Navezanost (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


nincy29 -> Navezanost (18.9.2010 9:49:00)

Doma imam 4,5 mesečnika ki je zelo navezan name.Zadeva postaja z vsakim dnem hujša.Prve mesece je kdaj pa kdaj ga uspelo uspavat tudi drugim osebam(tašča,moja mama,mož).zdaj pa je tega konec..in zdaj smo celo prešli na to da noče biti pri drugih(razen pri možu).in ko ga npr. tašča prime je cca. 5 min pri njej in jok,jok,jok..dokler ga jaz ne primem.če pa ni mene v prostoru zraven pa je jok še prej.prejšni teden sem sprobala da sem ga mami  pustila,je šla malček z njim okrog in po par minutah ko me ni več vidu in slišal se je začel dret..in ga je probala na vse možne načine pomirit in nič od tega..začel se je tako dret da je že sapo izgubljal,potem se ga jaz primla in se je takoj pomiru.spanje..če spim z njim ,spi po par urc skupaj,čene 15 min..ko sreča kakega tujca in ga ta ogovori se stisne tesno h meni kot da se boji da ga bo vzel proč od njegove mamice.
zanima me če je katera imela kakšne podobne probleme in kako je težavo rešila?? namreč bi rada ga počasi pustila kako urco pri tašči,moji mami..




hypnotic -> RE: Navezanost (18.9.2010 11:12:07)

Naš je tudi od 3 meseca naprej imel obdobje ko je zahteval samo mene. če ga je vzel v roke kdo drug (celo mož) se je začel jokat. pri spanju je bilo isto...uspavala sem ga lahko samo jaz in spal je samo takrat če je spal na meni. bilo zelo naporno! sicer kakšnega super nasveta nimam,lahko samo potolažim da MINE :)
Minilo ga je tam nekje pri 6 mesecih ko ga je začelo zanimati dogajanje okoli njega,pa pokušanje nove hrane,občutek da lahko sam veliko zmore....itd....ko je ugotovil koliko novega je za sprobat je pozabil na pretirano navezanost na mamico:)
saj bo!:)




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.9.2010 11:48:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




nusi -> RE: Navezanost (18.9.2010 18:16:25)

pri nas je tako kadar ga hoče prijeti neznana oseba (star je 4m), pa takile tamalčki se še ne zapomnijo ljudi, ki jih vidijo npr. na 14 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . To je baje čist normalno obdobje, ki mine.




nynna -> RE: Navezanost (18.9.2010 20:30:29)

Pri nas je ista pesem. S tem da me zdaj vsi napadajo kaj sem naredila s tem otrokom, da sem ga zmazala in priklenila nase in ne vem kaj še. Jest bom počakala da mine. Sem pa vesela da se to zgleda vsem dogaja ker sem že res začela razmišljati da sem jaz kriva. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: Navezanost (18.9.2010 21:00:27)

ma zihr mine...sicer pa boljše, da je zdej tok nate navezan ker pol k 18 se ne bo več rad crklal pa šu bo študirat in ga ne boš mela več pri sebi tako da užiivaj jst vem da bom če bo moja tut tok navezana name[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Navezanost (18.9.2010 21:02:26)

nynna ti se pa tudi ne preveč sekirat nisi ti nič kriva pač ma tebe rajši kot vse ostale




nusi -> RE: Navezanost (18.9.2010 22:28:36)

IZVIRNO SPOROČILO: nynna

Pri nas je ista pesem. S tem da me zdaj vsi napadajo kaj sem naredila s tem otrokom, da sem ga zmazala in priklenila nase in ne vem kaj še. Jest bom počakala da mine.


Ma ja tut js sm že zaznala take bedarije, sicer so mi jih zvili v celofan, ampak kaj bi radi s tem dosegli, da jim bom pustila, da mi do konca znervirajo otroka, ki se jim dere v naročju, da bodo oni srečni al kaj?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]




slovenka -> RE: Navezanost (18.9.2010 22:36:20)

nič skrbet, bo ziher minilo prej kot pri 18 letih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]