|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne vem kaj nej
31.7.2005 12:48:44   
petra.horzi
ma jz tud ne vem kaj nej
v četrtek sva se z mojim spičila-po dolgem času (nemoršverjet)-spet ornk
sm bla pr njemu,
sva se pogovarjala o poroki in sm bla jz mal tečna, pol je pa on reku da je bedak k je sploh razmišlal o poroki z mano
pol sm mu pa jz rekla da če ne bova poročena pred rojstvom otroka da mu tud očetovstva ne bo treba podpisat
pol je pa reku da itaq ne ve če je otrok sploh njegov
pol sm pa jz popizdila, k stakimi pa ne bo vn prhajal-k dobr ve da tud če bi ga hotla ga ne bi mogla prevarat-in sm šla
pa sm pršla pol nazaj, pa sva se še bl spičila, pol sm pa zares šla
pol je pa za mano začel hodit, kao da si ne bom kej nardila
pol je šol pol poti z mano, pa sva se pičila vmes kr neki, k sm bla jz res fuuul jezna nanga
pol sm na konc šla nazaj do njega, da sm tm pol spala, k do doma bi mela še 20 min za hodit, pa me je začekl zebst pa trebuh bolet in sm rajš šla nazaj
sm mu pa rekla da bo mogu ornk razmislt vse skupi, če bo hotu da ostaneva skupi
k jz sm raj sama k da bom vsak dan spet jokala zarad njega k to ful škoduje moji pikici
včeri me je klicu in je reku če greva dokončno narazen
sm ga vprašalča če bi blo njemu bolš to in je reku da ja
pol sm pa rekla da ja, da greva narazen

dons me pa kliče, k da ni blo nč in pričakuje da se bom tud jz tko obnašala, da bom kr pozabala vse skupi in da bo vse v redu
ampak zdej pa jz ne bom več tko
in sploh ne vem kaj nej
a nej bom z njim pa mu verjamem da bo spremenu odnos (ne sebe-tega nočem) in se bo mal drugač obnašal do mene
al nej čist končava
ne vem...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ne vem kaj nej
31.7.2005 12:56:04   
Anonimen
Joj, Petra, kar ne vem, kaj naj ti napišem. Nisi v zavidljivi situaciji. Odločiti se boš morala sama. Vzemi si čas zase in temeljito razmisli, kako in kaj, česa si resnično želiš. Sledi svoje srce. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ne vem kaj nej
31.7.2005 12:56:31   
rija
ah otroci.....

petra, če se ne motim, smo tvoje kreganje z dragimi pred kakim mesecem tu gori premlevali, tako da ne govori, kako dolgo se že nista pičila!
idi malo nazaj na poste, pa si jih preberi, ker se vmes stvari pri tebi niso očitno niti malo spremenile, tudi novih "tolažb" zate ni.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ne vem kaj nej
31.7.2005 12:57:54   
benika
Ne mi zamerit Petra ampak meni se zdi tole vajino obnašanje krepko otročje. Kolikor sem razbrala s tvojih postov sta se že prej kregala pa hodila narazen pa spet skupaj... Imam občutek da nihče od vaju ne va, kaj pravzaprav želi od vajine veze in da bo tu trpelo le malo nedolžno bitje.
Predlagam, da malo razmislita o vajinem odnosu in o poroki saj se mi zdi, da med vama ne bo nikoli klapalo tako kot bi moralo.

Če se motim mi oprosti, želim pa vama, da se pravilno odločita...za vse tri.

lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:10:52   
k1
katja in ostale: se strinjam - že zdaj mata preveč problemov, pa še začela nista prav živeti, kaj šele bo :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

petra, želim ti, da se ti stvari čimprej uredijo, predvsem zaradi pikice :metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:14:35   
piščanc
odrasti, ti in tvoj :love:, preden dobita :duda:, potem ne bo časa

Neposredna povezava do sporočila: 6
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:16:22   
tinaaja
Kar mrazi me, ko berem tele vase poste.. Pa se sprasujem, ali sploh veste, kaj zelite... lahko bi napisala roman, pa bom samo tole, kar mi je pred leti rekla moja teta, ko sem bila tudi sama v zelo napacni vezi:
napake, ki jih imajo nasi partnerji z leti ne bodo izginile in nas ne bodo nehale motiti, ampak se bo vse 10x povecalo. Zato ali ga sprejmi takega kot je ali pa pojdi stran.
To, kar sta si vidva rekla, si ne bi smela dovolit, pa tudi ce mislis - za dobro vajine veze...
.. na koncu vprasanje: in kaj si dosegla s tem prepirom (njega pac tega ne morem vprasat)...
Dajte si preden se skregate zadevo pogledat z dolgoorcne perspektive - ali bo ta zadeva pomembna cez 3 mesece, 1 leto.. ali je VREDNO???? mah...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:19:08   
PIA 1
Če se ne bi imela rada,vsekakor ne bi skakala en za drugim kakor dva norca.je pa,kakor so ti že povedale,vajina zveza popolnoma nezrela,otročja in neodgovorna.Še imaš čas za splav?Jaz bi ga na tvojem mestu naredila,saj bo v vajini zvezi ta otrok le en velik revček.Pa še to!A sem prav videla na tvojem kolendarčku,da ti šteješ šele devetnajst let?Si predstavljaš,če vajina zveza ne uspe,koliko trplenja,jeze in obžalovanja bo v tvojem življenju?Se boš pri devetnajstih oz. dvajsetih letih odpovedala ŽIVLJENJU?Ne verjamem,da te bo tvoj otrok zadržal doma,ko si boš ti zaželela družbe s svojimi prijatelji(cami).Otrok ni igračka!Je velika skrb in odgovornost!Potreboval te bo 24ur na dan.PREMISLI malo,a odločitev je pač tvoja.Še vedno boš imela čas za otroke...

