matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie Samo 7,5 pri tretji nosečnosti? Ni to premalo? Uf....Jaz sem se po moje že kako 1,5 kilco zredila (12 tednov 2 dni), pa se ne sekiram...Bolj pazim na to, da se gibljem dovolj, da bodo mišice prožne in prav tako telo... Skušam se sprehajat vsaj 1,5h dnevno hitre hoje, vsak drugi dan pa delam doma vaje (za roke, noge, ...) Zdaj sem odkrila krasne vaje, nosečniški pilates in bom delala to,ker res mislim, da je nekaj na tem, da olajša porod, ker konstantno delaš zraven keglove vaje in stiskaš medenico...Tiste, ki imate izkušnje s pilatesom, poskusite!!! Lahko si zdownloadate, je 10minute workout prenatal pilates al neki takega.... Super je in lahko delaš do konca nosečnosti. Tiste brez izkušenj bolje, da ne začnete s tem.. Jaz malce v strahu pričakujem NS, pa ne vem zakaj, saj v moji družini ni DS deden, stara pa sem 29 let...ampak nikoli ne veš...fantova sestra je imela eno grozno izkušnjo... Lp Ja,ni bilo,čeprav je moja G imela sum na gestacijski diabetes,pa je bilo vse ok na testiranju.Saš pa je tehtal pri porodu 3040 g,kar je normalno.Tak,da ne vem,saj pravim,nažirala sem se pri vseh,tudi v tej .HB,po eni strani,da ni bilo več kg glede na to,kolko sem pojedla vsega.