|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
12.11.2010 11:49:59   
Katte
Lineta, mladika, kako dobro vaju razumem user posted image . Vsaki en virtualni user posted image . Pa javita se v decembru. Kar je bo ostalo od novembra, gre vsa direkt v december.
Res sem vesela, da se je vlila roza barva sredi meseca in upam, da bo tako še naprej. Želim si samo, da bi se že malo prej pipica odprla user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 451
12.11.2010 12:53:43   
mojamura
Lineta in mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo pozitivno naprej user posted image

aTri hvala lepauser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 452
12.11.2010 13:47:46   
Nutry
Pozdravljene,

očitno je roza barve zmanjkalo. Že ponoči bolečine in user posted image . Žal se selim k decembrkam 2011 in na forum za IUI.
Danes sem sla po injekcije za 2. postopek IUI jutri pričnem s špikanjem.

Vsem nosečkam čestitke  user posted image in pazite svoje pikice.

Lp Nutry

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 453
12.11.2010 14:34:14   
mojamura
Nutry, tudi zate  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 454
12.11.2010 14:43:25   
urša28
ojla...evo tudi ta mesec je bil neuspešen,tako,da me lahko obarvate v modro,vsem nosečkam srečkam pa čestitke in lepo nosečnost,drugim pa en velik user posted image user posted image user posted image in srečno v veselem decembru...user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 455
12.11.2010 16:06:00   
srečica17
Čestitke tudi tebi anci banci.user posted image ......upam, da nas bo v drugi polovici meseca tud tok rozik kot u prvi....user posted image , al pa še večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
12.11.2010 16:34:38   
TEDIGO
hvala punce za spodbudne besede... Zlate ste! Tiste ki vas je obiskala user posted image , pogumno v nove boje, a je prav?
Zaenkrat znakov za  user posted image   nimam, zjutraj pa se mi je zdelo, da se bo vsak čas ulilouser posted image user posted image . Kupila sem CB, ne vem ali naj ga jutri zjutraj naredim, ali naj poskusim zdržati še kak danuser posted image . Kaj mi svetujete?
Sej vem da mi boste svetovale da naj počakam še kak dan. Le kdo bo zdržaluser posted image ... No če me prej ne preseneti user posted image , že ko govorim o njej, se mi pojavijo vsi znaki. Groza, kako jo sovražim!!
Zadnje mesece se je točna ko urica pojavila na vse zgudaj zjutraj, točno na datum. Upam da jutri je ne bo.... Fuj pojdi stran od meni in od vseh ostalih punc na tem forumu!! 

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 457
12.11.2010 16:37:23   
tejchy*
TEDIGO držimo pestii da je ne bo in da bo pojutrišnjem user posted image na testku debel + !!!user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 458
12.11.2010 16:41:12   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: aTri

najprej TEDIGO oprosti za napako...sem hotela napisat da bo sigurno +

user posted image   ni panike...sem že razumela. ko bi se res uresničilo...

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.11.2010 9:52:57   
Anonimen
Tedigo: si naredila testek? Je plusek? Še vedno držim pesti,.... user posted image

Vsem srečkam user posted image ,  modrim pa user posted image . Upam, da res ni zdaj roza barve konec,... user posted image

LP
user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
13.11.2010 10:17:56   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tedigo: si naredila testek? Je plusek? Še vedno držim pesti,.... user posted image

hvala zlata si, nisem še naredila, bom poskusila počakat še kak dan , če mi bo uspelo. user posted image  pa zaenkrat je še ni user posted image . Danes zjutraj sem naredila z FS, je bila črtica, samo rahla (tako da smo spet tam, sem imela doma še listič in sem ga mogla izkoristituser posted image ). CB pa ga imam pri kraju za ponedeljek (verjetno ne bi še nič pokazal, potam pa user posted image ...
Kako so dolgi ti dneviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
13.11.2010 10:26:20   
aTri
Tedigo think pink

Misli samo pozitivno in če ti FS kaže rahlo črtico ti lahko CB pokaze močan plus. Dokler vraga ni je upanje...zato samo pozitivno!!!!

Držim pesti zate!!

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.11.2010 10:37:14   
Anonimen
Pozdravljene punce,
najprej vsem,ki ste ugledaleuser posted image iskrene čestitke. Jaz se selim v december, ker je perišla točno kot ura.

