Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 8:51:16
|
|
|
|
tintin
|
pri našem prvem so se ponoči ful dobro obnesle Pampers Active Fit (vijola embalaža), ful dobre so tudi Huggies.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 9:02:09
|
|
|
|
Hope2
|
Kar je našemu pomagalo, so vložki za v pleničko. Dobiš jih v mullerju, firma moltex (ogromna zelena vrečka). Tega daš v pleničko in je suh. No vsaj naš je bil. To je rabil glih 1 ali 2 paketa, pa se je stanje umirilo, od takrat naprej pa smo rabili simply dry, isto kupljene v mullerju in so vzdržale celo noč. Te sem sprobala zato, ker so bile cenejše kot active baby. Sleep&play sem letos poleti kupila na hrvaškem in so katastrofa od katastrofe. Niso imele elastičnega traku in je bil moker non stop čez dan. Ponoči sploh mu jih sploh nisem montirala. Pol paketa sem kar vstran zabrisala. moltex ins_ert pads http://www.moltex.de/englisch/index_englisch.html
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.10.2010 9:06:40 >
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 9:07:24
|
|
|
|
nincy29
|
hope2 hvala za odgovor,ampak problem je ker pri nas na goriškem mullerja ni .in ko govorite o teh simply dry?kje se jih tudi dobi?ker v mercatorju jih nisem še zasledila?in tut active fit??
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 9:12:12
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem dobila paket sleep and play za darilo leta 2008, ko se je sin rodil in ga niso niti enkrat zdržale pa sem ga previjala na največ tri ure (razen ponoči). Vsakič sem ga lahko preoblekla ke je vse skozi prišlo. Pri mojem se NOBENA paperska obnesla, ker je ali dobil rdečo rito ali pa je premočila, največ krat pa je bila kar kombinacija obojega. Jaz uporabljam Lidlove, Tuševe ina Sparove pa se le redko zgodi da premočijo.
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 9:21:18
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 hope2 hvala za odgovor,ampak problem je ker pri nas na goriškem mullerja ni .in ko govorite o teh simply dry?kje se jih tudi dobi?ker v mercatorju jih nisem še zasledila?in tut active fit?? Vse to je v mullerju. Kaj pa če si vzamete ta vikend en kratek izlet v LJ ali kam drugam, kjer je muller (KP). Mogoče so tudi tile vložki v sanolaborju, dm... ne vem. Drugače pa ti 1 paket vložkov drži več kot 1 mesec. Ali pa če koga sprosiš, da ti pošlje.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 9:28:20
|
|
|
|
Oren
|
Jaz jih trenutno uporabljam pa so mi čist OK. Nimajo elasičnega traku vendar imajo oni drugi del celoten elastičen tako da jaz ne čutim nobene razlike. Čez dan hčerko previjam na tri ure, včasih na dve pa res ne opazim da bi ji kadarkoli premočlo. Ponoči pa uporabljam simplydry pa zdržijo celo noč, naša spi 13 ur skupaj pa še niso premočle.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 10:04:56
|
|
|
|
branka81
|
Mi smo sprobal vse mogoče pamperske,ker jih tko reklamirajo kok so dobre,ma ja...se je mala pokakala je bla vsa od drekca k je vse vn prlezlo,tko da zdej pa imamo že par mesecev merkatorjeve lumpi in sm zelo zadovoljna
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 10:07:34
|
|
|
|
mayci
|
Mi imamo zdaj za ponoči tudi Active fit iz Muellerja in zdržijo ogrooomne količine , tako da sem zelo zadovoljna z njimi. Se pa spomnim, da sem pri prvem otroku pred petimi leti enkrat kupila Sleep and play, pa nisem bila zadovoljna z njimi...
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 11:54:08
|
|
|
|
tassika
|
Tudi mi imamo lumpijeve trenutno 4 in do zdaj so mogoče 1-2x premočile, s tem da tamala še 2x na noč dobi ali vodo ali mleko in to konkretno dozo, od včerea do jutra spije okoli pol litra, pa ne gre čez.
