Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: II pričakujemo novembra 2010 15.10.2010 16:36:54
tejchy*
Katte - bi me lahko dodala na seznam, ne pričakujem je 9 novembra upam da bo november mesec lepši od oktobra, šele sedaj prihajajo prve rozike na površje no čeprav, naj jih bo toliko da bo zadostovalo za cel oktober
se mi zdi, kot da lovimo zadnje jesenske tople dni kakšen dan je tok mrzel, da je treba že kar oblečt bundo prov žalostno..
RE: II pričakujemo novembra 2010 15.10.2010 16:40:29
tejchy*
krvomočnico sem jaz pila prejšni mesec, pa sem imela potem tako zmešano menstruacijo in take krče, da sem raje prenehala ker kot vem, naj bi krvomočnica debelila maternično steno (čeprav sem potem razmišljala, da če je moja kolikor toliko vredu - kar ne vem, si potem naredim samo slabo lahko) pa saj res ne veš več, kaj je dobro jemati, kaj ni dobro, koliko misliti na vse skupaj da se ti zmeša. jeva pa ta mesec z mojim Maca kapsule (no vse skupaj že 2 meseca, jaz preneham po O, moj pa jemlje vsak dan) - bomo videli, koliko je kaj na tem
RE: II pričakujemo novembra 2010 17.10.2010 11:54:42
Luna*
Pozdravljene punce.
Na žalost se nas bo spet kar veliko nabralo - tko kot je rekla že Katte, ste vse dobrodošle sam raje bi vas videle na drugi temi Ampak tudi nam se bo uspelo tja prebit, a ne.
November je tak lep mesec. Vse je umirjeno. Zuni slabo vreme, tako da so vikendi idealni za poležavanje v postelji in crtanje. Naj le to obrodi sadove
RE: II pričakujemo novembra 2010 17.10.2010 16:44:42
smeška83
Jaz sem tale mesec začela na masaže k karmen hodit. Sicer Reš pravi, da nisem nič pridelala (tud na masaže sem začela hodit bolj pozno), a mi je tako pasalo in sem ful bolj sproščena, da je že to pomagalo Itak čakava na ICSI v prihodnjem letu in je sedaj najbolj važno, da nisva več toliko napsihirana Držim pesti, da bo čimveč roza pobarvanih naslednji mesec Pa lepo nedeljo vsem!!!
RE: II pričakujemo novembra 2010 17.10.2010 18:11:56
Lineta
tudi jaz se selim v november... ne pričakujem 11.11. (no...vsaj lep datum je ). sedaj čakam da gre mimo, potem pa pridno naprej... tudi če oktobra ni uspelo mi je ok vsaj to, da je m po kt prišla kolikor toliko točno...
RE: II pričakujemo novembra 2010 17.10.2010 19:26:43
Arual
Hey
Se vam jaz tudi tukaj pridružujem, upam da je to moj zadnji november v katerem pričakujem , saj sem nekaj novembrov že skozi padla. Upam, da dobim za rojstni dan pravo darilo , pričakujem nekje 16.11.
RE: II pričakujemo novembra 2010 17.10.2010 19:42:20
tejchy*
ja upam da se bomo čimprej selile na drugo temo.. in ne med upajmo skupaj !!!!! november je res super mesec, mogoče tudi zato ker se začenjajo stvari po norem septembru spet malo umirjat in se je treba zaradi mraza še bolj držat notr novembra se morajo tresti wc-ji od vseh naših nalulanih !!
RE: II pričakujemo novembra 2010 18.10.2010 19:26:24
TEDIGO
no pa sem tukaj.. Sem premišljevala ali anj se vam pridružim ali naj malce prekinem z vsem tem (seveda ne zaradi vas): No glavnem 13.11.2010 hočem zagledat ...krogov ne štejem več. Ta je drugi mesec ko bom pila krvomočnico....za prvo nosečnost je pomagala...
RE: II pričakujemo novembra 2010 19.10.2010 7:11:31
Anonimen
Še jst. Bom anonimna, ker so mi prejšnjo nosečnost nekako razkrinkali, preden sem bila pripravljena o njej povedat sama. Mogoče kdo brska po RR?
Torej, naj bi zagledala 05.11. oziroma kak dan prej, ker do tega datuma ne bom zdržala. Mislim, da se pri meni bliža O, če prav berem svoje znake. Bo treba pridno slončkat, da bodo začetek novembra željeni rezultati.
RE: II pričakujemo novembra 2010 19.10.2010 8:19:47
Anonimen
jutro
se selim v mesec november, dajte me na seznam 14.11. bom tudi jaz raje anonimna, da ne bodo vsi takoj vedeli kaj se dogaja in da ne bom še preden naredim testa spet dobila sms če je ali ni
se pa strinjam, da je mesec november tak umirjen mesec, večeri so dolgi, stiskamo se ob kakšni pečki ali pa pod kovtrčkom