pokoyo
|
Evo še mene.... V službi imamo norišnico, doma pa samo padem na kavč od utrujenosti.... KOmaj čakam decembrske praznike, bom par dni doma... mamipikapoka, jaz sem naročila elastičnega pri da-da (http://www.da-da.si/node/16), zraven pa še kar flaškico in dudice Tommee tippee, da je bilo brez poštnine vse skupaj; vse bom pa itak rabila, flaške te znamke pa so mi tudi najbolj všeč. Mi pa je ravno zaradi tega, ker se teža enakomerno razporedi med ramena in hrbet bolj všeč trak... So pa trenutno vsi slingi na znižanju. Je pa v bistvu vse enako, samo firme so druge... Se pa glede šivanja slinga popolnoma strinjam s tabo. mayalottie, jaz jih poznam kar nekaj, ki so bili v termah Tuhelj, ki so sicer na Hrvaškem, ampak nekje 20 km od Olimij in tudi če se ne motim spadajo pod Olimije, kamor se tudi lahko greš kopati in savnati. So pa bili vsi ekstra zadovoljni. PA cenejše je kot Olimije... hruška debeluška, ja ta sleepy wrap je v bistvu enak kot elastični, ki sem ga naročila pri da-da, samo da je moj od proizvajalca Hoppediz, za katerega je ravno ena uporabnica tudi pisala, da spada med kvalitetnejše izdelovalce slingov na svetu Upam, da se tole bruhanje in slabostu hitro umirijo... onur, hvala za link od blazin. Sem tudi naročila.... Madona, sem prava fenica nakupovanja preko spleta sobrate, o, lepo potovanje.... Vidva si kar privoščita... dspela, iskreno mi je žal zate in za tvojo pikico . Bodi močna.... Joj, pa tebi tudi pikapoka31 . Pa kaj je zdaj to daisy22, lase si komot lahko barvaš. To je še ena fama o nosečnosti.... KOt tisto, da ne smeš obešati perila in podobno Angel sound pa tudi lahko neomejeno uporabljaš. LP
|