|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
26.1.2011 8:05:33   
KOKICA32
Ooooo maškolin kaj bo dobrega? Dobro jutro tudi tebi!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
26.1.2011 8:07:07   
KOKICA32
OJ JEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
26.1.2011 9:33:28   
Najaa
user posted image Bravo Valentin! Dober telovadec!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
26.1.2011 9:37:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image Bravo Valentin! Dober telovadec!

in oboževalec vsega kar je roza! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
26.1.2011 9:43:54   
Najaa
Zakaj roza? user posted image Sem kej sfalila?
KOKICA a si mela debate z maškolin? Sam ko je tak redkobesedna, ne? Smo jo že večkrat vabile v našo družbo sam očitno sam firbca, čvekat se ji ne da. user posted image

No Tija je zakuhala. Je blo za pričakovat, ko je šla v pon pokazat prst v tisto leglo bacilov. user posted image Tak da sma prej šle na kontrolo za prst in ji je vzela še bris grla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
26.1.2011 9:48:57   
KOKICA32
Roza- ker se tudi na sliki vidi, da se je igral z roza otroškim vozičkom, v trgovini se najprej zateče k roza igračkam, roza oblačilom user posted image , mama pa sovraži roza barvo.user posted image Malo še pa bo rekel, da želi k baletu.

Ne, ni bilo nobenega odgovora od maškolin.

Za Tijo pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
26.1.2011 14:13:08   
KOKICA32
Hahaha, danes pa je zatišje tukaj!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
26.1.2011 17:36:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Zakaj roza? user posted image Sem kej sfalila?
KOKICA a si mela debate z maškolin? Sam ko je tak redkobesedna, ne? Smo jo že večkrat vabile v našo družbo sam očitno sam firbca, čvekat se ji ne da. user posted image

No Tija je zakuhala. Je blo za pričakovat, ko je šla v pon pokazat prst v tisto leglo bacilov. user posted image Tak da sma prej šle na kontrolo za prst in ji je vzela še bris grla.

user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je zdelo, da ni kaj dost zgovorna tale maškolinka, ja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tijo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
26.1.2011 17:38:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Roza- ker se tudi na sliki vidi, da se je igral z roza otroškim vozičkom, v trgovini se najprej zateče k roza igračkam, roza oblačilom user posted image , mama pa sovraži roza barvo.user posted image Malo še pa bo rekel, da želi k baletu.

Ja, saj zarad tega V. obožuje vse kar je roza.
Se spomnim, kako rad je imel Lijino roza dudo user posted image user posted image Drugače pa lepe slike, ti v Mb. pa ni nobene take telovadbe za 2-letnike, razen ena ko je draga kot žefran user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
26.1.2011 20:42:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, saj zarad tega V. obožuje vse kar je roza.
Se spomnim, kako rad je imel Lijino roza dudo user posted image user posted image Drugače pa lepe slike, ti v Mb. pa ni nobene take telovadbe za 2-letnike, razen ena ko je draga kot žefran user posted image

To imamo mi organizirano preko vrtca...je pa zastonj. Kaj pri vas ni take možnosti?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
26.1.2011 20:44:18   
KOKICA32
Čer!user posted image

Pa kje ste vse????user posted image Meni se čveka...sem prej končala s spisi za službo in sem sedaj malo fraj, da se dragi vrne iz pisarne in pogledava kak film!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
26.1.2011 20:50:18   
KOKICA32
Persida, sem danes od šefa izvedela, da bom pričela bolj pogosto v vaše kraje hoditi. user posted image Mo kar paše, ker tam je malo bolj po domače...saj veš o čem govorim, ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
26.1.2011 22:31:08   
Tulipan12
Dober večer, pa kar dobro jutro, ker vem, da boste zjutraj brale!user posted image

Kje začnem?
Tasa mene tudi fulllllllllll zanima, kaj se ti je zgodilo??? user posted image ženska radovednost...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
26.1.2011 22:34:03   
Tulipan12
Kokica Pampers premium care sem jaz prvič kupila poletij julija, ko smo šli na morje, spomnim pa se zato, ker sem jih dejansko kupila samo zaradi tega, ker je bila taka velika vreča, da sem imela občutek, da imamo manj robe zravenuser posted image  Kdaj pa so prišle na tržišče, pa ne vem, ker nisem ljubitelj Pampersk.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
26.1.2011 22:37:51   
Tulipan12
Najaa sem videla, da so se vam plesne izjalovile. Nič zato, kot si napisala, bodo pa dinarčki ostali!user posted image  Plesala bo že še celo življenje.user posted image

