|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zmedena sem
2.10.2010 21:10:13   
nananaja
Mislim, nimam pametnenejšega odgovora kot zaupanje in pogovor. Sicer pa, če bo hotel, bo stvar prikrojil... mogoče je res najbolj pametno povprašati, če je žalosten, zakaj... In ne imej se za manjvredno, neprivlačno, manj pametno...
Mislim, kera budala bo pa rekla, ja lubica veš mal chetam z drugimi pa....

Hahaha, jaz sem prepričana, da moj mož. Če bi ga vprašala v sumljivem smislu, zakaj ima tak email, da bi mi serviral odgovor 'da se z ljubico dopisujem'. Ga prav dobro poznam glede tega.
Je bil prav smešen dogodek par let nazaj, ko je njegov brat tudi reagiral enako, kot bi moj. Njegova punca je na vsak način hotela vedet, zakaj ima eno številko shranjeno pod 'j' in čigava je ta številka. Prvo ji je mirno rekel, da je od ljubice, ker pa ji ni znal povedat (je pozabil, ker moje številke ni klical nikoli), je pač ona iz svojega telefona klicala... in dobila mene, je pa imela tako spremenjen glas, da je nisem prepoznala, ona tudi mene ne. Nakar me kliče še on z domačega telefona in me je takoj prepoznal po glasu, ker sem pač mislila, da me kliče fant. V glavnem je vse skupaj prineslo obilo smeha in nekaj sramu z njene strani.

(odgovor članu osamljena)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.10.2010 21:15:17   
ronja
Vzdržujemo neko zunanjo podobo, smo taki, kot bi radi bili v očeh partnerja in ne taki kot v resnici smo. Vse v procesu dvorjenja...

In ko je premiere konec padejo zastori za vedno. Marsikaj se lahko najde v zakulisju.

Tudi dobrega - včasih je namreč obratnouser posted image . Delaš se, da vse skup nič ni, da si trden, da ga/je ne spustiš blizu. Potem pa naenkrat vidiš, da je že čisto ob tebi, v zakulisju - in ti v njegovem - in da je en kup zanimivih reči tam okoliuser posted image .

A ego je bil mišljen kot kompliment?user posted image Saj to vendar vsi vemo, da velik ego pomeni velike komplekse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.10.2010 21:17:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Vzdržujemo neko zunanjo podobo, smo taki, kot bi radi bili v očeh partnerja in ne taki kot v resnici smo. Vse v procesu dvorjenja...

In ko je premiere konec padejo zastori za vedno. Marsikaj se lahko najde v zakulisju.

Tudi dobrega - včasih je namreč obratnouser posted image . Delaš se, da vse skup nič ni, da si trden, da ga/je ne spustiš blizu. Potem pa naenkrat vidiš, da je že čisto ob tebi, v zakulisju - in ti v njegovem - in da je en kup zanimivih reči tam okoliuser posted image .

Seveda, tudi v obratno smer user posted image .

Ronja, večna pozitivka.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
2.10.2010 21:24:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.10.2010 21:27:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Jaz pa mislim, da je nekomu dolgčas. Če si ti prvič na forumu, sem jaz Demi Moore.user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.10.2010 21:38:53   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: osamljena

Po resnici povedano se bojim, da mi bo lagal.

Kajti če je kaj na tem potem mi prav gotovo ne bo povedal resnice... in glede nato mojo najdbo mislim, da je nekaj na tem.

Poleg tega imam še nekaj drugih razlogov, ki me vodijo v smer, da razmišljam o tem...

To sem dojela danes ko sem veliko razmišljala, potem po tej najdbi.

Jaz bi rada vedela, kako naj mimo njega izvem zakaj se gre...

Je to sploh možno?

Naj si jaz naredim en email z tujim imenom in ga kontaktiram? A ni to malo otročje... ampk kaj drugega mi pa ostane?

Ali pa morda kak spy program... itak nimam pojma kako se to naredi :(

Res sem zmedena... ali se mi pa od vseh teh misli na najslabše že kar trga.

Po drugi strani pa mi izkazuje pozornost in čutim, da me ima rad. Prepirala se prav hudo nisva že vsaj eno leto.
Kupuje mi draga darila.
Hodiva ven.
Imava dokaj normalen sex.
Normalno se pogovarjava.

Sploh ne razumem, kaj naj ta e mail  naslov na chat programu pomeni?

Sem jaz blesova ali je morda kaj na tem?
Mi bo povedal po resnici?

Obupana sem in počutim se res... ne znam opisat.

