|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POBRAL SVOJE IN ŠEL...?????
26.9.2010 17:52:50   
diana 28
Nisem želela nič napisati a vseeno .... Tvoja situacija mi deluje globja kot kaže tvoj zadnji post.

Prebrala sem v tvojih prejšnjih postih, da te tvoja mama ne mara oz celo škoduje in ne jemlje kot zrelo žensko. Verjetno si bila vedno navajena takšnega odnosa in se sedaj to tudi kaže. Tu je težko ugotoviti kaj je na stvari vendar z družino se očitno ne dobro razumete.

Zaradi takšnega odnosa je trpel tudi tvoj mož in čez čas se je oddaljil od tebe in to na zelo hud način(niti dotaknil se te ni). Kot si napisala ti nič ni nudil, le denar nosil k hiši in to jemlje, kot da je edina njegova naloga. Hčerka se ga celo boji.

Ne vem, jaz bi ti svetovala, da se malo odmakneš od staršev in tudi od moža. Mislim, da ne smeš sedaj brezglavo za njim. Razumem, da ga imaš rada in želiš ohraniti družino vendar malo premisli, malo se umiri, poglej na situacijo in se resno pogovori z njim. Določene stvari morata porihtati, se pogovoriti in spremeniti. Verjetno si zaslužite lepše življenje, ne pa takšne avtoritete in ustrahovanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
26.9.2010 18:19:50   
Anonimen
Ne vem, jaz bi ti svetovala, da se malo odmakneš od staršev in tudi od moža. Mislim, da ne smeš sedaj brezglavo za njim. Razumem, da ga imaš rada in želiš ohraniti družino vendar malo premisli, malo se umiri, poglej na situacijo in se resno pogovori z njim. Določene stvari morata porihtati, se pogovoriti in spremeniti. Verjetno si zaslužite lepše življenje, ne pa takšne avtoritete in ustrahovanja.

Načeloma se strinjam, vendar...

....kako naj skupaj spremenijo kaj, če mož strahopetno stistne rep med noge in zbeži? In, če prav razumem, v preteklih nekaj letih ni naredil praktično nič, da bi skupaj lepo živeli kot družina? Še zdaj punca sama išče stanovanje (kljub stališču, da je mož glava družine)?

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
26.9.2010 18:29:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

....kako naj skupaj spremenijo kaj, če mož strahopetno stistne rep med noge in zbeži? In, če prav razumem, v preteklih nekaj letih ni naredil praktično nič, da bi skupaj lepo živeli kot družina? Še zdaj punca sama išče stanovanje (kljub stališču, da je mož glava družine)?

se strinjam z napisanim..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.9.2010 18:39:37   
Sonnja
jaz tudi mislim da je boljše malo počakat predno greš stran od doma, ker tak ko je ena napisala tisto klofuto od vsega pritisk Bi še nekako ampak res zelo težko oprostila, da se ga pa hčerka boji ne pride čez noč to traja dlje. to mi še najbolj bode v oči, otroci se staršev ne bi smeli bat ampak k večjemu spoštovat, pa ne zarad strahu.

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
26.9.2010 19:13:34   
PeggyBundy
Tole s hčerinim strahom sem čisto pozabila pokomentirati: sploh ni nujno, da se boji očeta. Glede na to, da so otroci kot spužve in vsrkajo marsikateri dražljaj, ki se ga sami niti ne zavedamo, bi jaz bolj rekla, da se boji situacije, da se boji napetosti, ki vlada, ko so vsi trije skupaj.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
26.9.2010 19:22:21   
diana 28
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Meni deluje, da se je bolj odmaknil zaradi pritiskov in nenehnih prepirov... ne vem, mogoče se motim. Ne zagovarjam ga, daleč od tega.

Očitno pa si ona kljub vsemu želi ostati z njim glede na to, da išče stanovanje. Sama išče verjetno iz obupa, kaj pa vem.... Prav zato menim, da če že namerava to narediti, naj se vsaj pogovori in poskuša kaj spremeniti . Mogoče res ne bo pomagalo, ne vem user posted image ..... Mogoče pa bo še prej ugotovila, da lepše živi sama z otroki..... To pa lahko ugotovi samo, če se malo umiri in poskuša živeti sama...  Težko pa je kaj reči, če se ne pozna situacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
26.9.2010 19:36:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

To pa lahko ugotovi samo, če se malo umiri in poskuša živeti sama... 

