ronja
|
A ti se ne bi? Mislim, kera budala bo pa rekla, ja lubica veš mal chetam z drugimi pa.... Ma, jaz mislim, da se ne bi. Enostavno bi se mi zdelo pod častjo se mu lagat glede tega. Pa verjetno bi itak videl, da mutim, če bi probala kaj skrit. In isto nekak verjamem, da bi sama videla, če bi on mutil. In tudi mislim, da bi mi povedal po pravici, iz istih razlogov. Saj mi še tega, da ga je kdo v službi zjezil ne more skrit . Poleg tega se dobro zavedam dejstva da je on veliko pametnejši od mene poleg tega vem da me lahko v momentu zmanipulira... je namreč mojster rokovanja z ljudmi... No, tega problema jaz nimam, tako da ne vem, kako je, če si v taki zvezi. Vedno sem si zaupala, da bom vedela, ali mi partner laže. pa tudi strašno pamenejši od mene moji fantje niso bili. So brihtni, ampak ne bi mogla rečt, da veliko pametnejši od mene. Poleg tega ima Ego do neba jaz pa se po resnici povedano trenutno počutim vse drugo kot ena privlačna žena... Dva mala otroka sta namreč pustila tudi nekaj kilc in kako gubico in strijo... Ja, po navadi so take bedarije samo en povod, da pridejo pravi problemi na plano. S tem ni nič narobe, samo ne jih nazaj pod preprogo pomest. Kaj če bi se ti nehala v nič dajat? Da nisi dovolj pametna, da bi ga pogruntala, da ti laže - pa vendar brez problema pogruntaš vzorec njegovih email naslovov - čisto butasta torej le nisi! Da nisi dovolj lepa, da bi ostal pri tebi - pa hodi ven steboj, spi s teboj, ti kupuje darila,... Če mu ne bi bila všeč, tega verjetno ne bi počel, kajne?
|