gaya
|
No ja, nisem se ravno poslovila, ker še vedno berem vaša mnenja v zvezi z mojo situacijo. Je pa tko, moj :love: je poskušal reševat situacijo z lepa, z grda, na vse možne načine, prišel ni nikamor, razen do tega, da je še bolj uživala. Sem pa doživela včeraj zadoščenje in sem ugotovila, da se bo konec koncev ji čisto vse maščevalo. Zdaj sta šle še z njo na morje ( mi smo že bili) in k sva klicala mali, kako se imata, mi je ta mlajša rekla v telefon ( jo bom citirala) :) : "Ti zdaj takoj mene prid iskat!!! Jst ne bom tuki z mami, grem s tebe na morje!!Takoj!" in sem skoraj zajokala ter jo komaj prepričala da se bo imela fajn tud brez mene ;). Konec konec je moje poslanstvo izpolnjeno, tamali imam rada, sprejeli sta me, moj :love: je vse kar sem pričakovala od svojega partenrja in ko bom imela svoje :duda:, jih ne bom zastrupljala s sovraštvom!!!! Konec koncev, zakaj bi se ji pustila prizadeti, ko pa je sama sedaj najbolj udarjena, pa še sama si je to zakuhala. Moram pa priznat, da sem potrebovala zdaj 2 dni, da sem prišla do te faze, da se bom nehala sekirat, pa še vse vaše odgovore sem mogla vsaj 5 x skoz :)-:)-. Pa vsem eno :rozica:
|