MatMaj -> kdaj povedati?? (29.7.2005 19:55:03)
|
Lep pozrav! Ja jaz sem izvedela, da sem noseča 2.maja. Rojstni dan pa imam 31.maja. Z dragim sva imela v načrtu povedat takrat, kajti vsako leto smo takrat vsi skupaj. Pa je meni trebušček naenkrat zrastel in so že vsi sumili (6t). Torej sma bila na kosilu pri mojih, kot sma vsako nedeljo, in sem jaz povedala mojim. Moja mama je kar žarela od sreče, kar na jok ji je šlo. Čez 5 min je že govorila mojemu očimu, kje lahko pripravi peskovnik in kje bo stala gugalnica (babice pač);)..Veselje nepopisno, v glavnem. Naslednji dan sma pa šla k njegovim na kosilo, tam je pa bil moj:love: na vrsti, da jim pove. Njegova mama je ravno stala zraven mize naslonjena na stol in je kar proti stropu poletela v tistem trenutku. To je bil prizor...:)-:)- Držala se je za usta in zraven cvilila... iii babica bom, iii babica bom...:)-:)- To je trajalo enih 5 min minimalno...:sloncek::sloncek::sloncek: Lep odziv, nimam kaj rečt. Je pa res kaj so ti rekle punce, ne razmišljaj o njihovem odzivu, ampak o tem, da bosta vidva z tvojim :love: zadovoljna in srečna. Torej, kar pogumno. Me bomo pa držale pesti...:miska::miska::miska: Lepo nosečnost..:rozica:
|
|
|
|