Prosim kakršen koli nasvet!

razumem tvoje stanje.....
najprej se probaj malo umirit, ker morda pa le ni tako kot se sti zdi, čeprav se mi vseeno zdi čudno, zakaj tega mejla ne poznaš..itak da če ga vprašaš...ne bo po pravici povedal...ali pa odvisnouser posted image ...če imaš možnost...malo preveri in dobi dokaze...ker kar tako obtožit je nesmiselno.Morda res ni nič na tem, morda je samo registriran in si dopisuje...( vem ja...ni prijetno)....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 31
2.10.2010 21:40:13   
arabela*

Kupuje mi draga darila.

user posted image ...to mi nekak ne sede...preveč

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 32
2.10.2010 21:41:41   
blaža
Jaz se kr držim svoje intuicije. In, če bi se mi zdelo,da je nekaj narobe, bi blo sigurno nekaj.

meni bi blo dovolj, če bi vidla, da se mi je zlagal glede tega , ko bi ga vprašala kaj je s tem naslovom. bi probala videt njegovo reakcijo in če bi vidla, da se mi je zlagal, al pa da se izmotava,... Bi samo lepo mirno rekla, da naj ve, da vem in, da nisem neumna.

Pol pa naj študira.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.10.2010 21:42:36   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kupuje mi draga darila.

jah odvisno kako sta navajena, pa kolko dnarja masta.

meni bi blo to takoj sumljivo, ker si nič ne kupijeva.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.10.2010 21:43:18   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Men se pa zdi, da ti je res malo dolgčas in rabiš popestritev... dogajanje. Če je vse tak ok med vama, zakaj ga preprosto ne vprašaš naravnost, kaj je s tem naslovom?

eni moški enostavno zanikajo in odgovora ne dobiš, pa če vrtaš v njegauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.10.2010 21:43:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

meni bi blo to takoj sumljivo, ker si nič ne kupijeva.user posted image

ja meni je tud sumljivo...padlo v očiuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.10.2010 21:44:07   
osamljena
Vse sem prebrala in ja prvič sem tukaj, pa če verjamete ali ne, kakor vam paše.

Drugače pa hvala za vse nasvete in razmišljana, sedaj kaj točno bom naredila ne vem...

Kajti da sem tako razburjena logično pomeni, da pa verjetno le ni vse uredu v najinem odnosu, ker drugače pač ne bi toliko komplicirala in bi ga pač kar vprašala takoj po telefonu... Želim povedat, da očitno že nekaj more biti narobe da sem sploh v stanju, da mu ne zaupam.

Res je da se v nič dajem, toda brez skrbi ne pred njim. Pred njim sem naduvana prav tako kot on :)

Samo v sebi notri pa seveda da sem nezadovoljna...

Sicer pa semželela napisati, da sem s tem ko sem danes celo popoldne tuhtala natuhtala marsi kaj... odnosi so res komplicirana stvar.

Skratka hvala vsem, sedaj je že pozno pa se zadanes poslavljam itak pa pridem jutri pa povem kaj sem zrihtala. Se pač spodobi, če ste si že nekateri vzeli čas in mi namenili nekaj besed.

Hvala in lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.10.2010 21:46:06   
Spark
A ne obstaja nek program, ki ti prebere gesla?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.10.2010 21:49:39   
arabela*

Ta e mail je samo odprl vse tisto, kar že dalj časa pometam pod preprogo  najinega na zunaj perfect lifa...

ja..tukaj pa bo treba dost stvari rešit, pa se temeljito pogovorit. Ker glede na napisano je vajina veza na zunaj zelo super, vse štima...po nekih pravilih...kaj pa ti čutiš? se ljubita?

Neposredna povezava do sporočila: 39
2.10.2010 21:54:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Poleg tega se dobro zavedam dejstva da je on veliko pametnejši od mene poleg tega vem da me lahko v momentu zmanipulira... je namreč mojster rokovanja z ljudmi...

No, tega problema jaz nimam, tako da ne vem, kako je, če si v taki zvezi. Vedno sem si zaupala, da bom vedela, ali mi partner laže. pa tudi strašno pamenejši od mene moji fantje niso bili. So brihtni, ampak ne bi mogla rečt, da veliko pametnejši od mene.

pametnejši ali ne...včasih znajo moški tako stvar prikriti ali lagati..pa si v življenju ne misliš da je to sploh mogoče....user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.10.2010 21:57:03   
osamljena

Kupuje mi draga darila.

O.k sem se že poslovila pa sem potem videla še kar nekaj odgovorov.

Veš darila mi kupuje od nekdaj. Kadarkoli kak posel spelje in je kaj več denarja takoj vem, ker mi vedno kaj kupi. Sicer pa so to uporabna darila, samo res pa je da nikdar ne špara...

Naprimer nazadnje mi je kupil original Gucci očala in na škatlici je bila cena počečkana, vendar je bila še ena notri na notranji strani tako, da sem videla da so bila 850 eurov...

Želim povedat, da je tak od nekdaj in da se tudi sedaj to ni spremenilo. Mislim namreč, da če me ne bi imel rad prav gotovo ne bi name trošil toliko denarja...

Poleg tega imava jutri obletnico poroke in...bomo videli kaj in kako bo.

Ker po drugi strani pa mi letos za rojstni dan, ki sem ga imela v septembru ni nič kupil. Res da je bil ravno tisti dan cel dan doma, ker ni imel avta (bil na servisu) in da se mi je opravičil.

