Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 15.11.2010 14:23:28
|
|
|
|
Wolfina
|
Punce, samo korajžno.. Sem slišala, da roza barve še ni zmanjkalo, samo kartušo je blo treba zamenjat... Hitro lulat, spet bo roooozaaaa! Pa kanček mi je še pustite za konec meseca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 15.11.2010 16:23:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce, mene do odkritja, če bo ta mesec loči še "samo" 5 dni. Uh, naj minejo hitro, ker je to čakanje mučno. Sem pa malo zgubila voljo danes zjutraj, ker sem opazila takšno lepljivo-prozorno sluz (podobno kot pri O). Se mi zdi, da to zadnje čase opažam par dni preden se mi prikaže . Pa tudi belega toka imam kar precej. Dajte punce nosečke ali tudi tiste ki kaj veste o tem malo pokomentirat prosim. Ste imele ali imate tudi ve beli tok, "sluz",... in kaj je napovedala,.... LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 15.11.2010 18:09:30
|
|
|
|
TEDIGO
|
soborke kako kaj gre? pravijo, da roza barve je na pretek . Pri meni situacija je sledeča: je ni (hip hip hura). Včeraj zjutraj, ko sem naredila CB test, se je tista meglica spremenila v zelo zelo rahlo črtico, potem pa črtica, tanjša a lepo vidna (seveda ne v roku 10 minut, ampak čez kako uro). Jutri zjutraj pa bom ponovila test...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 15.11.2010 18:20:31
|
|
|
|
srečica17
|
Anonimna, modve sva blizu na seznamu, mene loči še 6 dni. Belega toka ali kakih drugih izcedkov nimam (tudi sicer imam zelo redko beli tok, sluzi pa še med O zelo malo, upam da O sploh imam!!!). Sem pa vsa napihnjena in prsi imam zelo polne (kar ponavadi pred M nimam tako izrazito). Upam na najboljše. Veliko sreče tudi tebi TEDIKA.......pomoje se lahko že malce veseliš .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 15.11.2010 18:42:30
|
|
|
|
aTri
|
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO soborke kako kaj gre? pravijo, da roza barve je na pretek . Pri meni situacija je sledeča: je ni (hip hip hura). Včeraj zjutraj, ko sem naredila CB test, se je tista meglica spremenila v zelo zelo rahlo črtico, potem pa črtica, tanjša a lepo vidna (seveda ne v roku 10 minut, ampak čez kako uro). Jutri zjutraj pa bom ponovila test... TEDIGO jaz tko navijam zate, da hodim kar naprej na to temo gledat kako je s tabo...to je super znak da ni in da je test pokazal +..ju3 bo pa še močnejši
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 15.11.2010 19:28:13
|
|
|
|
TEDIGO
|
IZVIRNO SPOROČILO: aTri TEDIGO jaz tko navijam zate, da hodim kar naprej na to temo gledat kako je s tabo...to je super znak da ni in da je test pokazal +..ju3 bo pa še močnejši zlata si, hvala res...jaz pa bi se kar takoj pridružila med julčice 2011 no malce poškilim tja in hrepenim po tem kdaj se bom lahko pridružila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 15.11.2010 19:30:06
|
|
|
|
TEDIGO
|
GREMO PUNCE BARVAMO ROZA!!!! VSE BOMO ROZA MODRE NI VEČ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 5:28:16
|
|
|
|
TEDIGO
|
tok tok! Jutro... no danes sem ponovno naredila test CB in preden grem v službo vam moram sporočit: takoj je zažel nastajat +, kar trest in jokat sem začela, najraje bi začela kričat od veselja. Nato sem si šli kavo kuhat in vmes sem kukala, če se plusek še debeli. In plusek je začel izginjat NOČNA MORA!! Nisem morala verjet ...Nastajat je začela spet meglica (sicer bolj močna kot zadnjič), ampak + namesto da se bi po 2 minutah ojačal je zače izginjat ...Sedaj tista modra meglica (pol urce pozneje) izginja in začel je nastajat spet rahel +. se mi zdi, da bo bolj široke narave, ampak rahel ma opazni Po moje se tam gor nekdo heca z menoj zdaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 5:29:29
|
|
|
|
TEDIGO
|
me je skinilo...zdaj pa spet v dvomih v službo....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 6:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, da si nosečka! Brez dvomov! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 6:48:09
|
|
|
|
srečica17
|