Neposredna povezava do sporočila: 8
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:23:00   
rija
če bi se imela rada, se nebi tako obnašala eden do drugega....
tako obnašanje zame ni izkazovanje ljubezni.
pa niti ne znam opredeliti, kaj naj bi bilo.... mogoče nekomu nekaj dokazati? samo kaj....:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:23:52   
petra.horzi
splava ne mislm niti pod razno delat:(
men že več kt en let sploh ni do ne vem kakšnga žuranja al pa kje, tko da zarad tega se ne sekiram

ja je bla kar burna debata o tem vsem skupi ja
ma mal bolš je blo od takrat, sam kšne bistvene spremembe pa ni blo
sej lih zarad tega ne vem kaj nej, k skoz sam oblubla
mava se pa fuul rada ja. mogoče je lih to problem...
sm mlada, sm še ne zrela čist, pa tud :love: sploh kar se tiče čustev-odnosov je sploh on še čist nezrel
ma ja bom vidla kaj bo
kako bo
morm res fuuuuuuul razmislt a je sploh vredn tega
:)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:24:26   
Teni_
Se najprej nisem mislila odzvat, zdaj pa sem bom. Bolj zaradi tega, kar je napisala PIA 1. Zakaj pa bi se morala odpovedat zivljenju, kje pa piše, da otrok ne more zraven, če gre na kako pijačo ali klepet s kolegicami? JAz sem tudi prvič zanosila pri 19., pa meni in :duda: nič ne manjka. Je pa res, enkrat se bosta morala dokončno pogovorit, ali ostaneta skupaj ali ne. Imam prijateljico, ki je pri tvojih letih ostala sama z otrokom(jo je oče otroka zapustil 3 mesece pred porodom), pa hčerkico normalno vzgaja sama s pomočjo staršev pri katerih zivi. Še vedno lahko kasneje naletiš na koga, s katerim boš resnično srečna, če se s tvojim odločita, da gresta narazen. Upam, da se vse uredi. Lp,Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:25:48   
Anonimen
Po moje, če zdaj, v tem času, ko si noseča, razmišljata, ali bi še bila skupaj ali ne, to ni nič dobrega. Bolje ne bo nikoli. Slabše pa. Resno razmisli, če ti ne bi bilo bolje btrez njega in brez prepirov in joka. Daj to na tehtnico in se odloči. On se ne bo spremenil oziroma se njegov odnos do tebe ne bo. Mogoče za kakšen dan ali dva, ko bo kaj zaškripalo, bo pa spet isto. Vsaj po mojih izkušnjah je to tako. Samo, če si vanj zaljubljena, potem mislim, da vem, kako se boš odločila. Po moje to, kar me puišemo tukaj, nima nobene veze. Bogve, kolikokrat še bomo.;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:26:00   
rija
ja, ti se kar tolaži s tem, da se imata rada....

mogoče pa boš še kdaj imela srečo v življenju, pa boš doživela pravo ljubezen.
to o čemer pišeš, mi ne kaže na njo....

pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 13
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:26:01   
petra.horzi
ma ne vem kaj hočva dokazat
jz sm že ugotovila da bom mogla it na en pogovor vsaj do kakšnega terapevta-čist tko, mi bo korist
da dam mal vn iz sebe vse probleme, da bom sploh lohk jasno razmišlala
jz sm pač skoz delala to napako da sm skoz jz popustila in on se je navadu na to, zdej pa ne razume kako da nočm več popustit
ma ne bom...

