nincy29 -> Navezanost (18.9.2010 9:49:00)
|
Doma imam 4,5 mesečnika ki je zelo navezan name.Zadeva postaja z vsakim dnem hujša.Prve mesece je kdaj pa kdaj ga uspelo uspavat tudi drugim osebam(tašča,moja mama,mož).zdaj pa je tega konec..in zdaj smo celo prešli na to da noče biti pri drugih(razen pri možu).in ko ga npr. tašča prime je cca. 5 min pri njej in jok,jok,jok..dokler ga jaz ne primem.če pa ni mene v prostoru zraven pa je jok še prej.prejšni teden sem sprobala da sem ga mami pustila,je šla malček z njim okrog in po par minutah ko me ni več vidu in slišal se je začel dret..in ga je probala na vse možne načine pomirit in nič od tega..začel se je tako dret da je že sapo izgubljal,potem se ga jaz primla in se je takoj pomiru.spanje..če spim z njim ,spi po par urc skupaj,čene 15 min..ko sreča kakega tujca in ga ta ogovori se stisne tesno h meni kot da se boji da ga bo vzel proč od njegove mamice. zanima me če je katera imela kakšne podobne probleme in kako je težavo rešila?? namreč bi rada ga počasi pustila kako urco pri tašči,moji mami..
|
|
|
|