Prvi pogoj za trezno razmišljanje.

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
26.9.2010 20:20:30   
mojcaziga
Definitivno ne zagovarjam nasilja, ampak ......včasih pride do situacije, ko človek drugače ne more.
Sama nisem nasilna oseba in sem dokaj tolerantna, imam živce in me nič ne spravi hitro iz tira, ampak enkrat sva se z mojim nekaj kregala, pa je non stop hodil za mano in ni upošteval mojih prošenj, da se mi več ne da, naj mi da malo prostora in da lahko nadaljujeva kasneje. On je lapal po svoje in hodil za mano iz prostora v prostor in mi dopovedoval nekaj, kar sploh ni bilo res,........, in sem se obrnila in ga mahnila - v ramo sicer, ampak v tistem trenutku sem ga pač hotela šokirati in sem ga.
Lahko je tudi tikaj tako. OK, pač ni ničesar storil v 8ih letih, da bi lahko živeli drugje. Ali pač je, ampak je z eno plačo grozno hudo. Mogoče si sploh ni želel imeti v takih razmerah še drugega otroka, pa mu ga je naštimala, ker si ga je ona hudo želela. Lahko so nad njim ves ta čas izvajali nasilje njeni starši z njo na čelu. Zagotovo so oni vedno imeli prav, vedno vedeli vse, sploh pri vzgoji otrok. Vse to spada pod nasilje in če ni fizično ni zato nič manjše. Mogoče je odreagiral neprimerno, ampak ali bi se ona drugače sploh vprašala ali je kaj narobe.
Imam kolegico s partnerjem in 1 otrokom. Njena mama živi v sosednjem stanovanju. Ima njihove ključe, kuha, pospravlja stanovanje, o njih ve več kot oni sami. Vedno ko pridem k njej, prileti pogledat kdo je prišel in se vsede poleg in posluša..... On ji že par let poskuša dopovedat, da ga to hudo moti, ampak kolegica se ne da. In lepega dne ali bo on znorel ali pa spakal in šel. Pa ga zelo razumem.
Tudi kar se strahu iz strani hčerke tiče - lahko ga kritizirajo stari starši pred vnukinjo, lahko ga mama kritizira staršem, lahko......... možnost je v glavnem, da otroku nekdo drug vceplja strah pred očetom. V stilu pazi, da ne boš tega, onega, ker te bo ati,..........

Avtorica posta ima po moje tega tipa samo zaradi dohodka, ker drugače po moje ne bi ali pa bi težje preživela. Če bi bila zaposlena bi bila s starši vred vesela, da se ga je rešila. Svojo vlogo osemenjevanja je opravil.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
26.9.2010 20:27:51   
Anonimen
Mojcaziga, tudi to je zelo možen del celega scenarija.
Čudna zgodba, vse skupaj.

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
26.9.2010 22:25:49   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1

Gina - enako goreče zagovarjam nekaj, kot enako goreče zagovarjaš ti nekaj drugega - katera je zdaj bolj slaba, jaz ali ti? Razlika je le, da jaz ne opravičujem fizičnega nasilja, za kar sem verjela, da sem v večini. Opažam, da temu ni tako. Osnovno vodilo zaščititi sebe in nič krive otroke pred nasilnim staršem, katerega podpirajo in za katerega delajo humanitarne organizacije in SOS telefoni, materinski domovi in CSD, poteptate na anonimnem forumu - kar meni da lepo sliko današnje družbe.

Glede na to kako si skočila v luft (da ne omenim tvojih sledilk ki bodo slepo kimale) se imam zahvaliti najinim preteklim debatam in navzrkižnim mnenjem, če bi zgoraj napisane moje besede spisala kakšna druga, najbrž ne bi tako brezglavo pisala o MOJEM nasilju. Ne PeggyBundy (ki je mahnila in o tem odkrito piše v več temah), pač pa o mojem nasilju, ki ga ni bil še nihče deležen. Samo zato, ker se ne pustim teptati in ker imam svojo hrbtenico in nisem nujno odvisna od enega tiča v hlačah, ki bi me pretepal, še ne pomeni, da sem kakor koli verbalno nasilna. Se pač ne pustim, tudi za ceno razpada zakona.