Joj tedigo tole je pa res mal smotan. Kaj pa če bi šla kri dat? Sam pomoje, če se pokaže plusek, pol prav gotovo si Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 7:08:09
|
|
|
|
Katte
|
Joj TEDIGO, kako stresno. Ampak tudi jaz mislim, da je to to. Čestitala ti bom pa takrat, ko boš ti čisto sigurna.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 8:06:35
|
|
|
|
tejchy*
|
TEDIGO, teli testki te pa prav hecajo no . Čeprav po mojem mnenju, + se pokaže le ko si , tako da se mi zdi da izginjanje le tega, nima povezave ampak da je bilo kaj narobe s testom. Čestitale ti bomo, ko nam boš potrdila !!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 8:28:41
|
|
|
|
SRCE
|
Jutro..... Tedigo če je pokazalo + pol je to to... ...da pa boš bolj sigurna pa probej še enkrat....... čestitam LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 9:00:29
|
|
|
|
urša28
|
TEDIGO PLUSEK JE PLUSEK ČESTITAM....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 11:17:36
|
|
|
|
petrussa
|
Anonimen: jaz sem menda noseča (CB je pokazal +, 2x) in tudi imam precej belega toka. Tako da je mogoče to to! Držim pesti! Tedigo: meni v gospa v lekarni rekla, da če CB pokaže +, potem je to to! Važno je kaj kaže v okencu po 2 minutah, ne pa prej ali pa čez eno uro. Tudi debelina črtic ni važna. Če je +, je +! Mislim da ti lahko čestitam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 11:51:11
|
|
|
|
TEDIGO
|
TUDI CB SE MOTI, OBISKALA ME DANES , RAVNO KAR...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 12:08:13
|
|
|
|
Katte
|
TEDIGO, lahko je , mogoče pa tudi ne. Mislim nate in upam na najboljše.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 12:08:44
|
|
|
|
benji
|
TEDIGO Mogoče bi bilo pa dobro da pokličeš G in poveš da je bil testek pozitiven, sadaj pa..... Ne vem če bi plusek, pa naj bo še tako rahel, ratal iz nič Ni rečeno, da je vsaka krvavitev M in tudi ne pomeni vedno SS. Jaz pa že nekaj mesecev kupjem baby check mini ali pa First Sign. Ampak ker je zadeva bolj poceni sem si vedno rekla, mogoče pa ni pravi rezultat. No vedno pride in razjasni stvar. Sem pa planirala ta mesec kupiti CB, ker bom naredila enega in bila sigurna ali je ali ni... zdaj pa res ne vem Mene so začele par dni po O tako neznosno bolet joške, ampak ker sem bila že prejšnji mesec deležna te novosti mi je jasno, da ne gre za znak nosečnosti,..ali pa . Malo mi je sumljivo, ker vse punce, opisujejo da so jih "pekle" bradavice, jaz s tem nimam težave, tako da, verjetno ni kaj dosti upanja. Sem malo preračunavala kdaj bi lahko prišlo do vgnezditve in sem takoj dobila privid da imam roza izcedek,..hudirja in barvni WC papirj , nič ni bilo, lažen alarm. Itak vam sporočim drug teden. Do takrat pa se lepo barvajte roza, vse ki pomodrite in ne izgubit upanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 12:15:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj tedigo tak mi je žal,... Sem tako navijala zate. Petrussa: upam, da je beli tok res dober znak, ker drugih znakov nimam in se že pripravljam na , da nebo prevelikega razočaranja. Srečica17: upam, da se bova skupaj veselile. Jaz bom verjetno že kak dan prej naredila test, če me seveda ne obišče,... Držim pesti. LP,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 12:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 12:56:42
|
|
|
|
urša28
|
tedigo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 13:08:10
|
|
|
|
TEDIGO
|
HVALA PUNCE ZLATE STE . NAVIJAM ZA VSE VAS... TAKO SEM , KO SE SPOLNIM NA MOJO PUNČKO DOMA, KAKO HREPENI PO DRUŽBI SE MI MEŠA... ...KAJ ČE BO OSTALA SAMA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 13:11:38
|
|
|
|
TEDIGO
|
kar se tiče CB sem pa rebrala pa kar nekaj takih primerov na forumih, da črtica se takoj prikaže, potem malce izgine in potem se spet pojavi. Na koncu pa , tako pač je. Zdaj če pogledam CB pa je en lep plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 16.11.2010 13:15:40
|
|
|
|
tejchy*
|
TEDIGO, žal mi je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?