Tasa Lia hodi na telovadbo sem v ŠD Studenci, ko je tudi Bodifit, stane pa za 12 obiskov 60evrov. Ne vem pa, kak je, še nisem bila z njo, T. pravi, da je spet najmlajša in je bolj kot ne norela... bomo videli. Ampak škoda, da ni v kakem vrtcu tu tudi tak kot pri Kokici.

Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.1.2011 22:40:35   
Tulipan12
Persida videla sem ene lepe sandalčke za Lio, pa ne vem, pa se še odločam, če jih bom naročila... Mogoče mi pa uspe prit do LJ, ko bodo dobili novo kolekcijo (ker koliko jaz to razumem, še sploh ni v prodajalni), pa bom lahko v živo probala. Hvala za info.

Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.1.2011 22:43:33   
Tulipan12
trezika pri nas so bili mamika, atika, babika, dedika aktualni nekje septembra. Ne vem, kje to poberejo. Na splošno je full rada govorila v ljubkovalnicah in pomanjševalnicah, kar za vse stvari, mi je smešno, ko taki mali človeček pomanjša njemu velike stvari.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.1.2011 22:44:17   
Tulipan12
Uh, ste mi dale malo idej za kosila, hvala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4268
26.1.2011 22:54:17   
Tulipan12
Kokica ni mus, da je otrok zavarovan po istem staršu kot ga ima kot vzdrževanega člana. Torej ni isto. Otorci so zavarovani po meni, za vzdrževane člane pa jih ima T., ker ima višjo plačo in se nam tak bolj splača. Govorimo o tej zadevi, ne? V glavnem, zdaj vem, da moram dat spet vlogouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4269
26.1.2011 22:57:10   
Tulipan12
Persida daj povej, kak ti svoja bavca uspavaš??? Al se sama uspavata? Ker jaz mam od 19.30 do 21h mission imposible glede uspavanj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4270
26.1.2011 22:59:24   
Tulipan12
Kokica od moje prijateljice sin ima svoj lastni roza voziček - taki za punčke vozit. Pa saj sem ti verjetno že rekla, da bo V. še kak modni guru, ker je roza nova črna!!! On že ve!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4271
26.1.2011 23:04:30   
Tulipan12
Tak, nisem hotla klasične kače napisat, pa sem malo porazdelila misliuser posted image

Meni je Lia v ponedeljek zvečer zakuhala in to med spanjem, ko sem jo slučajno pogledala, je imela vijolična lica in jo probam, bošček je gorela... sem ji dala sirup in je bilo to to, včeraj več nič vročine in danes tudi ne. Ne vem, kaj bi lahko bilo, sem samo vesela, da je mimo, oz. upam, da ni kaj samo poniknilo. Mislim pa, da sem zdaj jaz na vrsti, ker me boli grlo, glava, nos, se borim in upam, da zmagam! Zdaj si res ne morem privoščit, da še jaz zbolim, komaj se je T. zlizal...

Eh, grem nazaj v svoj peskovnik, če se nihče noče igrat z mano.user posted image  Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 4272
26.1.2011 23:05:12   
Tulipan12
Me zanima, katera se bo kitila jutri z mojim perjem, ko bo prva na strani!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4273
27.1.2011 7:43:22   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4274
27.1.2011 8:21:44   
Najaa
Gut morning.
No so gut, ker smo zelo malo spali. Tija je kuhala celo noč, ob petih smo zbijali, ob šestih je bila pa že mala pokonci. Mali rambo, mali terminator, mali kar hočte... Ta punca je pa včasih od user posted image ! Včeri zvečer kot ponavadi poje v postelji, ko na enkrat neki tak zaropota, da sem misla, da se je s posteljo vred prevrnila. Grem hitro pogledat in cela karnisa dol padla. Mali vragec je vleku za zaveso in utrgu leseno karniso, mislim zlomila se je no! user posted image user posted image user posted image Najprej sem tamalo pomirila, ker se je ful ustrašla, pol pa sem se sam še smejala... Tale nam pa daje vetra ja. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?