JOj, bombonček, nehaj no. Kdo je govoril, da si slaba? Jaz? Nikjer nisem tega napisala. Ti imaš v svoji glavi miselnost, da je nasilje lahko samo zanič in kdor je nasilen slab. O tem sem govorila. In ja, razumem goreče zagovarjanje nečesa, vsekakor. Se pa pač ne strinjam s tvojim mišljenjem in to pač na glas povem. IN ne, to ne pomeni, da zagovarjam fizično nasilje, ker ga ne na noben način. Ni treba obračat mojih besed. Tudi jaz bi odšla, če bi me nekdo udaril - to mi je logična stvar. IN ne spomnim se, da bi se s tabo kdaj kaj hudo kregala,- na forumu je ena sama oseba, ki je zelo nevljudna do mene in še ena, ki je občasno in v te statistike nikdar nisem štela tebe - dostikrat razmišljam celo zelo podobno na marsikaterem področju kot ti in ti to veš. Pa še do tistih, kateri me ne marajo, nimam nekih pretenzij se z njimi kregat...tako da tukaj si falila na celi črti. Če bi me pa malo bolj poznala, bi pa vedela, da ljudi ne sodim po tem, na katerem bregu so. Lahko jih blazno cenim, četudi se absolutno z njimi skoraj nikoli ne strinjam - ker so karakterji in stojijo sami za sabo. POleg tega nisem niti malo majčkeno zamerljiv človek - čim me nekdo neha napadat, pozabim vse in ga še naprej gledam kot spoštovanja vrednega človeka - taka sem. IN da bi se jaz nekaj maščevala, ha ha, to je pa čisto zadnje, kar bi kdaj delala, ne vidim užitkov v tem da bi kdo takole upravljal z mano na daljavo, ne razmišljam sploh o njem.

Vse kar sem ti hotela povedat v prejšnjem postu, pa nisi želela slišat je bilo to, da smo vsi nasilni, tako ti kot jaz, mi vsi pač. Ne moreš se temu izognit dokler živiš na zemlji. In kakor jaz recimo ne sprejemam egoista v sebi, ti ne sprejemaš nasilneža v sebi. In dokler tega ne bova predelali, naju bodo - mene egoisti, tebe pa nasilneži spravljali v obup. To pomeni, da sva v skrajnostih, ki niso smiselne. Vidiš, midve imava probleme. Zakaj tako pride ne vem. Vem pa,d a to zanesljivo izvira iz tega - mislim iz skrajnosti. Tudi nasilje je lahko pozitivno (pa ne mlatenje en drugega, seveda ne - lahko pa tudi, če te en fizično napade, da se braniš nazaj) in tudi ego je lahko zdrav. Tako pač je. Samo videt je treba s ta pravimi očmi.  

Neposredna povezava do sporočila: 60
27.9.2010 9:55:39   
Taddy78
Jeny...a si že kdaj kupila mačka v žaklju?
To, da ni hotel vlagat v stanovanje...pomoje pametno. A to bi vlagala v nekaj kar ni tvoje in verjetno nikoli ne bo? Z mojim partnerjem nisva poročena in ko sva delala prizidek oz. dodatno sobo k najinem stanovanju, je on vložil v "nepremični" del, jaz sem kupila, to kar lahko enostavno odpeljem, opremo. Konec koncev se nikoli ne ve, kaj prinese jutrišnji dan, in da bom samo vlagala in vlagala, čez recimo 15let pa ostala brez vsega...Te pa idita živet k njegovim, pa vlagaj ti v nekaj kar ni tvoje, dokler boš vzdržala.

o klofuti bom rekla takole. V preteklosti sem imela nasilnega partnerja, in vem kaj je klofuta ko ti poči in kaj je pretepanje in vsakodnevno psihično zlorabljanje.

Ker nobena od nas ne pozna še druge plati zgodbe, bi napisala še samo to. Je razlika ali živiš pri svojih starših ali pri partnerjevih in tega ne boš nikoli razumela. Napisala si, da samo plačuje stroške,da pa nič ne pomaga. Ga razumem in mu dam prav. Te pa ti hodi v službo, vse plačuj...in kar me pa najbolj moti...to zgovarjanje, da imata 2.mesečnega otroka...sigurno že dolgo veš, da ni zadovoljen s tem življenjem pri tvoji familiji in s tem, da bosta sedaj delala otroke po tekočem traku tudi ne bosta nič naredila. Idita živet zase in takrat boš točno vedela ali je res tvoja družina krivec za trenja med vama, ali pa kaj drugega. Samo lepo te prosim, med tem "ugotavljanjem" ne naredita še 3 otroke...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Pobral svoje in šel
27.9.2010 11:06:14   
kristinaj
ma kje maš ti glavo???

imaš nasilnega tipa, ki nič ne dela, dva prekrasna otročka, mamo v penziji, dom preskrbljen.... razmisli malo..... in kaj mu gre pri vaših na k..... , če samo lenari????

