Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 11:04:43
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ka pa je blo lansko leto? Ko so imeli nek adams family teden, ko so v krstah spali, pa razne "dobrote" jedli??? Pri temu BB me sploh nič več ne preseneti, ni nobenih mej, nobenih moralnih zadržlov, vse se lahko,...samo to čakajo, da bo kaka pi**ar**a, da se bo o tem govorilo in pisalo, s tem pa rasla gledanost. Zmago privoščim činču, že od začetka. Druga v vrsti je Ines. Mišo in sandra pa poljom... Ampak, samo da veš, polom se pa spljoh ne napiše z j!!! šala mala.... Ne, da se zresnim... Me skrbi, da zna res kje sandra zmagat....
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 11:10:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ka pa je blo lansko leto? Ko so imeli nek adams family teden, ko so v krstah spali, pa razne "dobrote" jedli??? Pri temu BB me sploh nič več ne preseneti, ni nobenih mej, nobenih moralnih zadržlov, vse se lahko,...samo to čakajo, da bo kaka pi**ar**a, da se bo o tem govorilo in pisalo, s tem pa rasla gledanost. Zmago privoščim činču, že od začetka. Druga v vrsti je Ines. Mišo in sandra pa poljom... Ampak, samo da veš, polom se pa spljoh ne napiše z j!!! šala mala.... Ne, da se zresnim... Me skrbi, da zna res kje sandra zmagat.... a dej nehi, a brez J, prvič slišim ja to tudi mene skrbi...
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 11:27:58
|
|
|
|
mamamajča
|
Komaj čakam.... res sem padla not, sploh ne morem verjet No, če pa sandra zmaga, pa tud ne bo slabo, ker bo bojda organizirala dobrodelni koncert No, vse lepo in prav, ampak upam, da bo res potem samo organizatorka- pevka ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2010 11:42:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 12:35:02
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Jaz sem tudi noter padla . Prvič gledam redno kakšen resničnostni šov Nocoj bo super Dajmo ČINČ Če pa Činč ne zmaga, potem naj gre zmaga Ines. Če pa sirna kraljica zmaga potem pa res ne vem, kam gre ta svet Potem pa veš, da je zrežirano.
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 20:57:45
|
|
|
|
enea
|
kolk pa jaz sedaj skačem od veselja,.. .jejeeej. sir se je odkotalil iz finala
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 21:00:06
|
|
|
|
hmm...
|
Supeeeeeeeeeer!
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 21:00:22
|
|
|
|
mamamajča
|
Tu ma! :)) Gremo, Ines!
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 21:40:26
|
|
|
|
Colt
|
Ata Auerja bo Kap....sedaj se mu je precej več privalilo na srce kot samo sir....tone farbastih kovin
< Sporočilo je popravil Colt -- 12.12.2010 21:41:57 >
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 21:41:05
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Auerja bo Kap.... Nehajte , jaz bom crknila od smeha
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 21:42:51
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Colt Auerja bo Kap.... Nehajte , jaz bom crknila od smeha Tole je šlo pa že čez vse meje....
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 21:45:26
|
|
|
|
Colt
|
Jaz misln da tole nea bo šlo vrei skoz
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 21:46:09
|
|
|
|
enea
|
samo ima pa jajca tale Mišo, da pred celo SLO, ... ajej ata Auer, a boš še koga tožil
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 21:56:31
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Jaz misln da tole nea bo šlo vrei skoz Tole nea bo fredi. Ka to zdaj to je? Oba v studio?!
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 22:16:44
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Sandra Kontrec pa saj gre fajn fkup!
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 22:17:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Jaz misln da tole nea bo šlo vrei skoz
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 22:22:58
|
|
|
|
Šarki
|
no, le glejte da boste napisale kdo je zmagal!!! pri nas imamo namreč sneg
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 22:24:03
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* Sandra Kontrec pa saj gre fajn fkup! Ja, res je. V tem primeru, ziher! Do sedaj nisem gledala, ampak ob "siru", sem se tudi jaz odločila, da spremljam finale. Saj Ines je fajn, ampak v primerjavi s Činčem "pojma nima", na žalost, pa bi resnično rada, da se karte obrnejo. Činč pa pač igra na svoje zmagovalne karte "pametnega" in roko na srce nima konkurence. Še enkrat poudarjam, kaj bi dala da mlada dama zmaga - pa ni ona nek presežek, je pa drugačna, štajarka, če nič druzga
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 22:24:36
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki no, le glejte da boste napisale kdo je zmagal!!! pri nas imamo namreč sneg Sneg?! Kje?
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 22:25:34
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Šarki no, le glejte da boste napisale kdo je zmagal!!! pri nas imamo namreč sneg Sneg?! Kje? na televiziji
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 22:29:39
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Šarki no, le glejte da boste napisale kdo je zmagal!!! pri nas imamo namreč sneg Sneg?! Kje? na televiziji digitalni pretvornik?
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 22:34:47
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Šarki no, le glejte da boste napisale kdo je zmagal!!! pri nas imamo namreč sneg Sneg?! Kje? na televiziji digitalni pretvornik? eh, kaj mi bo to če imam vas
|
|
RE: big brother slavnih 12.12.2010 22:35:26
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Šarki no, le glejte da boste napisale kdo je zmagal!!! pri nas imamo namreč sneg Sneg?! Kje? na televiziji digitalni pretvornik? A bejž no
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2010 23:02:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?