Samo ne vem zakaj ni mogel pa prej kaj kupiti... Pa magari eno čokoladico...

Samo je pa po drugi strani tudi res, da vedno darila kupuje na tisti določe dan.

Kot pravim zmedena sem, ampak čist. Razmišljam in razmišljam ampak ničesar se ne domislim.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.10.2010 22:01:11   
arabela*

Jaz se kr držim svoje intuicije. In, če bi se mi zdelo,da je nekaj narobe, bi blo sigurno nekaj.

meni bi blo dovolj, če bi vidla, da se mi je zlagal glede tega , ko bi ga vprašala kaj je s tem naslovom. bi probala videt njegovo reakcijo in če bi vidla, da se mi je zlagal, al pa da se izmotava,... Bi samo lepo mirno rekla, da naj ve, da vem in, da nisem neumna.

Pol pa naj študira.

enako..tud jaz poslušam vedno intuicijo...samo včasih zna zlo presenetit...
pred časom sem imela z mojim neko epizodo, kjer sem ga na laži dobila...in lagal v obraz ko sem želela pošten odgovor...in kaj je rekel v zagovor? Da mi ni upal povedat po pravici, ker sem kao ljubosumnauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.10.2010 22:03:32   
blaža

Pol pa naj študira.

pred časom sem imela z mojim neko epizodo, kjer sem ga na laži dobila...in lagal v obraz ko sem želela pošten odgovor...in kaj je rekel v zagovor? Da mi ni upal povedat po pravici, ker sem kao ljubosumnauser posted image

aha taka si.user posted image , no jaz nisem ljubosumna, ma sem tudi en zmaj. kao.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.10.2010 22:03:37   
osamljena

Ta e mail je samo odprl vse tisto, kar že dalj časa pometam pod preprogo  najinega na zunaj perfect lifa...

ja..tukaj pa bo treba dost stvari rešit, pa se temeljito pogovorit. Ker glede na napisano je vajina veza na zunaj zelo super, vse štima...po nekih pravilih...kaj pa ti čutiš? se ljubita?

Jaz vem da me on ljubi in seveda tudi jaz ga ljubim.

Vem pa tudi, da so moški, ki lahko ljubijo dve ženski, tako da to da vem da me ljubi me ravno ne pomirja.

Vem pa da je najin problem v tem, da njega ogromno ni doma...Ampak po drugi strani je a tudi res, da so sadovi negovega dela (ker res ogromno dela in ker on rad dela ) jasno vidni.
In je tudi res, da ko sva zunaj na večerji mi dve ure razlaga samo službene stvari in o tem in onem projektu o ljudeh s katerimi ima opravka...

Tako da ja vem da imava problem, ker se vidiva morda res zelo malo ampak je pa tudi res da vem kje je ko ga ni doma.

In iz tega naslova se mi tudi poraja vprašanje, pa kje ima sploh cajt za chat programe??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.10.2010 22:05:58   
osamljena

Pol pa naj študira.

aha taka si.user posted image , no jaz nisem ljubosumna, ma sem tudi en zmaj. kao.user posted image

Tudi jaz in redko se motim in tudi to je tisto kar me bega!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.10.2010 22:08:26   
osamljena
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Ih da mi ga je znati namontirat, bi že laufal sedaj user posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.10.2010 22:09:26   
blaža
ne vem, pol pa vrtaj vanj. Če sumiš, da nekaj ni ok, se lepo na lep način z njim najprej pogovori, al pa za začetek kr tako mimo grede vprašaj kaj je s tem. Pol, boš vidla kakob o reagiral, pol pa psihološko nalagaj, dokler ne bo kej povedal.

Lahko, da ni nič takega iz vsega skupaj, bog ti zna kaka fora je vse lahko tole, mogoče si se uzpaničarla prehitro in zdej te grize. ko se boš pogovorila z njim boš vidla, če te je njegov odgovor pomiril, al ti še vedno ne da mira.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 47
2.10.2010 22:10:35   
Anonimen
Ampak po drugi strani je a tudi res, da so sadovi negovega dela (ker res ogromno dela in ker on rad dela ) jasno vidni.

V kombinaciji z vzdrževanjem idealne družine odlična podlaga za neobvezen chat in neobvezno lahkotno flirtanje.

Neposredna povezava do sporočila: 48
2.10.2010 22:12:43   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Ih da mi ga je znati namontirat, bi že laufal sedaj user posted image

Moj mož predlaga, da vprašaj kakega mulca, ko znajo ful obvladat te zadeve. Kaj pa v google, si probala odtipkat kaj na to temo, če ti vrže kaj ven?

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 49
2.10.2010 22:13:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Ampak po drugi strani je a tudi res, da so sadovi negovega dela (ker res ogromno dela in ker on rad dela ) jasno vidni.

V kombinaciji z vzdrževanjem idealne družine odlična podlaga za neobvezen chat in neobvezno lahkotno flirtanje.

user posted image
. dej ne nalivaj olja na ogenj.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!