še prej pa se lahko z njim pogovoriš a dvomim, da se bo spreobrnil... če te je že 2x te bo še kdaj, pa tudi na hči se bo spravil ko bo starejša...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu jeny)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.9.2010 11:14:06   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

imaš nasilnega tipa, ki nič ne dela, dva prekrasna otročka, mamo v penziji, dom preskrbljen.... razmisli malo..... in kaj mu gre pri vaših na k..... , če samo lenari????

Kako tip nič ne dela? Hodi v službo in poskrbi za tamale. Kje piše, da lenari???
Mamo ima v penziji, ja, da se vtika tja kamor se naj ne bi. Dom ima preskrbljen, ja, ampak ali je to tudi ustrezen dom za celo družino, kamor spada tudi mož?

lp

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 63
27.9.2010 11:18:33   
Colt
Kristinaj, čisto počasi in podrobno si preberi post od Taddy78 user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 64
27.9.2010 12:01:25   
PeggyBundy
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

ma kje maš ti glavo???

še prej pa se lahko z njim pogovoriš a dvomim, da se bo spreobrnil... če te je že 2x te bo še kdaj, pa tudi na hči se bo spravil ko bo starejša...

Resnično mi ni jasno, od kje nekaterim določene informacije?

Potem pa se čudimo, če soseda sosedi pove, da je bil njen Franček z prijateljem na pivu, čez en teden pa je druga soseda zagotovo videla, da je sosedov Franček seksal v parku na klopci z njeno prijateljico.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 65
27.9.2010 12:03:46   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Definitivno ne zagovarjam nasilja, ampak ......včasih pride do situacije, ko človek drugače ne more.
Sama nisem nasilna oseba in sem dokaj tolerantna, imam živce in me nič ne spravi hitro iz tira, ampak enkrat sva se z mojim nekaj kregala, pa je non stop hodil za mano in ni upošteval mojih prošenj, da se mi več ne da, naj mi da malo prostora in da lahko nadaljujeva kasneje. On je lapal po svoje in hodil za mano iz prostora v prostor in mi dopovedoval nekaj, kar sploh ni bilo res,........, in sem se obrnila in ga mahnila - v ramo sicer, ampak v tistem trenutku sem ga pač hotela šokirati in sem ga.
lp

Pa si bila prepričana, da te ne bo mahnil nazaj?

Neposredna povezava do sporočila: 66
27.9.2010 12:05:40   
pety78
hvala bogu temu ni bila priča starejša ki je zelo občutljiva in se ga že tako boji ker ima precej strogo vzgojo,

Mene pa tole bega...user posted image Zato sploh ne vem, kaj naj svetujem. Kaj pa starejša hči pravi, kje bi bila raje in seveda s kom?

Neposredna povezava do sporočila: 67
27.9.2010 12:12:11   
PeggyBundy
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

lp

Torej ti svojega partnerja ne mahneš izključno iz bojazni, da bi te nazaj?  Če odmislimo ljubezen in spoštovanje.

< Sporočilo je popravil PeggyBundy -- 27.9.2010 12:15:55 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 68
27.9.2010 12:13:13   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

lp

Ne vem v kaj sem bila prepričana ali sem sploh bila v kaj, razen tega, da sem si želela miru.

Bistvo mojega posta je bilo v tem, da je lahko tudi on žrtev nasilja iz strani žene in njenih staršev. Ni samo fizično nasilje tretirano kot nasilje, ponavadi je psihično hujše, saj traja skozo daljše časovno obdobje.

Lahko. Govorim o predpostavkah. Ničesar ni mogoče sklepati iz samo enega njenega posta.

