to je dejstvo, ki ga ni treba dokazovati. Se bodo pa še vedno našli takšni, kot si ti, ki se bodo vtikali v življenja drugih!

Petra, še nikomur nisem predlagal splava in ga tudi ne bom. Dopuščam pa možnost, da je to stvar vsakega posameznika, dopusten le kot izhod v sili.
Na žalost pa danes nekateri najstniki, pa tudi odrasli jemljejo to kot kontracepcijo. S tem mečejo slabo luč na tiste, ki jim je splav izhod v sili.

Neposredna povezava do sporočila: 113
   ne vem kaj nej
4.8.2005 16:22:16   
Anonimen
Sama podpiram možnost splava, kar ne pomeni, da bi ga sama šla kdaj delat.
Ampak še dobro, da je splav legalen in da so kontracepcijska sredstva lahko dostopna, saj bi drugače imeli bistveno več nelegalnih splavov s katastrofalnimi posledicami (obsojanje v družbi, ki je že itak, pa bi ga bilo tako več, veliko večja bi bila smrtnost med mladimi dekleti, veliko več bi bilo neplodnosti,...).
Pa naj mi kdo reče, da imajo vsa dekleta, ki nepričakovano zanosijo vso podporo v družini in družbi in da bi ji vsi pomagali pri vzgoji otroka. Bi bilo fajn, toda realnost je velikokrat drugačna.
To pa ne pomeni, da bi kateremu koli dekletu kadarkoli priporočila splav. Je pa možnost, ki obstaja.

Neposredna povezava do sporočila: 114
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?