|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj povedati??
29.7.2005 8:58:05   
tasja23
Dobro jutro!

Danes bo spet en :kuza: dan... ta vročina mi prav nič ne pomaga pri mojih slabosti :(

Imam eno vprašanje. Kdaj oz. v katerem t ste povedale svojim staršem.
Moji že tako komaj čakajo, čeprav midva jih še vedno mal hecava, da še ne študirava na to ;) pol pa vsi pametni z nasveti, da je otroke treba mlad imet tid...

mislila sem, da vsaj prva 2 do 3 mesce še ne bi povedala, saj je pač vse še bolj rizično in še pol bo veselje večje, ko bo rok bližje... sam sedaj imam pa take slabosti, da ne bom več mogla dolgo skrivati?! Sicer z možem živiva za sebe, vendar velikokrat imava kosilo pri starših, sedaj pa mi nič ne paše in jim bo najbrž čudno.

Torej, kaj menite, a že povedat?

Pa še to, kako pa ste povedale??? A ima katera kakšno zanimivo idejo?

Hvala za nasvete :rozica::rozica:

Pa da boste čim lažje prenašale to vročino...
Tasja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:00:14   
piščanc
povej čimprej, to je del življenja, jaz nisem mogla bit tiho, ker sem bila tako vesela

:sloncek:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:00:59   
soncicaT
:)Midva bova počakala, da napolnim prve tri mesece, zdaj sem 6T4D.

Nekako sva se tako odločila.:)

Je pa težko biti tiho, ja:zajcek:

Če želiš kaj povej...;)

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:04:06   
CUKRČEK
Jaz sem povedala po 3 mesecih in sicer tako: moja mami je ravno godovala in sem ji voščila in rekla, da ji nisem nič kupila, naj ji bo pa darilo to, da bo dobila vnuka. Sledilo je blazno veselje in objemanje

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:04:30   
darjatimci
Midva sva tudi povedala šele po preizkavah-aminocintezi.

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:07:45   
Aleksandrin
Jez sem mojim povedala, ko sem bila v tretjem mescu, ko je šla ta večja kriza, da bi blo kaj narobe, mimo. Takrat sem tudi v službi povedala.
Kako?
Pri kosilu sem na mizo dala prvo ultrazvočno slikico na mizo :)-:bravo::)-

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:14:14   
pikica*
Midva sva staršem povedala zelo hitro. Nisva čakala, da mine tisto kritično obdobje, ker sem se bala predvsem tega, da mi bo slabo in bi to potem bolj težko skrila. Še dobro, ker sem res potem kar precej časa samo bruhala. Ampak pustimo to:) Povedala sva jim tako, da sva jih peljala na večerjo (moje posebej, njegove posebej), še prej pa sva jim rekla, da imava zanje eno novico (da ne bi bil šok prevelik). Pričakovali so, da bova rekla, da se bova poročila, midva pa sva napovedala novega družinskega člana:) Reakcija mojih...malce zmedeni in skisani obrazi (ampak je to pri njih že standard:)). Pri njegovih pa nekaj solzic sreče in en kup veselja:).

Prijateljem sva povedala malce kasneje (dobrim prijateljem) ostali pa potem že izvejo od drugih. Take novice se hitro širijo:) Nekateri še ne vedo in če ne prej, bodo izvedeli, ko bo moj trebuh bolj očiten (trenutno se še bolj sramežljivo skriva in marsikdo potem ne more verjet, da sem res noseča tri mesece in pol).

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:14:23   
mml
Midva sva povedala, ko se bila v 16T, ker je bilo takrat po obeh strani precej praznovanj in sva to vključila v te dogodke, razlog, da sva precej odlašala je bila pa v tem ,da se je prejšnja nosečnost končala v 7T s ss, tako da sva želela bit kolikor toliko prepričana, da bo vse OK. Je pa to stvar vsakega posameznika

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:32:13   
Anonimen
Jaz sem mami že prej povedala, da mogoče bo kaj. JE ravno pogovor nanesel in nisem hotela lagat. Potem pa je sama vprašala, ko je bil čas za test, in sem povedala. Ona pa takoj atiju.

Ostalim pa po treh mesecih, predvsem v službi. Kaka prijateljica je že prej izvedela, če je pač direkt vprašala.

Če veš, da ti bodo starši stali ob strani, tudi če bo kaj narobe, jim lahko poveš takoj. Pač odločitev posameznika.

