|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
27.1.2011 8:36:12   
KOKICA32
Tija rušilka mala!user posted image user posted image user posted image Prava je!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
27.1.2011 8:37:15   
Najaa
Tija? Ne ne, Nika!!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
27.1.2011 8:38:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tija? Ne ne, Nika!!! user posted image

Ups!!! Sem sem pravo mislila a napisala narobe.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
27.1.2011 8:42:33   
KOKICA32
Najaa- poglej slikico, ki se na RR pojavlja na desni strani, kjer govorijo, da lahko rezervirate app za mlade družini...in če to slikico primerjaš s tvojo v avatarju sta ful podobni...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
27.1.2011 10:30:25   
tasa_m
dober dan user posted image
tulipanček tebi pa se je dalo ha? Si htela na vsak način prit na novo stran pa ti ni najbolj uspelo user posted image user posted image
Najaa pa tebi res ni nikdar dolgčas user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
27.1.2011 15:08:30   
KOKICA32
Sem nazaj v pisarni...pa nikjer nobene...Ha...

Pogrešam Persido, ki se ni oglasila že cel teden. Pa Treziko...Druge vsaj malo pokukate sem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
27.1.2011 16:49:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa- poglej slikico, ki se na RR pojavlja na desni strani, kjer govorijo, da lahko rezervirate app za mlade družini...in če to slikico primerjaš s tvojo v avatarju sta ful podobni...

Itak, sej to jaz oddajam. user posted image haha, I wish ja.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
27.1.2011 16:50:30   
Najaa
Ne ni nam dolgčas. Vzg. jo je pa ful pohvalila, kaka čveka je. Je rekla, da so jo dec., ko je ni blo cel mesec prav pogrešali, ko se niso meli s kom za pogovarjat. user posted image

S Tijo sva smai doma. Mali terminator je šel h babici, da lahko bolana sestra v miru počiva in se pusti cartat. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
27.1.2011 19:30:46   
trezika

Sem nazaj v pisarni...pa nikjer nobene...Ha...

Pogrešam Persido, ki se ni oglasila že cel teden. Pa Treziko...Druge vsaj malo pokukate sem.

oooo, to pa je lepo slišat, da me nekdo pogreša user posted image
Ta teden sem mela ful gužvo... priprave, pa kar nekaj nadomeščanja, pa konec konference je... tako da se mi enostavno ni dalo... pa po novem vstajamo ob 5.30.... sicer nič čudnega, ker ob 19 že spi.... je pa problem, ker se jaz ne spravim pravi čas spat in je ob 5.30 ful hitro vstajanje user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
27.1.2011 20:38:10   
KOKICA32

Te pa je za nas poznane še večji popust, ne?user posted image

I wish ja!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
27.1.2011 20:39:24   
KOKICA32

Ne ni nam dolgčas. Vzg. jo je pa ful pohvalila, kaka čveka je. Je rekla, da so jo dec., ko je ni blo cel mesec prav pogrešali, ko se niso meli s kom za pogovarjat. user posted image

S Tijo sva smai doma. Mali terminator je šel h babici, da lahko bolana sestra v miru počiva in se pusti cartat. user posted image

Hahahha..kar preimenovala si jo. Komaj čakam, da jo vidim v živo. Kdaj boste kaj spet v naših krajih?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
27.1.2011 20:46:25   
KOKICA32
Pa dober večer!user posted image

Moram pa danes pohvaliti mojega sinka. Prejle, ko sva šla v kopalnico z namenom, da opravima večerni ritual (kopanje in zmakanje kopalnice) sem ga pričela slačiti in je ful pomagal zraven (tema tega meseca v vrtcu). Ko sva pa prišla do plenice pa je rekel "lulu kahlica" in stekel do kahlice, sedel nanjo (sicer rikverc user posted image ) in naredil vanjo lužico. Seveda sem ploskala kot nora in mu govorila BRAVO, BRAVO! On pa je ves ponosen še sam ploskal, se vstal in odnesel kahlico v dnevno sobo pokazati atiju. In potem se je ta zgodba ponovila še in še...do n krat oz. do takrat, ko pipica res ni hotela več nič spustiti. user posted image Vmes pa je svojo lužico zlival v WC školjko, spuščal vodo in ji mahal. user posted image user posted image user posted image Torej smo tudi mi naredili 1 korak v osvajanju kahlice. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
27.1.2011 21:08:35   
KOKICA32
Kako je srečen:

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
27.1.2011 21:16:57   
KOKICA32
Grem gledati film...LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
27.1.2011 22:19:55   
Tulipan12
Kokica, tvoj sinko pa me je zdaj spravil v tako dobro voljo, da ga jutri cmokni še za mene enkrat!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image  Valentin!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
27.1.2011 22:54:00   
Najaa

Hahahha..kar preimenovala si jo. Komaj čakam, da jo vidim v živo. Kdaj boste kaj spet v naših krajih?