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 12:04:44
|
|
|
|
lenybaby
|
Mi pa še kar vztrajamo na muillerjevih pleničkah! Šele zjutri opaziš kolk blazno vpojne so ko je plenica težka skor zih več k pol kile! ;) Za pamperske poslušem od vsepovsod da niti prbližno niso tisto kr bi radi prikazal da so sploh pa s svojo ceno... Za muillerjeve dam cca. 0,14 € po komadu in res ne vidm razloga zakaj bi dala več za lih tolk dobre al pa celo slabše?! So pa z njimi zelo primerljive lumpijeve pa tud dm-ove sam se mi zdijo ful pretrde. Otiščan ni mišek nikol, vnete rite tud nima, previjava pa se na tri - štiri ure, ponoči nič je pa včasih glede na to da spije res kr zelo velike količine čaja čez dan pa tudi ponoči včasih kje ob strani mal moker ampak je to bolj izjemoma. Spi zelo nemirno in sem skor ziher da neb blo z ostalimi plenicami prou nč drugač.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 15:06:53
|
|
|
|
majakla
|
Probaj še Pampers Baby-Dry. Pri nas se obnesejo, ampak ga ponoči, okoli polnoči (spi cca. od 20h do 6h) še previjem, kar v spanju, drugače nobena Pampers (vse Pampaers testirali, druga nič) ne zdrži, saj naš res fuuul pije.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 19:26:00
|
|
|
|
kajajaka
|
Daj mu večjo plenico - večja več popije in je zato dlje "suh". Naša dvoletnica ima le 10 kg in plenico le še ponoči, ji pa kupujem velikost 6, ki je za +25kg, ampak edina zdrži čez noč kadar se zvečer naceja z vodo
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 19:33:48
|
|
|
|
poli*
|
Pampers 4 in 4+ so eno navadno sr..... Pred enim letom sem imela identične težave. Vse je šlo mimo. So pač škart, pa znamka gor al pa dol. Pojdi v DM po babylove al pa v hoferja, kot pravijo punce. Pa večje številke ne kupuj, ker bo otrok lulal mimo.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 21:46:39
|
|
|
|
sissley
|
Pri nas je bil enak problem, vsako jutro je bil čisto moker. Probala sem marsikatero pleničko in po nasvetu prijateljice sem poiskusila hoferske pleničke. Od takrat se še ni zgodilo, da bi mu plenička premočila. Čez dan pa uporabljamo pamperske baby dry.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 1.10.2010 21:49:32
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Naš mulo ima pri sicer 4ih mesecih in še malo, a svojih skoraj 8kg, Huggies3 na ritki od 19:30 do 7:30. V tem času se običajno 3krat doji. Pa je vedno suh.
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 9.10.2010 14:07:08
|
|
|
|
_sanja_*
|
Ko je imel naš odbobje, ko je ogromno pil ponoči, mu ni zdržala nobena plenica, pa smo probali vse in še več. Na splošno pa so se pri nas za najboljše (podnevi in ponoči) izkazale Pampers Active Fit, Pampers Baby Dry in DMove Babylove. To je zdržalo in zdrži, razen v tistem vmesenem obdobju, ko je celo noč samo pil. Takrat, kot sem rekla, ni pomagalo nič. Smo pa sprobali zdaj še Pampers Sleep&Play pa nisem zadovoljna. Prvič je 4 ful mala številka, sploh v primerjavi z Babylove, 4+ pa vsaj pri nas niso imeli (ne vem, a ne obstaja?), drugič pas ni čisto nič elastičen, zdržijo pa tudi ful manj (čez noč [20-8] vseeno, ampak ga je treba TAKOJ previt, ko vstane). Bomo pa probali še velikost 5, mogoče bo boljše. Je pa jasno, da tako dobre kot Baby Dry ne morejo bit. Na Baby Dry piše da so za 12ur, na Sleep&play pa 9 ur.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 9.10.2010 14:58:07
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jaz pa morem rect, da najboljsa plenica je pampers, ceprav preizkusam tudi te bio plenice, sam tam ima pol vedno prav mokro ritko. Vecinoma uporabljam kar baby dry, sem pa sedaj preizkusala te nove acitve fit, so 20% tanjse in morem rect, da so boljse kot prejsnje debelejse.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 9.10.2010 16:12:44