(odgovor članu tasja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:34:31   
tina104
Midva nisva mogla bit tiho. Sva že mislim, da v 6. tednu povedala, sicer bolj po ovinkih. Se je moj nonstop nekaj hecal v tej smeri - npr. ko sva bila povabljena na kosilo k mojim,in so mi npr. ponudili alkohol, je dajal take pripombe, da nosečnice smejo pit alkohola. Potem pa je mama sama vprašala, če bo res kaj...

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj povedati??
29.7.2005 9:45:10   
monja79
Tudi midva sva povedala zelo kmalu (6-7 tednov), ampak samo starsem. Se nama je zdelo, da so to toliko bliznji, da je ze prav da vedo in da so taksni, da znajo pametno ravnat z infortmacijo. Res pa je, da ni treba ze na zacetku na veliko oznanjti.

Malo kasneje sva potem povedala se najboljsim prijateljem; jaz pa se v sluzbi vodstvu zaradi narave dela (ker se junija planira za naslednje sol. leto)in se mi je zdelo fer.

To je pravzaprav stvar posameznika in je odvisno kako se bosta odlocila. Se mi pa cisto osebno zdi, da bi starsem lahko prej povedala, sploh ce ste v dobrih odnosih in ce nimata kaksnih drugih zadrzkov.

LP, Monja.

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj povedati??
29.7.2005 10:15:18   
SašaR
Midva sva tud rekla, da ne bova povedala do 13 tedna, pol pa jaz nisem mogla zdržat. Mojim sem povedala v 7. tednu, njegovim v 8. tednu, bratom in sestri sva povedala, prejšnji teden - 10.teden, moji stari mami in teti (moram jim sama povedat) pa bova povedala čez 14 dni, ko pridem iz NS.
Verjetno bodo že od kje vedeli, ker zadnjič so vedeli kar eni ljudje, ki jih komaj poznava!
LP:rozica:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kdaj povedati??
29.7.2005 10:41:15   
bobika
Midva nisva čakala na tri mesece. Kr po prvem pregledu 7t, sva povedala najprej staršem potem sestram in nato še babicam in pol se je tak vse razvedlo po žlahti.
Aja, ko sma naredila test, pa sva takoj povedala najboljšima prijateljema, saj sva tudi sama prva zvedela, ko sta onadva naredila test.
Se mi zdi, da je domačim kr fajn hitro povedat, zaradi slabosti in podobnih težav. Pa tudi, če se kaj zgodi (ss) hitro zvedo, da je nekaj narobe, sploh če skupaj živiš.
Takšno je pač moje mnenje.
Staršem sva povedala tako, da sva jim pokazala slikico uz in jim rekla, da lahko pogledajo slikico prvega vnuka / vnukinje.

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
29.7.2005 10:56:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tasja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   kdaj povedati??
29.7.2005 11:12:01   
Andy13
Tudi midva nisva mogla čakati. Ožji družini sva povedala pri 8t, prijateljem in v službi pa pri 13-14t (se ne spomnim točno).
Takšne lepe novice res ne moreš dolgo držati v sebi! :love:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kdaj povedati??
29.7.2005 11:25:24   
Teya
mojim sva povedala takoj po testu, saj bi, tudi, če bi se kaj zalomila, potrebovala njihovo oporo oz. jim tega nikakor nebi mogla ali hotela prekriti. njegovim pa po 1. pregledu in sicer v 9t, vsem drugim po 3 mesecih....

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kdaj povedati??
29.7.2005 11:58:26   
PANČEK
Takoj, staršem je pa že treba povedat takoj, no men se zdi da je tako prav, vsaj mamice svojim staršem.

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kdaj povedati??
29.7.2005 12:00:22   
radovednica_
punce mene pa zanima kolk ste kej stare?

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kdaj povedati??
29.7.2005 12:01:43   
CUKRČEK
žensk se ne sprašuje po letih. Bo hitro katera užaljena(stara navada na RR)

Sicer sem pa jaz 26 stara.

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kdaj povedati??
29.7.2005 12:14:40   
Ninica
Moji mami sem povedala nekje v 6. tednu, tako ob kavici - veselje!! Njegovim pa se mi zdi, da po 12.tednu.

