enea
|
Evo in da se spet malo izkašljam, ker mi je danes pa res malo prekipelo čez moj "lonec". Me kliče šefica, da bi direktorica rada govorila z mano. OK, se od doma odpravim k njej v službo in začne, bla, bla,bla,... Ko prideva do točke bolovanja, mi reče, ja veste vaša bolovanja so zelo pogosta (nega za otroke- imam 8 in 3 letni hčerki), imamo probleme, ker ljudi je premalo, če vi zmanjkate, moramo pač za vas na drugo enoto poslati nekoga iz naše enote, financiramo iz lastnih sredstev, ( drugače nas financira občina- javni zavod),in bla,bla,bla,.... Na kar mi reče ja pa ne bi mogla vi kakšnega varstva takrat dobit,...HALOOOO!!!!!!!!!!! Mislim no, a sedaj bom morala še varuško plačevat da bom lahko hodila delat, ko bo moj otrok bolan??????? Ja sem ji odgovorila, da dopoldan babi servis dela še svojo službo, ena babi je predaleč da bi se dol vozila, moža pa cel teden ni ali pa pride zelo pozno domov, ( evo samo primer tega tedna v nedeljo zvečer šel, danes ob 18 prišel, jutri zjutraj ob 4h štarta, kdaj pride ?????) In ja ponudila mi je, da bi delala v popoldanskem času, mislim ženska no??? Če pa ni doma nobenega, pa moja mama ima skoraj 60 let, pa bom ji še šoloobveznega otroka natrpala na ramo, ok ne rečem dan ali dva, ampak skozi???? Ne vem, povejte mi svoja mnenja, ali me lahko "kaznuje" s tem da me prestavi na drugo delovno mesto, da mi otroke čuva mama, ki pride domov s svojega šihta, moža takoalitako ni skoraj cel teden,....??? Danes sem res na koncu s živci in ne vem kaj naredit, aja pa zaposlena sem za nedoločen čas, 4urni delavnik 4 ure koristim še CSD
|