mayalottie -> RE: Junijke 2011 (24.11.2010 18:50:47)
|
ja hruška debeluška, kaj si pa naredila, ali si dobila protitelesa? jaz sem šla do os.zdravnice, ki v kartonu ni našla podatka o prebolelih noricah, zato me je poslala na infekcijsko kliniko, kjer mi bodo jutri dali protitelesa za vsak slučaj. Baje je zdaj plodek najbolj občutljiv. Za vsak slučaj pač grem. Pa še noric ne bom imela:) Če ne pa trebušček, ja, lih včeraj sem gledala katere hlače so mi še prav...saj so mi vse, ampak me tiščijo! in ne morem nosti hlač, ki tiščijo...Tako da si moram ta vikend prilagodit vsaj ene hlače-všila jim bom elastičen trak. Ene bom žrtvovala. V HMju nisem dobila hlač, čeprav je kar dosti izbire, kavbojke za 40e bi lahko kupila, ampak se mi trenutno ni dalo dat toliko denarja, ker morda mi bodo čez mesec, dva že premajhne...(lahko je pa to tudi motivacija, hehe)....Žametne so imeli pa le en kroj... Če ne pa se jaz vsak dan počutim boljše! Slabosti skoraj ni, utrujenosti manj, hormoni manj delajo (čeprav priznam, včeraj zvečer sem šla na sprehod in sem šla mimo klavnice in sem se začela jokat!!!!!!! in razmišljat o razvrednotenju življenja ljudi in živali...ahhhh..in kam bom rodila tegale otročička...ahhhh. ) začenja se evforično stanje blaženosti....Suppercccaa! Drug teden pa še NS in bo konec za nekaj časa... Papaaaaaaaaa
|
|
|
|