LP

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kdaj povedati??
29.7.2005 12:58:53   
lucy32
Midva sva bila prisiljena povedati v 8 tednu, ker je bil to 24. december in bi morala iti na večerjo k staršem, potem sem pa začela krvaveti(strogo ležanje) in sva morala povedati zakaj naju ne bo na božično večerjo k enim in božično kosilo k drugim staršem.

Razmisli in povej

Lp L

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kdaj povedati??
29.7.2005 14:13:33   
radovednica_
CUKERČEK
zanima me zato ker ste vse kr hmal povedale in pr vseh so bli zadovoljni. jst pa kot si verjetno videla sem v 13t in še ne vek kdaj bom povedala ker si sploh ne predstavljam kok bojo reagirali moji. njegovi bojo mislim de full vesel za moje pa ne vem.:zmeden:

lep pozdrav vsem :nosecka:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kdaj povedati??
29.7.2005 14:45:45   
Fifa
:bravo:Ja tudi pri meni je bilo tako, da bova do 9t tiho. Ampak ker sem v 7 tednu ostala doma zaradi slabosti,... sem mogla povedati v službi in logično tudi staršem!

:);)Mamo sem poklicala in jo vprašala če je njej bilo kaj slabo, ko je bila noseča?? Pa mi je odgovorila, da vse tja do 3meseca in potem je začela govoriti, da se ji telefon nekaj kvari,... šele čez nekaj časa ji je kapnilo - to me je nasmejalo, čeprav mi je bilo slabo!!;):)

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kdaj povedati??
29.7.2005 15:48:15   
bobika
radovednica_ nič ne skrbi glede reakcije staršev, tudi čes si malo mlajša.
Jaz sem stara 24 let in me je tudi malo begalo kako bodo reagirali. Moji so od presenečenja ostali brez besed. In kr lep čas je minil, da se je mama začela pogovarjati o tej temi. Po tihem pa sta bila vseeno vesela. Sedaj pa že z veseljem razlagata veselo novico. Njegovi pa so bili čist happy, ko sma jim povedala.
Mojo mamo je najbolj skrbelo kako bo z mojim študijem in kako oz. kje bomo stanovali. Ko smo se nekak pomenli pa je bilo vse ok.
Tudi, če tvoji ne sprejmejo novice, kot veselje, nič ne skrbi, slej ko prej bodo veseli. Če ne prej, ko boš rodila.
Pa še to: če si vidva otroka želiti in sta vesela, da ga imasta, potem ni drugo mnenje toliko pomembno. Bodita vesel, da vama je uspelo narediti to majceno bitje. In poglej na sosednji forum zanositev in ovulacija koliko se jih že toliko let trudi. Naj bo vajin otrok :darilo: in :angel:
Uživaj nosečnost brez nepotrebnih skrbi, pa veliko se smej in čimprej jim povej, pa boš rešena te dilema kako bodo reagirali. Saj prej ali slej bodo sami ugotovili.
Morda te pa celo šresenetijo :zajcek:
Držim pesti :metulj:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kdaj povedati??
29.7.2005 19:55:03   
MatMaj
Lep pozrav!

Ja jaz sem izvedela, da sem noseča 2.maja. Rojstni dan pa imam 31.maja. Z dragim sva imela v načrtu povedat takrat, kajti vsako leto smo takrat vsi skupaj. Pa je meni trebušček naenkrat zrastel in so že vsi sumili (6t). Torej sma bila na kosilu pri mojih, kot sma vsako nedeljo, in sem jaz povedala mojim. Moja mama je kar žarela od sreče, kar na jok ji je šlo. Čez 5 min je že govorila mojemu očimu, kje lahko pripravi peskovnik in kje bo stala gugalnica (babice pač);)..Veselje nepopisno, v glavnem.

Naslednji dan sma pa šla k njegovim na kosilo, tam je pa bil moj:love: na vrsti, da jim pove. Njegova mama je ravno stala zraven mize naslonjena na stol in je kar proti stropu poletela v tistem trenutku. To je bil prizor...:)-:)-

Držala se je za usta in zraven cvilila...
iii babica bom, iii babica bom...:)-:)-

To je trajalo enih 5 min minimalno...:sloncek::sloncek::sloncek:
Lep odziv, nimam kaj rečt.

Je pa res kaj so ti rekle punce, ne razmišljaj o njihovem odzivu, ampak o tem, da bosta vidva z tvojim :love: zadovoljna in srečna.
Torej, kar pogumno. Me bomo pa držale pesti...:miska::miska::miska:

Lepo nosečnost..:rozica:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?