Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: priprave na nosečnost? 2.10.2010 21:57:57
|
|
|
|
anity_1
|
Floresita, jaz mislim, da je čist dovolj folne kisline za začetek.. Saj je vsebuje 600ug, telo bi jo pa nekje toliko tudi potrebovalo.. Je pa res, da so v tistih šumečih tabletah samo vitamini skupine b in folna kislina.. Meni so ustrezale, pa še tak dober okus so imele Zdaj sem pač na Elevitu, pa kar malce pogrešam one hoferjeve.. :))
|
|
|
|
RE: priprave na nosečnost? 4.10.2010 19:27:59
|
|
|
|
floresita
|
dober večer... :) Kako ste kaj?? veste kaj sem se jaz odločila???? Nikakršnih tablet pa nič... Prehranjujem se itak zdravo, na dva dni hm hm pa ko bo bo.... :) upam da čimprej... Uzivajte! ;)
|
|
|
|
RE: priprave na nosečnost? 6.12.2010 17:32:43
|
|
|
|
babkaa
|
Tudi jaz jem tifol, v lekarni mi je rekla da v nosečnosti dobim folno kislino z vitamini... floresita, a je že???
|
|
|
|
RE: priprave na nosečnost? 16.12.2010 17:15:25
|
|
|
|
mik_miska
|
pozdravljene.. vsaka od nas ima drugačno izkušnjo z jemanjem tablet. jas jih sicer še ne jemljem. ampak mislim da bom poskusila tudi s tem da vidim če ima kakšen pozitiven učinek..
|
|
|
|
RE: priprave na nosečnost? 28.12.2010 12:43:02
|
|
|
|
dory
|
Po priporočilu ginekologinje jemljem femibion, pa še to bolj zato, ker sem bila sedaj na terapiji z marevanom...drugih extra priprav ne načrtujem...drugače še tega ne bi, saj se prehranjujemo zdravo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?