Mislim, da vsi poznamo zgodbe iz vrtca, ko tamali pride domov in hitro zatoži prijateljčka ker ga je ta ugriznil. Ampak tega, da ga je sam pred tem porinil in..... pa zamolči. Ampak za nas je nasilnež tisti prijateljček, a ne?

lp

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 69
27.9.2010 12:14:12   
*miska.mcc*
jst sem ga tud ze knockoutirala!
in mi je bilo iskreno povedano totalno vseeno ce nazaj dobim. po mojem bi v tistem momentu raj vidla, da bi me nazaj vzgal, da ga prebutam do konca.user posted image

no, pa me ni.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 70
27.9.2010 12:15:18   
PeggyBundy
Še malo, pa bomo ugotovili, da nisem edina "agresina" tukaj.

Dajte punce, izpovejte seuser posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 71
27.9.2010 12:37:19   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

Še malo, pa bomo ugotovili, da nisem edina "agresina" tukaj.

Dajte punce, izpovejte seuser posted image

Po pravici povedano, ko se je bivši spravil na mene, je vedno on potegnil krajšo. Še zdaj ne vem od kod mi takrat moč, ampak vem da sem ga 1x zgrabla in skoraj dobesedno vrgla v radiator, pa je imel vsaj 30kg več od mene, pa 1x ko se je v avtu spravil na mene (sedela sem vzadaj), sem stegnila nogo naprej in ga brcnila direkt na oko.

Pri sedanjem partnerju je vse skupaj  drugače. Še kregava se bolj malo, ker se moj enostavno obrne vstran, ali pa me enostavno ne posluša in obratno (tega sem se naučila od njega). Se je pa samo 1x zgodilo, da sem bila ful v afektu in se hotela kregat, on se je obrnil vstran in zaspal (ampak res zaspal, ker je hrgolil), jaz pa sem ga prijela za pižamo in ga začela cukat in rukat naj se zbudi, da se bova to zmenla...me je kar sram user posted image user posted image user posted image .
Sem na začetku najine zveze, pač zaradi slabih izkušenj in ker to enostavno potegneš s sabo, znala tak sprovocirat, da bi sama sebe lahko zbačkala in ga res občudujem, da me ni zalimal na steno. Evo, priznam.

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 72
27.9.2010 20:08:26   
jana banana
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Jeny...a si že kdaj kupila mačka v žaklju?
To, da ni hotel vlagat v stanovanje...pomoje pametno. A to bi vlagala v nekaj kar ni tvoje in verjetno nikoli ne bo? Z mojim partnerjem nisva poročena in ko sva delala prizidek oz. dodatno sobo k najinem stanovanju, je on vložil v "nepremični" del, jaz sem kupila, to kar lahko enostavno odpeljem, opremo. Konec koncev se nikoli ne ve, kaj prinese jutrišnji dan, in da bom samo vlagala in vlagala, čez recimo 15let pa ostala brez vsega...Te pa idita živet k njegovim, pa vlagaj ti v nekaj kar ni tvoje, dokler boš vzdržala.

o klofuti bom rekla takole. V preteklosti sem imela nasilnega partnerja, in vem kaj je klofuta ko ti poči in kaj je pretepanje in vsakodnevno psihično zlorabljanje.

Ker nobena od nas ne pozna še druge plati zgodbe, bi napisala še samo to. Je razlika ali živiš pri svojih starših ali pri partnerjevih in tega ne boš nikoli razumela. Napisala si, da samo plačuje stroške,da pa nič ne pomaga. Ga razumem in mu dam prav. Te pa ti hodi v službo, vse plačuj...in kar me pa najbolj moti...to zgovarjanje, da imata 2.mesečnega otroka...sigurno že dolgo veš, da ni zadovoljen s tem življenjem pri tvoji familiji in s tem, da bosta sedaj delala otroke po tekočem traku tudi ne bosta nič naredila. Idita živet zase in takrat boš točno vedela ali je res tvoja družina krivec za trenja med vama, ali pa kaj drugega. Samo lepo te prosim, med tem "ugotavljanjem" ne naredita še 3 otroke...

s temle se pa kr strinjam....

Sicer nism zagovornik nasilja, ampak se mi zdi, da si mormo priznat, da včasih si pa zaslužmo klofuto... Nism jo sicer še dobila - zaslužla bi si jo pa že parkrat, če dobro pomislim....
A misliš, da si si jo zaslužla? Zakaj ga pa nisi nazaj?

