Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 20:21:13
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnik jaz mislim da so me oni dolžni transferirat iz Dunaja do mojga avta na letaliscu v Grazu ne njihove stroške, pa še kakšen gutschein mi lahk zraven dajo za komplokacije Se strinjam. Pokliči na inšpektorat za varstvo potrošnikov in mal povprašaj o tem. Potem samo omeniš tole in bo vse tako kot je treba . No, tako si mislim, vem pa dejansko ne 100%.
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 20:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Po napisanem so dolžni poskrbeti za transfer nazaj do letališča Graz. Vendar jim to očitno ni v interesu, da organizirajo - zato so ti tudi ponudili dobropis 80€.
|
|
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 20:40:50
|
|
|
|
resnik
|
no sem pogledal na www.takeataxi.de relacijo graz-wien znese prevoz približno 300€ avtobus bi bil verjetno dosti ceneje samo si ne predstavljam prestopanj Dunaj letališče-Dunaj-Graz-Graz letališče s težko prtljago mogoče nekdo, ki eksaktno ve kaj so mi dolžni ponudit?
|
|
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 20:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Agencija ti je dolžna ponuditi transfer do odhodnega letališča. V takšnih primerih se običajno organizira avtobus za celo skupino. Ne razumem, zakaj rešujejo individualno?
|
|
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 21:11:06
|
|
|
|
resnik
|
saj .. najbolj neprofesionalno pa je izpadlo, ko mi je uslužnebec poslal še email, v katerem mi je pripopal dopis nemškega alltoursa v nemščini..kako 'pojasnilo' saj nebi potoval s sončkom ker se mi zdi drag, sam sem moral izkoristiti bon, ki sem ga dobil za ro. dan...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?