Neposredna povezava do sporočila: 14
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:28:40   
petra.horzi
problem je v tem, da mate vse prov:)
mogoče bi mi blo zdej res bolš brez njega:(
sm pa zalublena vanga še zmeri ja
in zmeri so pr men čustva premagala razum in sva bla in ostala skupi
lih zato si morm pa zdejk čas vzet, ker ne smem dovolit sama sebi, da bom spet popustila sam zarad mojih čustev do njega

Neposredna povezava do sporočila: 15
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:42:57   
benika
Res je Petra, nihče od vaju ne ve, kaj želita dokazat. Žal je danes tako, da ljubezen ne premaga vsega. Enkrat mi je prijateljica dejala da je v vezi tako; prve dve leti si rečeta Ljubim te, potem pa samo še Rad te imam. Meni je bolj pomembno, da me partner spoštuje in da me ima rad, kot pa da mi tuli Ljubim te in hkrati je... naravnost v glavo.

Kot je bilo že rečeno, napake se z leti stopnjujejo in preden bosta vidva čustveno odrasla bo prepozno. Bolje bo, da gresta narazen in ostaneta v dobrih odnosih, kot pa da bo morala uboga pikica poslušati vajino nesmiselno kreganje.

Praviš, da moraš k terapevtu? Kaj ti bo pa on pomagal, če sama ne veš, kaj želiš? Pogovoriš se lahko tudi s kakšno dobro prijateljico, pa še ceneje bo. Pa ne pozabi, za vajine težave sta odgovorna oba!!!

Držim pesti zate, da se boš pravilno odločila.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
31.7.2005 13:47:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 17
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:50:22   
Teni_
Pa zakaj vse toliko omenjate starost, oz. mladost. ME to vse skupaj precej jezi. Kje pa piše, da so vse npr. pri 30. letih zrele za otroka ,oz. da so vse pri 20. nezrele za otroka???? :grrr: Lp,Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:52:20   
muki1
Draga Petra.
Komaj se prebijam skozi tvoje pisanje, res, toliko narečja, da se kar ubijam.Jaz sem s Prekmurja in slovenski jezik mi ne predstavlja velikih problemov, ampak če bi pisala v prekmurščini dvomim, da bi razumela, kaj želim povedati, zato se tudi ti lahko malo bolj potrudiš.
Kar se tiče tvojih težav, je bilo že vse napisano. Mislim, da si zelo mlada in nezrela, prav tako tudi tvoj partner. Smili se mi otrok, ki bo moral prenašati vajina sranja, ki se bodo, verjemi mi, ko bo na svetu detece, še povečala.
Sama sva se zavestno odločila za otroka, skupaj sva bila že sedem let,dobro sva se poznala, vedela sva kaj si želiva in kaj lahko pričakujeva drug od drugega, pa je z malim otročkom vseeno večkrat bilo zelo napeto.
Jaz mislim, da je najboljše, da se tipčka rešiš in ostaneš sama, pa sama nase vsaj veš, da se lahko zaneseš. Tvoj čas še prihaja, vse je še pred teboj, verjemi...
Želim ti veliko sreče, predvsem tvojemu otročku...

Neposredna povezava do sporočila: 19
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:56:08   
rija
mojca ne razburjaj se tako! nihče zate nič ne piše, ampak iz petrinega pisanja je njena starost in zrelost zelo dobro razvidna.
si pa tudi ti še premlada, da bi lahko primerjala svoje izkušnje (seveda ne vseh) do današnjega dne s tistimi, ko boš stara recimo 40 let.
zelo res je, da sem razmišljala in delala pri 19 letih 1000 % drugače kot sedaj pri 35. pa bi se takrat tudi z vsemi prepirala, da se pa jaz že ne bom toliko spremenila, da sem zrela za življenje.
pa se. zelo spremeniš namreč. življenje te v to prisili.
ni variante, da do sprememb ne pride.
pri vsem v življenju pa so izkušnje nekaj vredne: pri službi, pri otroku, pri partnerju.
leta pač prinesejo svoje...

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
31.7.2005 13:58:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 21
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:58:40   
Teni_
Ma ne, saj se ne razburjam. Vem pa, da če smo čisto pošteni, nobena zveza ni brez kreganja. Sem pa prej tudi napisala, da se bosta morala krepko pogovorit, če je kaj upanja, da bo boljše. Lp,Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 22
   ne vem kaj nej
31.7.2005 13:58:46   
petra.horzi
ma zaenkrat sam vem da rabim mal pavze...
čisto sem zmedena:zmeden:
moram mal umirit misli
potem bom pa videla kako naprej

ja za narečje pa se res opravičujem
mi je že ena enkrat rekla to, pa sm potem ful pazila, samo ko sem razkurjena tipkam po načelu "piši kao što govoriš":)
bom pazila vnaprej:)

Neposredna povezava do sporočila: 23
   ne vem kaj nej
31.7.2005 14:01:20   
rija
pa ko smo že pri narečju, to od petre sploh ni narečje, ampak popakedranščina. tudi jaz sem prekmurka, pa vem, kaj je narečje:):)

Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
31.7.2005 14:01:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime deklice
kyra

Katero ime za deklico vam je bolj všeč?

Flora (27%)

Kaja (42%)

Taja (31%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!