Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 8:36:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tija rušilka mala! Prava je!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 8:37:15
|
|
|
|
Najaa
|
Tija? Ne ne, Nika!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 8:38:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija? Ne ne, Nika!!! Ups!!! Sem sem pravo mislila a napisala narobe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 8:42:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- poglej slikico, ki se na RR pojavlja na desni strani, kjer govorijo, da lahko rezervirate app za mlade družini...in če to slikico primerjaš s tvojo v avatarju sta ful podobni...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 10:30:25
|
|
|
|
tasa_m
|
dober dan tulipanček tebi pa se je dalo ha? Si htela na vsak način prit na novo stran pa ti ni najbolj uspelo Najaa pa tebi res ni nikdar dolgčas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 15:08:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem nazaj v pisarni...pa nikjer nobene...Ha... Pogrešam Persido, ki se ni oglasila že cel teden. Pa Treziko...Druge vsaj malo pokukate sem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 16:49:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- poglej slikico, ki se na RR pojavlja na desni strani, kjer govorijo, da lahko rezervirate app za mlade družini...in če to slikico primerjaš s tvojo v avatarju sta ful podobni... Itak, sej to jaz oddajam. haha, I wish ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 16:50:30
|
|
|
|
Najaa
|
Ne ni nam dolgčas. Vzg. jo je pa ful pohvalila, kaka čveka je. Je rekla, da so jo dec., ko je ni blo cel mesec prav pogrešali, ko se niso meli s kom za pogovarjat. S Tijo sva smai doma. Mali terminator je šel h babici, da lahko bolana sestra v miru počiva in se pusti cartat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 19:30:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem nazaj v pisarni...pa nikjer nobene...Ha... Pogrešam Persido, ki se ni oglasila že cel teden. Pa Treziko...Druge vsaj malo pokukate sem. oooo, to pa je lepo slišat, da me nekdo pogreša Ta teden sem mela ful gužvo... priprave, pa kar nekaj nadomeščanja, pa konec konference je... tako da se mi enostavno ni dalo... pa po novem vstajamo ob 5.30.... sicer nič čudnega, ker ob 19 že spi.... je pa problem, ker se jaz ne spravim pravi čas spat in je ob 5.30 ful hitro vstajanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 20:38:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- poglej slikico, ki se na RR pojavlja na desni strani, kjer govorijo, da lahko rezervirate app za mlade družini...in če to slikico primerjaš s tvojo v avatarju sta ful podobni... Itak, sej to jaz oddajam. haha, I wish ja. Te pa je za nas poznane še večji popust, ne? I wish ja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 20:39:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne ni nam dolgčas. Vzg. jo je pa ful pohvalila, kaka čveka je. Je rekla, da so jo dec., ko je ni blo cel mesec prav pogrešali, ko se niso meli s kom za pogovarjat. S Tijo sva smai doma. Mali terminator je šel h babici, da lahko bolana sestra v miru počiva in se pusti cartat. Hahahha..kar preimenovala si jo. Komaj čakam, da jo vidim v živo. Kdaj boste kaj spet v naših krajih?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 20:46:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa dober večer! Moram pa danes pohvaliti mojega sinka. Prejle, ko sva šla v kopalnico z namenom, da opravima večerni ritual (kopanje in zmakanje kopalnice) sem ga pričela slačiti in je ful pomagal zraven (tema tega meseca v vrtcu). Ko sva pa prišla do plenice pa je rekel "lulu kahlica" in stekel do kahlice, sedel nanjo (sicer rikverc ) in naredil vanjo lužico. Seveda sem ploskala kot nora in mu govorila BRAVO, BRAVO! On pa je ves ponosen še sam ploskal, se vstal in odnesel kahlico v dnevno sobo pokazati atiju. In potem se je ta zgodba ponovila še in še...do n krat oz. do takrat, ko pipica res ni hotela več nič spustiti. Vmes pa je svojo lužico zlival v WC školjko, spuščal vodo in ji mahal. Torej smo tudi mi naredili 1 korak v osvajanju kahlice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 21:08:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kako je srečen:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 21:16:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Grem gledati film...LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 22:19:55
