|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
13.12.2010 19:54:30   
fluf
mene pa na ta 3d oz. 4d niti ne vleče... kolk je pa sploh cena tega? bom vidla kaj bo zdej (no čez slab mesec) na morfologiji rekla...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 20:22:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
13.12.2010 20:51:11   
dspela
jaz se poslavljam od vas user posted image

najini pikici srček ne bije več.danes sem šla na pregled zaradi rjavih izcedkov, ki jih imam tri 3 dni, pa šravfa me kot bi dobila M. izcedki so od spolnih odnosov,ker je bila rana, pol pa mi vseeno naredila UZ(oba) in je vidla da srček ne bije več,jutri moram poklicat za čiščenje, pol pa tri mesece čakatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 978
13.12.2010 21:12:08   
onur
jaz se poslavljam od vas najini pikici srček ne bije več.danes sem šla na pregled zaradi rjavih izcedkov, ki jih imam tri 3 dni, pa šravfa me kot bi dobila M. izcedki so od spolnih odnosov,ker je bila rana, pol pa mi vseeno naredila UZ(oba) in je vidla da srček ne bije več,jutri moram poklicat za čiščenje, pol pa tri mesece čakat

user posted image user posted image user posted image user posted image Verjamem, da je težko, vendar bo posijal sonček.

Bloby, samo pozitivno razmišljanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za uspešno opravljeno NS.

Jaz sem danes dobila še rezultate DHT in so še zmanjšali tveganje. Drugač pa nič kaj posebnega, služba in domov ter ukvarjanje s tamlo in posvetitev možeku. Jutri gremo s tamlo na telovadbo, v soboto pa na dedka mraza v sosednjo vas.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.12.2010 21:30:17   
mayalottie
dspela, user posted image
žal mi je! koliko časa pa si bila noseča? A naj bi se to zgodilo zaradi spolnih odnosov?user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 980
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 11:27:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayalottie)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
14.12.2010 11:48:09   
strelka87
dspela tut men je ful žaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
14.12.2010 12:04:03   
dspela
IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

dspela, user posted image
žal mi je! koliko časa pa si bila noseča? A naj bi se to zgodilo zaradi spolnih odnosov?user posted image

Bila sem v 14 tednu( sem vstopila v 14 teden). Ne to "naj bi se" naredilo zaradi viroze, ki je stopila v kri in nato šla do ploda.Rjavi izcedki, pa so posledica spolnih odnosev,ker sem imela rano. 

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 983
14.12.2010 12:33:15   
plover
dspela žal mi jeuser posted image za tvojouser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 984
14.12.2010 12:37:57   
strelka87
a mogoče pozna katera dobro spletno stran z otroškimi imeni in njihovim pomenom?

(odgovor članu plover)
Neposredna povezava do sporočila: 985
14.12.2010 14:28:06   
Bloby
dspela žal mi je, ampak boš vidla kako boš vesela ko boš vidla novga pluskauser posted image user posted image   pa tri mesece tud hitro mine, ubistvu zame je blo lih prou, da sm se pomirila. Potem se je pa spet koj prijeluser posted image

onur ostajam zelo pozitivna, samo ponoči nad sanjam nimam prav veliko kontrole, ampak sej bo. A ti si pa sama hotla še DHT pa je blo poj super. Čestitam za dobre rezultate.

Ta NS je ubistvu po eni strani kar nekej. Kolegica je imela rezultat okoli 1:15000 pa je na morfologiji zvedla šele, da se hrbtenica ne razvija in je mogla it rodit.. Grozno. Spet druga je pa mela slabe rezultate kot jst in je šla na amniocentezo, ki je pokazala, da je vse uredu. Tko da morm sam mislit kako bom mal po svojem rojstnem dnevu dobila najlepše darilo na svetuuser posted image

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 986
14.12.2010 16:35:38   
andreja310
dspela sočustvujem s tabo user posted image   user posted image  sploh si ne morem predstavljati, kaj bi bilo, če bi se meni to sedaj zgodilo. Prvi SS je bil v 8t in še nisem niti videla pikice. Sedaj pa je že res čisto del mene user posted image  To me pa najbolj skrbi, da bi mu/ji nehal biti srček, pa sploh vedela ne bi? Ali so dejansko kaki znaki, če se to zgodi?

