|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr...
12.10.2010 10:37:03   
Oren
Meni so sleep and play super za čez dan. Še niso premočile...čez dan jo tak previjam na tri ure. Ponoči pa ima baby dry al pa activfit 12 skup pa lepo zdržijo....mi pa iz millerja sploh niso ble tak všeč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.10.2010 9:03:07   
anadrejka
ŽIVJO

Mene tudi niso prepričale. Na začetku mi je bila všeč, pač nima raztegljivega traku. Sedaj pa vidim, da ima od elastike na robih vse rdeče, kot da elastika malo preveč tišči, po drugi strani pa kakec pokuka ven, ker se še vedno doji in je bolj tekoč. Prav tako pa ne drži, da mu ni treba mazat ritke zaradi dodatnega losjona na plenički. Mojemu fantiču ne odgovarjajo, bi bila pa vesela, če bi mu, ker so kar cenejše od ostalih. TAKO DA JIH VEČ NE BOM KUPILA. Moram enkrat poskusit lidlove, spomnim se, da starejšemu niso odgovarjale hoferjeve, ker je imel pri njih rdečo rito. Preden bom vse poskusla, bo že na kahlici-upam...

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.10.2010 8:34:36   
Ella123
Tiste, ki kupujete Pampers ActivFit mi prosim povejte tole: zadnjič sem gledala v Mullerju eno, ki je razstavljena in je polovica plenice prazna??? Imam punčko in če si predstavljam, da ponoči leži na hrbtu in se polula, steče vse po ritki v zadnji del pleničke, ki pa je prazen. Zato sem namesto tega vzela BabyDry. So pa pri fantu tri leta nazaj bile Activfitke čisto nekaj drugega, podobno kot Pampers Sensitive preden so jih pred nekaj tedni spremenili.
Sicer pa moji pupi odgovarja le Pampers, pri vseh ostalih dobi rdečo ritko. Kako so si različne tele male ritkice, a ne user posted image ?!

(odgovor članu anadrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.10.2010 9:36:09   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

pr nas so se najbul obnesle lumpijeve!!!
vredu so nam tudi mullerjeve in huggies.
najbolj pa so nas razočarale tuš(trde), lidl(pikice), pampers(cena)

no, naši lumpijeve niso pasale, muellerjeve so mi bile trde, pa še vijolično ritko je mela, mamo pa redno tuševe in hoferjeve, včasih pampers, pa smo zelo zadovoljni. sploh s hoferjevimi... ugodna cena in držijo, vsaj pri naši...user posted image user posted image user posted image
mamo jih pa za čez dan in za ponoči

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.10.2010 11:36:10   
rina22
Mi uporabljamo Pampers Active Baby, in smo zelo zadovljniuser posted image Niti enkrat se še ni zbudla mokra, pa ima pleničko gor od 20.00 do 8h (včasih se že prej zbudi, okrog 7h). Smo pa probali tudi te nove Sleep&play in so tudi superuser posted image je pa res, da ji teh novih še nisem probala dat gor ponoči.

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.10.2010 20:25:50   
annie
Zanimivo, da nam te sleep and play plenice zdržijo celo noč. user posted image . Smo jih dobili za darilo, drugače kaj ekstra nad pamperskami nisem navdušena. Drugače pa večinoma uporabljamo Hoferjeve in Lidlove.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.10.2010 20:28:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Ella123

Tiste, ki kupujete Pampers ActivFit mi prosim povejte tole: zadnjič sem gledala v Mullerju eno, ki je razstavljena in je polovica plenice prazna??? I
Zanimivo. Mi nismo nikoli imeli pol plenice prazne. Stalno čez vso plenico polno.

(odgovor članu Ella123)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.10.2010 20:34:45   
m_o_i
evo se mene, ko sem bla tak proti pamperskam user posted image  zdaj pa sem mu jih dala na ritouser posted image
dobila sem se en paket in sem joh stestirala (no, ene 10 jih se mam):
- ven se "vsipajo" tiste gel kuglice - polno jih ima po sebiuser posted image
- takoj, ko se polula, ga zavoham (cez plenico in cez cotke!) user posted image user posted image
- premocijo sicer ne, pa tut kakec lepo zadrzijo tam cisto na robu, ampak to mi ne odtehta slabe volje zaradi zgoraj omenjenegauser posted image