OK mami si povedala, ampak da bi pa mati klicala policijo zarad ene klofute????? Ej sorry, to je pa en mal too much, a se ti ne zdi?
Sej te ni nalomu al te je?
Men bi blo na tvojem mestu nerodno sploh napisat kej tazga....

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 73
27.9.2010 20:30:00   
mamamajča

Po pravici povedano, ko se je bivši spravil na mene, je vedno on potegnil krajšo. Še zdaj ne vem od kod mi takrat moč, ampak vem da sem ga 1x zgrabla in skoraj dobesedno vrgla v radiator, pa je imel vsaj 30kg več od mene, pa 1x ko se je v avtu spravil na mene (sedela sem vzadaj), sem stegnila nogo naprej in ga brcnila direkt na oko.

Vem, da ni bilo smešno v tistem danem trenutku, ampak ko pa to berem....user posted image Vsaka čast, ej!

Pri sedanjem partnerju je vse skupaj  drugače. Še kregava se bolj malo, ker se moj enostavno obrne vstran, ali pa me enostavno ne posluša in obratno (tega sem se naučila od njega). Se je pa samo 1x zgodilo, da sem bila ful v afektu in se hotela kregat, on se je obrnil vstran in zaspal (ampak res zaspal, ker je hrgolil), jaz pa sem ga prijela za pižamo in ga začela cukat in rukat naj se zbudi, da se bova to zmenla...me je kar sram user posted image user posted image user posted image .

Uuu, to bi pa mene tudi podžgalo, res. Bi mu spečemu focn stisnilauser posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 74
27.9.2010 22:16:19   
Anonimen

prvič: sem zelo težko prebrala tale post ker je napisan "pola pismeno"
drugič:mene bi moj samo enkrat udaril, pa 100% tudi zadnjič, ker bi ga nagnala od bajte da bi se kar kadilo (v primeru da bi bila pri meni), ali pa bi sama spokala otroke in šla stran (če bi bila pr njih), še bolj verjetno bi ga pa nazaj zašamarila in bi si bila botuser posted image . Res da mu je bilo verjetno vsega dovolj (imam sama podobne probleme z nadziranjem in vtikavanjem tašče in tasta), ampak to ni izgovor za udarec, ne za "strogo vzgojo" otrok.

Po drugi strani pa ko berem kako nekatere pišete kako ni v 8. letih naredil nič se sprašujem kako lahko kaj našparaš, narediš itd., če samo ti k hiši nosiš denar in so mesečni stroški samo na tvojih ramah?

peggybundy: tvoji komentarji so super in čist preprosto rečeno realni. Ko pogledam našo generacijo (sem stara 25 let), kako smo večina svoje starše spoštovali (no, jih še vedno), imeli smo nek rešpekt pred vzgojitelji, učitelji... pa je bila bolj trda vzgoja. Danes niti glasu ne smeš povzdigniti nad svojim lastnim otrokom, ker si potem ožigosan za nasilnega, kaj šele da bi mu dal kakšno po riti (ne govorim o pretepanju) te pomoje zaprejo, pa malo poglejte današnje spacančke, katerih se bojijo že vzgojitelji v vrtcih (poznam stanje, ker moja mami dela v vrtcu), da ne govorim o učiteljih v višjih razredih. In zakaj, zato ker se našim dragi otročkom vseskozi potuho daje, starši vse delajo namesto njih, se borijo za ocene namesto njih...še bi lahko naštevala, ampak sem šla mal off topic.

To da ni vlagal v stanovanje mu dam edino prav. Sva midva na istem, ampak sva se oba soglasno odločila da ne vlagava ničesar več, dokler ne bo najino. Toliko sva naredila, da imava vse svoje (kuhinjo, kopalnico), da bi šla prizidek ali kaj podobnega delat pa nikakor. Kar lahko odpeljeva s sabo drugam vloživa, drugo ne.

mojcaziga: se podpišem pod tvoj post! Psihično nasilje je vsaj zame dosti hujše kot fizično in nekaj mi pravi, da so bile tukaj dokaj podobne scene kot jih opisuješ.

a se spomnite pred leti družinske tragedije ko je Marinko ustrelil ženo, taščo pa ne vem še koga vse. Itak se mu je sfuzlalo ker naj bi ga tašča in žena dobesedno psihično maltretirale.

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!