|
|
|
|
uršula83
|
pr nas so se najbul obnesle lumpijeve!!! vredu so nam tudi mullerjeve in huggies. najbolj pa so nas razočarale tuš(trde), lidl(pikice), pampers(cena)
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 9.10.2010 18:26:34
|
|
|
|
m_o_i
|
hja, a pa morjo lih papmperske bit od pampersk je se (vec kot ocitno) samo ime ostalo... DMove babylove preverjeno zdrzijo 13 ur
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 10.10.2010 12:45:12
|
|
|
|
Suzili
|
Mi imamo s pamperskami zelo dobre izkušnje, nikoli niso premočile, niti čez noč, pa oba (dvojčka) spita ppo 10 - 11 ur. Dobre so tudi hoferjeve in mullerjeve, vendar se meni zdijo take bolj debele in imam občutek, da otroka motijo pri njegovih aktivnostih. Mi uporabljamo pampers active baby, sem pa zadnjič kupila za probo te sleep and play, katastrofa, kot je že ena omenila, nimajo rastegljivega traku, takoj premočijo. Pritegne samo ugodna cena (npr. za velikost 5, 42 plenic 6,99 eur). Bi pa nekaj svetovala vsem mamicam: prvo kar morate storiti je, da omejite količino popite tekočine po 18 h , to vam bo v pomoč tudi pri odvajanju od plenic, pa tudi lulanja ne bo več toliko ponoči. Vem da je problem v suhem zraku, še posebej zdaj v kurilnem obdobju. Raje kakšno mokro brisačo na radiator zvečer preden gre otrok spat, pa vredu prezračit sobo. Naša dva sta stara 27 mesecev, pa do zdaj še nikoli nista pila ponoči.
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 11.10.2010 12:47:41
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i hja, a pa morjo lih papmperske bit od pampersk je se (vec kot ocitno) samo ime ostalo... DMove babylove preverjeno zdrzijo 13 ur lahko da zdržijo,ampak moj mali je dobim izpuscaje po njih
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 11.10.2010 12:55:44
|
|
|
|
MATEJKA_
|
naša dva sta vedno imela pampers baby dry iz mullerja (ja, tiste nemške izdelave so dejansko boljše, smo druge tudi preizkusili). ta malemu pa je zadnja dva meseca premočlo vedno tak, da je groza. in to po celi površini plenice. plenica je že bila vedno skoraj težja od njega (trenutno je star 8m). pa smo preizkusili simply dry od pampers, ki se jih dobi v mullerju (isto oranžna embalaža kot pri teh sleep in play). in ta nam ne premoči, kljub temu, da ima plenica tam nekje 2kg... ponoči ne pije, no 1x še je pri meni, ker drugače pač še ne gre... aja, in te imajo raztegljiv trak - ja, tud v tem je pri vseh pamperskah nemške in poljske izdelave razlika.
< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 11.10.2010 12:57:15 >
|
|
|
|
RE: Pampers sleep and play in pleničko ki zdr... 11.10.2010 18:41:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ naša dva sta vedno imela pampers baby dry iz mullerja (ja, tiste nemške izdelave so dejansko boljše, smo druge tudi preizkusili). kako smo si različni a ne? Naši tamali, pa glih te nemške že par noči zaporedoma premočijo. In sem prav jezna na Muller in te nemške pamperske. Ne vem ali je serija taka, ker nam zdaj že 2. paket čist premoči. In sem iz protesta rekla, da bomo šli spet nazaj na Activ fit, čeprav jih je manj v paketu. Tak, da mi nikdr nismo imeli problemov z Pampers Activ Fit. Poiskusili več ali manj pleničke, katere so na prodaj v Mullerju, Dmu in Hoferju/Lidlu/Mercatorju. Ampak je po vseh dobila pikice po ritki in splovilu, razen po Pampers, tak da mi smo s Pampers zadovoljni.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?