Joj KOKIČ moj, tak bi vas blo fajn videt... Nisem še pozabla na obljubo, da pridem v MB, sam verjetno se bo zelo težko z vsemi zmenit. Se bomo pa definitivno zmenle. Drugače pa v Celju, ne? user posted image
A veš, kak me je danes stisnilo, ej. Razmišljam neki in sem čist v paniko padla, da sej jutri ima pa Valentin RD! In sem par ur mela to v glavi, pol mi je pa posvetilo, da čez en mesec. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
27.1.2011 22:54:30   
Najaa
Bravo Valentin! user posted image user posted image user posted image
Kmalu se bomo pogovarjale o odvajanju od plenic, ja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
27.1.2011 23:01:24   
tasa_m

I wish ja
!user posted image

user posted image user posted image user posted image
ja da nebomo te glih 790€ za teden dni plačale a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
27.1.2011 23:02:38   
tasa_m

Bravo Valentin! user posted image user posted image user posted image
Kmalu se bomo pogovarjale o odvajanju od plenic, ja.

we wish ja user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
27.1.2011 23:03:29   
tasa_m
Pa dober večerčič.
Nadelala sem se zdaj pa lahko voščim samo lahko noč in spat user posted image .

Persida ima bolana bauca, zato verjetno ne utegne user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
28.1.2011 8:02:52   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Mi smo si pa danes zaspali. Je moral moj peljati Valentina v vrtec, jaz pa sem morala še pod njuno na bencinsko, ker drugače ne bi prišla do MB. user posted image Pa potem nenormalna gužva na cesti in evo sedaj pa sem že na RR!user posted image

Najaa- ja, seveda, tudi v CE (kot ponavadi) bi bilo okej. Verjetno pa potem po vseh RD, ne? Pa še topleje bo in jih zapremo v en peskovnik ali na nek tobogan, da lahko mame v miru kaj rečemo. user posted image
Ja, danes mesev bomo imeli mi 2 RD. Vi pa že drug teden. Joj, kam je šel ves ta čas. Meni je čas od nosečnosti do sedaj tako hitro minil, da sem brez besed.

user posted image user posted image user posted image za bavca!

Tulipan- bo dobil popoldan "tvojega" lubčka.user posted image

Tasa- we wish ja!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
28.1.2011 9:24:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

I wish ja
!user posted image

user posted image user posted image user posted image
ja da nebomo te glih 790€ za teden dni plačale a ne? user posted image user posted image

Kje pa. Mi smo dosti bolj poceni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
28.1.2011 9:26:16   
Najaa
Kaj vse neki wišate? user posted image Sej poleti bodo stari 2,5 let in bomo lahko že probali plenice dat na off. Tija je bila ravno toliko stara in moram rečt, da tako enostavnega odvajanja si pa nisem predstavljala. Upam, da ne bo pri Niki zato toliko težje.

Trenutno imam predstavo ribič pepe in Tija na veliko pleše. Brez skrbi, tud če ni šla na plesne, zna vse zaplesat. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
28.1.2011 9:38:19   
KOKICA32

Kaj vse neki wišate?  Sej poleti bodo stari 2,5 let in bomo lahko že probali plenice dat na off. Tija je bila ravno toliko stara in moram rečt, da tako enostavnega odvajanja si pa nisem predstavljala. Upam, da ne bo pri Niki zato toliko težje.

Trenutno imam predstavo ribič pepe in Tija na veliko pleše. Brez skrbi, tud če ni šla na plesne, zna vse zaplesat. user posted image

Tasika je kriva, ona je začela...Ja, jaz sem tudi mislila, da bom poleti začela, ker bo toplo, manj oblačil in star bo primerno temu...user posted image

Kak bi se sedaj pridružila Tiji. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
28.1.2011 12:52:07   
KOKICA32
Buuuuuuuu!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?