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kokica, tvoj sinko pa me je zdaj spravil v tako dobro voljo, da ga jutri cmokni še za mene enkrat!!! Valentin!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 22:54:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne ni nam dolgčas. Vzg. jo je pa ful pohvalila, kaka čveka je. Je rekla, da so jo dec., ko je ni blo cel mesec prav pogrešali, ko se niso meli s kom za pogovarjat. S Tijo sva smai doma. Mali terminator je šel h babici, da lahko bolana sestra v miru počiva in se pusti cartat. Hahahha..kar preimenovala si jo. Komaj čakam, da jo vidim v živo. Kdaj boste kaj spet v naših krajih? Joj KOKIČ moj, tak bi vas blo fajn videt... Nisem še pozabla na obljubo, da pridem v MB, sam verjetno se bo zelo težko z vsemi zmenit. Se bomo pa definitivno zmenle. Drugače pa v Celju, ne? A veš, kak me je danes stisnilo, ej. Razmišljam neki in sem čist v paniko padla, da sej jutri ima pa Valentin RD! In sem par ur mela to v glavi, pol mi je pa posvetilo, da čez en mesec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 22:54:30
|
|
|
|
Najaa
|
Bravo Valentin! Kmalu se bomo pogovarjale o odvajanju od plenic, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 23:01:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- poglej slikico, ki se na RR pojavlja na desni strani, kjer govorijo, da lahko rezervirate app za mlade družini...in če to slikico primerjaš s tvojo v avatarju sta ful podobni... Itak, sej to jaz oddajam. haha, I wish ja. Te pa je za nas poznane še večji popust, ne? I wish ja! ja da nebomo te glih 790€ za teden dni plačale a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 23:02:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo Valentin! Kmalu se bomo pogovarjale o odvajanju od plenic, ja. we wish ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.1.2011 23:03:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober večerčič. Nadelala sem se zdaj pa lahko voščim samo lahko noč in spat . Persida ima bolana bauca, zato verjetno ne utegne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.1.2011 8:02:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Mi smo si pa danes zaspali. Je moral moj peljati Valentina v vrtec, jaz pa sem morala še pod njuno na bencinsko, ker drugače ne bi prišla do MB. Pa potem nenormalna gužva na cesti in evo sedaj pa sem že na RR! Najaa- ja, seveda, tudi v CE (kot ponavadi) bi bilo okej. Verjetno pa potem po vseh RD, ne? Pa še topleje bo in jih zapremo v en peskovnik ali na nek tobogan, da lahko mame v miru kaj rečemo. Ja, danes mesev bomo imeli mi 2 RD. Vi pa že drug teden. Joj, kam je šel ves ta čas. Meni je čas od nosečnosti do sedaj tako hitro minil, da sem brez besed. za bavca! Tulipan- bo dobil popoldan "tvojega" lubčka. Tasa- we wish ja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.1.2011 9:24:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- poglej slikico, ki se na RR pojavlja na desni strani, kjer govorijo, da lahko rezervirate app za mlade družini...in če to slikico primerjaš s tvojo v avatarju sta ful podobni... Itak, sej to jaz oddajam. haha, I wish ja. Te pa je za nas poznane še večji popust, ne? I wish ja! ja da nebomo te glih 790€ za teden dni plačale a ne? Kje pa. Mi smo dosti bolj poceni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.1.2011 9:26:16
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj vse neki wišate? Sej poleti bodo stari 2,5 let in bomo lahko že probali plenice dat na off. Tija je bila ravno toliko stara in moram rečt, da tako enostavnega odvajanja si pa nisem predstavljala. Upam, da ne bo pri Niki zato toliko težje. Trenutno imam predstavo ribič pepe in Tija na veliko pleše. Brez skrbi, tud če ni šla na plesne, zna vse zaplesat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.1.2011 9:38:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj vse neki wišate? Sej poleti bodo stari 2,5 let in bomo lahko že probali plenice dat na off. Tija je bila ravno toliko stara in moram rečt, da tako enostavnega odvajanja si pa nisem predstavljala. Upam, da ne bo pri Niki zato toliko težje. Trenutno imam predstavo ribič pepe in Tija na veliko pleše. Brez skrbi, tud če ni šla na plesne, zna vse zaplesat. Tasika je kriva, ona je začela...Ja, jaz sem tudi mislila, da bom poleti začela, ker bo toplo, manj oblačil in star bo primerno temu... Kak bi se sedaj pridružila Tiji.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.1.2011 12:52:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Buuuuuuuu!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?