Auser posted image

(odgovor članu aTri)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
13.11.2010 11:02:24   
aTri

Jaz se selim v december, ker je perišla točno kot ura.

Auser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.11.2010 11:10:03   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: aTri

Jaz se selim v december, ker je perišla točno kot ura.

Auser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti, da bi bil veseli december res vesel in roza obarvan...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.11.2010 11:33:24   
Katte
Nutry, urša28, anonimna user posted image - user posted image user posted image user posted image .
TEDIGO in ostale, ki še čakate user posted image , ne obupajte. Roza barve še ni zmanjkalo.

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.11.2010 20:29:12   
anci banci
dekleta..hvala za čestitke...sedaj pa močno stiskam pesti za vse ostaleuser posted image user posted image user posted image , ki še čakate

vsem, ki pa ta mesec ni uspelo pa veliko objemčkov ....bo pa sigurno božiček al pa dedek mraz al pa miklavž prinesel user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 467
14.11.2010 8:38:45   
TEDIGO
jutro punce. Sporočam vam, da user posted image  nisem še dobila. Včeraj zvečer ko sem brskala po torbici sem našla še en BC listič (stara zaloga iz poletja, je ostal v poletni torbiciuser posted image ). Tako sem ga zutraj uporabila...in črica je še vedno bleda, ampak po širini se je kar precej odebelila. Seveda to me je opogumilo za CB (nisem mogla se vzdržat). Najprej ničuser posted image , po 2 minutah je začela nastajat rahla modra modrica (skoraj neopazna), sedeaj pa je en rahel ma res rahel +. Črtica je tako rahla kot najtanjši sukanec (komaj opazna). Drugače pa joški me bolijo za umret, zgaga me muči (no to me tudi preduser posted image ) in očutek imam, da vsak čas se bo vlilouser posted image ... Zdaj pa sem končala vse zaloge vseh testov, tako da če jutri me še user posted image  ne bo obsikala, bom šla po nov CB in v torek zjutraj bom lulala...

Kako je močno to čakanje, ko ne veš pri čem siuser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 468
14.11.2010 8:41:34   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

Kako je močno to čakanje, ko ne veš pri čem siuser posted image

ups tiskarska napaka, mislila sem mučno in močnouser posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 469
14.11.2010 8:43:55   
TEDIGO
zdaj moram po leče, ker brez njih ne vidim ničuser posted image user posted image

Želim vam lepo nedeljo....

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 470
14.11.2010 8:56:37   
mojamura
TEDIGO  pošiljam ti obilo pozitivne energije. user posted image  res držim pesti, da bo zdaj pa res tisti magic +!! user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 471
14.11.2010 9:17:00   
aTri
TEDIGO tudi jaz ti pošilam veliko pozitivne in roza energijeuser posted image user posted image ...Upam tudi, da se ti samo zdi, da je črtica rahla..daj si leče gor in še enkrat poglejuser posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 472
14.11.2010 13:42:09   
srečica17
Po mojih izkušnjah in po prebiranju forumov bi  rekla da je rahla črtica in rahel plusek vsekakor pozitiven test. Držim pesti, da bo jutri testek močno pozitiven......da ga boš tud brez lečk vidla....Tedigo veliko sreče.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz že en teden pred (NE)pričakovano M čutim napete prsi......ampak teden bo še doooooooooolg.......neučakanost VELIKAAAAAAA.......ampak zaenkrat vsaj upam lahkouser posted image

Vsem želi veliko pluskov, tistim ki se selite v december pa veliko pluskov pač takrat.

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 473
14.11.2010 14:04:06   
Anonimen
Meni se pa čudne reči dogajajo. Včiraj je prišlauser posted image a le za nekaj ur krvavitev kot ponavadi oziroma malček blažja, danes je ni več ne duha ne sluha ouser posted image . Prejšnji mesec sem imela SS. Drugače meni traja user posted image samo 3 dni. Tokrat samo pol dneva.
Nevem kaj naj si mislim. Imate kak nasvet ali izkušnjo?
A.user posted image

(odgovor članu srečica17)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
14.11.2010 15:25:10   
Anonimen
Mogoče vgnezditvena? Na tvojem mestu bi naredila test. Držim pesti! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?