evo, isti rezultati kot pred stirimi meseci, ko sem podarjen paket testirala.
zdaj smo pa RES zakljucli s pamperskami-DMove babylove so z-a-k-o-n user posted image

pies: vse testirane pamperske so bile kupljenje v muellerju

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.10.2010 20:35:54   
m_o_i
ella123 tiste plenicke, ki so razstavljene, so vse zanic na pogled, ker jih mecka na desetine rok vsak dan (ja, mogli bi jih malo menjat!)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.10.2010 11:31:10   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

evo se mene, ko sem bla tak proti pamperskam user posted image  zdaj pa sem mu jih dala na ritouser posted image
dobila sem se en paket in sem joh stestirala (no, ene 10 jih se mam):
- ven se "vsipajo" tiste gel kuglice - polno jih ima po sebiuser posted image
- takoj, ko se polula, ga zavoham (cez plenico in cez cotke!) user posted image user posted image
- premocijo sicer ne, pa tut kakec lepo zadrzijo tam cisto na robu, ampak to mi ne odtehta slabe volje zaradi zgoraj omenjenegauser posted image

evo, isti rezultati kot pred stirimi meseci, ko sem podarjen paket testirala.
zdaj smo pa RES zakljucli s pamperskami-DMove babylove so z-a-k-o-n user posted image

pies: vse testirane pamperske so bile kupljenje v muellerju

tisto pod prvo alinejo se pri nas nikoli ni zgodilo, pa uporabljamo papmpers že od rojstva. smo probali že mullerjeve in dm-ove in smo bli zeloooooo razočaraniuser posted image tak da še vedno prisegamo na pampersuser posted image
ko se polula, je ne zavoham, ko pa se pokaka, pa jo, in tudi prav je tak, oz. mi ustreza, ker jo grem takoj prevituser posted image ko pa je bla manjša, pa nikoli nisem zavohala, ko se je pokakala. zdaj, ko pa že vse je, pa je tudi blato močnejše in ima bolj izrazit vonj, in pač zavohamuser posted image

aja, pa še to - pampersk nismo nikoli kupovali v mullerju.. baje je neka razlika.. ne vem, kakorkoli že, vsak otorček je svet zase in vsakemu pač ustreza nekaj drugegauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.10.2010 13:22:52   
m_o_i
ja, kakanje se kr naj zavoha, ampak da mi spod kovtrcka prinese vonj po urinu?! najn danke user posted image

je pa res-vsak otrok ima svojo rito in svoje potrebe. in prav je takouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.10.2010 15:35:51   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ja, kakanje se kr naj zavoha, ampak da mi spod kovtrcka prinese vonj po urinu?! najn danke user posted image

je pa res-vsak otrok ima svojo rito in svoje potrebe. in prav je takouser posted image

tolk pravite da pampers smrdijo..pa sploh ni res.meni prav nic ne smrdijo.ko sem pa dmove probala so pa imele mal vonja.nevem itak imamo razlicne nosoveuser posted image user posted image .danes sm kupla sleep and play.ko sem jih iz vrece vzela je tako lepo zadisalo.zaenkrat imamo sele prvo plenicko gor,tako da porocam kako se obnesejo.mi so pa za zapiranje celo bools kot active baby.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.11.2010 9:48:25   
Tik tak
Sem mela cel roman napisan in me je kar ven vrglo! user posted image

Na kratko:

1. Pampres premium care so nam ponoči premočile, potem pa čez dan puščale kakec do polovice hrbta. Poskusili večjo številko, ista zgodba. Pa še vedno se mi je zdelo, da voham urin.

2. Dm-Babylove - odlične pleničke, nikoli premočeni. Kakec sicer včasih pokuka ven, ampak se dojimo, je tekoč in tamala ima precejšen "šus" user posted image Aja - pa fajn cena seveda!

3. Dm-Alana - niso prepuščale, so pa trde, robustne...Babylove veliko boljše s tega vidika.

4. Nekje dobili nekaj plenic od Mullerja (vsaj zdi se mi - z modrimi srčki). Grozno debele plenice, se mi zdi, da je mala čist nepokretna v njih, zjutraj pa vagajo res skoraj pol kile!

