Anonimen -> RABIM NASVET (29.7.2005 6:31:18)
|
Bistveno je, ali imaš svojega :love: na svoji strani. Ker praviš, da je čudovit moški, predvidevam, da ga imaš. Jaz sem imela pri bivšem možu podoben problem z eno od njegovih bivših deklet. Sicer ni bilo v igri nobenega spora glede otrok, so bili pa drugi, ki so bili prav tako moteči zame in za bivšega moža. In po dogovoru z njim sem takrat njegovi bivši napisala pismo, v katerem sem ji vse diplomatsko razložila, istočasno pa sem jo opozorila, da imam shranjeno kopijo pisma in da ga bom po potrebi, v kolikor ne preneha, civilno tožila. Na koncu pisma se je podpisal tudi moj bivši mož, tako, da je videla, da tudi on ve in da se strinja. In se je umirila. Ne vem, če bi kaj takega pri tebi učinkovalo, splača pa se poskusiti. Nimaš česa izgubiti. Moje sožalje za :duda::duda:, vendar imaš zdaj :angel::angel:, ki te čuvata. Otrokoma najprej poskusi razložiti dejanja njune matere. Ne vem, kako boš to naredila, ker ne vem, v kakšnih odnosih sta otroka z materjo. In ko ti bo to uspelo in ko boš videla, da sta razumela in dojela, jima povej tudi, kaj se je zgodilo z :duda::duda: in kako do tega pride. Večina razume. Z žensko pa se nikakor ne obremenjuj. Očitno je, da tvojega :love: še ni prebolela in da misli, da si ti kriva za razpad njune zveze. Dejstvo je, da če bi bila ona v redu, je on ne bi kar tako zapustil, sploh pa, ker sta bila v igri tudi dva otroka. če se ne more sprijazniti, je to njen problem, ne tvoj. Dvigni glavo in bodi ponosna, saj imaš za kaj biti - imaš moškega, ki ga ona ni bil sposobna obdržati. Njena dva otroka te imata rada. In sama zase veš, da si v redu človek.
|
|
|
|