Čim lepše preživete dni vsem ostalim in čestitke za dobre novice  user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 987
14.12.2010 17:06:07   
dspela
andreja310, jaz sploh ne vem kdaj je nehal biti srček.če ne bi imela rjavih izcedkov, pa če me nebi šravfalo, bi zvedela na NS v četrtek.
Nobenih znakov, da bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 988
14.12.2010 17:06:51   
PolonaF
dspela sočustvujem s tabo.

ostale nosečke, pa čim manj mislit na to, samo pozitivno naprej in bo vse ok.
Drugače pa še tudi mene vedno daje slabost user posted image .

Lep večer vam želim.

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.12.2010 18:48:19   
Udb
ojla!
kako ste kaj? jaz sem takoooooo lena, da je kar joj. Sploh nimam nobene volje in energije. Upam da se to kmalu izboljša. Povejte, a ma še katera toliko problemov s kožo?? Ok, zmeraj sem imela kakšen mozoljček, ampak zdaj pa....razcvet!!! tako da me cela brada boli! user posted image

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.12.2010 18:55:32   
strelka87
oi punce.
imam eno uprašanje, tiste ki ste ble nanuhalni pri dr. Strah v domžalah a so lahko moški zraven? pa kaj vse moraš vzeti sabo na pregled?
hvala.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 991
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 19:29:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 992
14.12.2010 19:39:39   
daisy22
dspela..žal mi je user posted image , le pogumno naprej..

strelka87..sicer nisem bila pri dr. Strahovi, ampak na splošno naj bi bili partnerji zaželjeni na NS. Pri meni, ko sem vprašala kaj moram imeti s seboj, je odgovorila, da partnerja in materinsko knjižico user posted image partner je bil navdušen, tako da priporočam user posted image

Jaz pa imam vprašanje glede angelsounda, sicer v navodilih piše da ni škodljiv..spet nekatere pa pravijo da ni priporočljiva njegova vsakdanja uporaba? user posted image in pa še eno vprašanje..moj G mi je dovolil, da si barvam lase, vendar vsi ostali pa pravijo, da ni priporočljivo. kako je sedaj s tem? Vsak drugače pove user posted image

hvala za odgovore, lep preostanek večera vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
14.12.2010 20:12:49   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: daisy22

.moj G mi je dovolil, da si barvam lase, vendar vsi ostali pa pravijo, da ni priporočljivo. kako je sedaj s tem? 

Seveda si lahko pobarvaš lase! Ne verjemi čisto vsega kar slišiš...

(odgovor članu daisy22)
Neposredna povezava do sporočila: 994
14.12.2010 21:09:21   
onur
Živjo. Bila na drugem pregledu in vse ok. Spol se ni videl, ker je bebica držala noge skupaj. Z mano je bil tudi možek, ki je ultrazvok ter dojenčka z navdušenjem spremljal.
Zdaj pa čebelo spravlja spat. Malo smo kasni, ker smo bili z njo na telovadbi. Ponavadi gremo prej v mižule.

Jaz sem si lase v prvi nosečnosti normalno barvala in si jih mislim tudi zdaj.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 995
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 21:36:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu daisy22)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
15.12.2010 7:52:58   
sovila
IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

oi punce.
imam eno uprašanje, tiste ki ste ble nanuhalni pri dr. Strah v domžalah a so lahko moški zraven? pa kaj vse moraš vzeti sabo na pregled?
hvala.

Moj partner je bil zraven in bilo nama je super. On je takrat prvič videl najino pikico. Ga. Strah je zelo prijazna, šalila se je z nama in bila sva res sproščena, zato sva dobila tudi krasno izkušnjo. S sabo sem imela samo materino knjižico in zdravstveno kartico, moj pa je imel s sabo denar user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 997
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 9:05:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sovila)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
15.12.2010 11:06:13   
fluf
baje je včasih, ko barve niso bile še toliko razvite kot danes, baje veljalo da se barvat pa ne sme v nosečnosti... ne vem. Jaz se barvam normalno kot prej...
NS- jaz sem imela s seboj samo moža z denarnico in nič drugega (nisem bila pri dr. Strahovi)... Kar se pa tiče možeka... jaz ga vlačim s seboj na vse UZje (še prvega, pa je bil vaginalni), ker ga je itak on naredil in ma da sodeluje... sedaj in po rojstvu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 999
15.12.2010 11:32:44   
pikapoka31
ejla punce,
no tudi jst se žal poslavljam od vasuser posted image  sm včeraj zjutraj zlo krvavela in ko sm prišla do ginekologa tudi moji pikici ni več bil srček, tako da sm namesto na NH šla na čiščenjeuser posted image  lepo se mejte in srečno!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......