|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Navezanost
18.9.2010 9:49:00   
nincy29
Doma imam 4,5 mesečnika ki je zelo navezan name.Zadeva postaja z vsakim dnem hujša.Prve mesece je kdaj pa kdaj ga uspelo uspavat tudi drugim osebam(tašča,moja mama,mož).zdaj pa je tega konec..in zdaj smo celo prešli na to da noče biti pri drugih(razen pri možu).in ko ga npr. tašča prime je cca. 5 min pri njej in jok,jok,jok..dokler ga jaz ne primem.če pa ni mene v prostoru zraven pa je jok še prej.prejšni teden sem sprobala da sem ga mami  pustila,je šla malček z njim okrog in po par minutah ko me ni več vidu in slišal se je začel dret..in ga je probala na vse možne načine pomirit in nič od tega..začel se je tako dret da je že sapo izgubljal,potem se ga jaz primla in se je takoj pomiru.spanje..če spim z njim ,spi po par urc skupaj,čene 15 min..ko sreča kakega tujca in ga ta ogovori se stisne tesno h meni kot da se boji da ga bo vzel proč od njegove mamice.
zanima me če je katera imela kakšne podobne probleme in kako je težavo rešila?? namreč bi rada ga počasi pustila kako urco pri tašči,moji mami..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Navezanost
18.9.2010 11:12:07   
hypnotic
Naš je tudi od 3 meseca naprej imel obdobje ko je zahteval samo mene. če ga je vzel v roke kdo drug (celo mož) se je začel jokat. pri spanju je bilo isto...uspavala sem ga lahko samo jaz in spal je samo takrat če je spal na meni. bilo zelo naporno! sicer kakšnega super nasveta nimam,lahko samo potolažim da MINE :)
Minilo ga je tam nekje pri 6 mesecih ko ga je začelo zanimati dogajanje okoli njega,pa pokušanje nove hrane,občutek da lahko sam veliko zmore....itd....ko je ugotovil koliko novega je za sprobat je pozabil na pretirano navezanost na mamico:)
saj bo!:)

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.9.2010 11:48:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hypnotic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Navezanost
18.9.2010 18:16:25   
nusi
pri nas je tako kadar ga hoče prijeti neznana oseba (star je 4m), pa takile tamalčki se še ne zapomnijo ljudi, ki jih vidijo npr. na 14 dni user posted image . To je baje čist normalno obdobje, ki mine.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Navezanost
18.9.2010 20:30:29   
nynna
Pri nas je ista pesem. S tem da me zdaj vsi napadajo kaj sem naredila s tem otrokom, da sem ga zmazala in priklenila nase in ne vem kaj še. Jest bom počakala da mine. Sem pa vesela da se to zgleda vsem dogaja ker sem že res začela razmišljati da sem jaz kriva. user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Navezanost
18.9.2010 21:00:27   
Anonimen
ma zihr mine...sicer pa boljše, da je zdej tok nate navezan ker pol k 18 se ne bo več rad crklal pa šu bo študirat in ga ne boš mela več pri sebi tako da užiivaj jst vem da bom če bo moja tut tok navezana nameuser posted image

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Navezanost
18.9.2010 21:02:26   
Anonimen
nynna ti se pa tudi ne preveč sekirat nisi ti nič kriva pač ma tebe rajši kot vse ostale

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Navezanost
18.9.2010 22:28:36   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: nynna

Pri nas je ista pesem. S tem da me zdaj vsi napadajo kaj sem naredila s tem otrokom, da sem ga zmazala in priklenila nase in ne vem kaj še. Jest bom počakala da mine.


Ma ja tut js sm že zaznala take bedarije, sicer so mi jih zvili v celofan, ampak kaj bi radi s tem dosegli, da jim bom pustila, da mi do konca znervirajo otroka, ki se jim dere v naročju, da bodo oni srečni al kaj?user posted image user posted image

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Navezanost
18.9.2010 22:36:20   
slovenka
nič skrbet, bo ziher minilo prej kot pri 18 letih user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




IZBIRA IMEN
retacek

Izberite naljubšo ime za fantka

RENE (16%)

MATIC (39%)

JAKA (28%)

MARKO (17%)


Število vseh glasov: 668

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!