Anonimen -> RE: Junijke 2011 (18.11.2010 21:25:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa Pozdravljene! Prosim za nasvet nosečke, ki so imele v prejšnjih nosečnostih težave z glivičnim vnetjem. Sem v 9. tednu. Vnetje se je po enem tednu uporabe canestena in preventive (prehrana, prekuhano sp. perilo) komaj malo zmanjšalo, še vedno je zelo moteče. Ginekologa glede tega nisem obiskala, govorila pa sem s sestro in mi je svetovala uporabo canestena (čeprav je v lekarni rekla, da v prvem trimesečju ni priporočljiv). Problem je v tem, ker moj ginekolog dela le 1xmesečno in imam naslednji pregled šele 3. decembra. Je to prepozno, ali moram obiskati ginekologa prej, da pove on svoje mnenje. Hvala za odgovor in lp Jaz sem imela v prvi nosečnosti konstantno vnetja, res, dobesedno celih 9 mesecev!!! Komaj sem si ga pozdravila, dva dni mir, pa spet [sm=smiley13.gif] Canesten mi sploh ni več pomagal. So mi pa zelo zelo pomagale in tudi omilile vse težave boraks vaginalete. Jih dobiš v lekarni, na škatlici piše Natrii Tetraboratis. Res, ne moreš verjet, v trenutku pomaga. Moraš jih imeti spravljene v hladilniku in vsak večer eno vstviš v nožnico. Poleg tega sem si težave lajšala s kremo Alkagin http://www.lekarnar.com/izdelki/alkagin-gel. Tako sem preživela celih 9 mesecev. Mi je na koncu spet grozilo vnetje, en teden pred porodom, takrat pa mi je ginekolog spral nožnico z neko raztopino in sem imela do poroda mir! No, in od poroda pred dobrim letom do danes, ko sem v 12. tednu se moram pohvaliti in hitro potrkat na les, da nisem imela še nobenega vnetja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa upam, da tako ostane do konca!!! Aja, razkrijem se pa drug teden po NS [sm=smiley1.gif] Anonimna [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|