5. Sleep&Play poskusili samo zarad vseprisotne reklame, ki mi kar odmeva v ušesih in promocijse cene 6.99€. Porabljenega pol paketa in smo navdušeni. Izredno tanke, mehke, vpojne, dišeče in luštne na pogled, najpomembneje - kakec ni še niti enkrat pokukal skozi na hrbtu, ampak se lepo razporedi na strani. Jaz sem tako zadovoljna, da sem si naredila celo zalogo - primarno zaradi cene, ki je trenutno celo nižja od dm-ovih.

To so naše izkušnje, seveda pa so si otroci različni in menim, da je nabolje stestirat, kaj kateremu odgovarja.

Veliko spanja & igranja! user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.11.2010 13:19:01   
sabi
katastrofa pleničke sleep&play-samo reklama, ne kupujte tega.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.11.2010 20:43:13   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: sabi

katastrofa pleničke sleep&play-samo reklama, ne kupujte tega.

se nebom strinjala!naš je velik polulanc in pleničke čist fanj držijo in tudi občutljivo ritko ima in mu ful ugajajo!

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.11.2010 11:51:02   
lunka1
mi smo poskusili VSE pleničke, zdaj smo na mullerjevih, ki so nam res najboljše.

te, nove pamperske, sleep and play, pa lahko edino pohvalim. smo jih poskusili in smo zadovoljni z njimi. iz vseh pampersk, VSEH - tudi iz mullerjevih, ki jih nekatere tako hvalite, so izpadale mini kroglice želeja, evo iz teh novih ni bilo ene kroglice... je pa res, da niso elastične zgoraj, kjer se jih zalima, ampak se že navadiš...

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.11.2010 14:46:56   
Hely80
Sem kar presenečena, da imate tako slabe izkušnje z Pampers, moram rečt, da se pa meni zdijo najboljše, sploh Premium, sleep and play pa še nisem poskusila. Sem pa imela slabe izkušnje z Müllerjevimi pleničkami, ta mali je bil ves otiščan, pri Huggies pa gre vse mimo in so zelo slabo vpojne, vedno, ko sem ga previjala je bil ves moker, na koži je imel kar kapljice. Sicer je sadej res star komaj 3 mesece in ima 8 kg, tako, da še sedaj ne nalula tako ogromne količine, čeprav je Pampers 4 kar polna zjutraj.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.11.2010 20:01:07   
Oren
Mi tudi uporabljamo sleep and play pa smo zelo zadovoljni. Ponoči pa dam gor baby dry pa še nikoli ni ni premočilo. Prej smo uporabljali Hoferjeve samo so mi sleep and play bolj všeč ker so tanjše pa se mi zdi da sploh zdaj ko se veliko giblje je boljše.

(odgovor članu Hely80)
Neposredna povezava do sporočila: 43
20.11.2010 20:19:46   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Smo pa sprobali zdaj še Pampers Sleep&Play pa nisem zadovoljna. Prvič je 4 ful mala številka, sploh v primerjavi z Babylove,  4+ pa vsaj pri nas niso imeli (ne vem, a ne obstaja?), drugič pas ni čisto nič elastičen, zdržijo pa tudi ful manj (čez noč [20-8] vseeno, ampak ga je treba TAKOJ previt, ko vstane). Bomo pa probali še velikost 5, mogoče bo boljše.

res je, wse powsod kjer kupiš Pampers Sleep&Play nimajo elastičnih trakcow-pasu, razen w Mullerju.... js sm jih kupla tam in so enake kot ostale paperske z elastičnim pasom.... user posted image user posted image je pa res da je 4 manjša in 4+ nism niti pri nas (Koper) zasledila user posted image user posted image   so pa meni najboljše..active babay in active fit.... moja ena hči tudi fulll pije... in če otrok pije in je plenica gor weč kot 12 ur wse puščajo... če pa ne pije dosti-pa zdržijo wse komot user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.11.2010 10:21:10   
Oren
Kak pa je kaj cena v Mullerju teh spleep and play plenic? Ker v baby centru so 6.99, v dm 7.45 drugje pa še jih nisem zasledila.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.11.2010 10:26:26   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Oren

Kak pa je kaj cena v Mullerju teh spleep and play plenic? Ker v baby centru so 6.99, v dm 7.45 drugje pa še jih nisem zasledila.

isto kot v baby centru.... nekaj pod 7eur
ja w DM-ju sm opazla ja,da so dražje + tega nimajo elastičnih paskov...

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?