Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 15:50:50
|
|
|
|
Inigo
|
čestitam nosečka Maja! izbrali ste čudovito ime...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 16:23:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Mami Maja, iskrene čestitke ob rojstvu male Zarje Se pridružujem.....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 16:23:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška prvo iskrene čestitke nosečki maji!!!! zdej me pa zanima kdaj bo luna za striženje..jaz morem kali nujno peljat k frizerju pa čakam in čakam luno Luna je DANES!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 16:23:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 BB slavnih - A TOLE so slavni? buahahahaha PS: ampak gledala bom pa spet vsak večer, se že vidim Jao, jao, ampak res kje so vse te "celebrity-je" našli??????? Sem v službi zvedela, da sta tudi zakonca Zeneli noter. Sem učila oba njuna otroka.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 16:24:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ok, gužva, nisem še končala, pridem nazaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.10.2010 16:31:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 17:08:56
|
|
|
|
glugluglu
|
NosečkaMaja, iskrene čestitke !!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 18:49:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška prvo iskrene čestitke nosečki maji!!!! zdej me pa zanima kdaj bo luna za striženje..jaz morem kali nujno peljat k frizerju pa čakam in čakam luno Luna je DANES!!!! o drekec pekec..men jo je pa naročila za jutri... ne sekiraj se, jutri bo še vedno v levu (razen če ni že drugi dan leva ...) ... luna ni nikoli samo en dan v znamenju
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 18:53:16
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... pa je končno prišlo sporočilce, bo katerem sem potočila solzico veselja... Obiskala nas je štorklja. Mami in oči sva dobila hčerkico, Lara pa sestrico. Poimenovali smo jo Zarja. (nosečka) Maja Čestitam, bejbi! to je pa res lepa novica, čestitam!!!! Bravo mami in bravo Zarja - zdaj pa hitro zrihtajte obilo cartanja!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.10.2010 19:03:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.10.2010 20:16:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 21:03:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Sem v službi zvedela, da sta tudi zakonca Zeneli noter. Sem učila oba njuna otroka. In kaka sta kot starša? Zakon imata precej buren.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 21:22:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
Kolk sem besna, ej - k ponorela glista (al pa tista gigantksa kača, ob kateri se mi še zdaj ježijo dlake - ogabno, me rukne kap, tko k unga modela, pronto, ej!) ... pridem v šolo in izvem, da so mi dali še eno uro - trapasto varstvo vozačev, kjer otroci praktično celo uro samo jamrajo & nergajo, zakaj za vraga morajo bit tam ... zadnja ura v ponedeljek - oh, lovely! Odlično, no. In sploh ne rabim tiste ure, k jih imam že itak preveč ... c'mon, no ... Tko za brez veze, pa še čist sem hormonska & sem - kot vidim - čist za brez veze ven padla ... Ma, mi je dvignlo pritisk na 200 + ... A ste ve kaj bolj na easy danes? Upam ... pa pozdravte se, tko mi je hudo, k berem, da vas nekatere zeza zdravje ... a naši julijčki so v redu?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 21:24:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
nosečka maja (zdaj boš pa najbrž RES mogla spremenit svoj nick , razen ...) ... iskrene čestitke za deklico, dolgo ste jo čakali, uživajte maksimalno:
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 21:27:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
: dihaj, dihaj...poleg tega, da te bo pomirilo, še vadiš za kasneje...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 21:38:07
|
|
|
|
glugluglu
|
Nekaj je v zraku metuljcek očitno. Jaz sem tudi raz......pa ni nič posebnega. Glede ure pa najbrž nič ne moreš narediti kot le to, da se zmisliš kaj boste počeli, da ne bodo otroci ves čas nergali zakaj morajo v tem varstvu ždeti.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 21:49:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 A ste ve kaj bolj na easy danes? Upam ... pa pozdravte se, tko mi je hudo, k berem, da vas nekatere zeza zdravje ... a naši julijčki so v redu? mami metuljčkova ... na izi? neee, nisem ravno na izi. utrujena do konca, očitno me je še malo vreme zdelalo. Aja, jutri imamo roditeljski sestanek
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 21:57:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska na izi? neee, nisem ravno na izi. utrujena do konca, očitno me je še malo vreme zdelalo. Aja, jutri imamo roditeljski sestanek make sure, da boš mela waterproof maskaro - mene je rešila, k sem bla spet tko ganjena ob filmčku naših tamaučkov kako Aleksander?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 22:07:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
a je katera tukaj? se mi mal čveka danes, k sem slabe volje, rabim mal energije mož spi ko top, še kar revež kot po tekočem traku Ospen šiba, še nekaj dni & bo konc ... ga zdeluje, vidim ... malečka tud drnjoha, men se pa ne spi, sem se včeraj spočila ful, ful, spala, k da se ne bom več zbudila
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 22:08:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica : dihaj, dihaj...poleg tega, da te bo pomirilo, še vadiš za kasneje... dobra si že treniram ... kar se mora, ni težko, pravijo
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 22:26:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska na izi? neee, nisem ravno na izi. utrujena do konca, očitno me je še malo vreme zdelalo. Aja, jutri imamo roditeljski sestanek make sure, da boš mela waterproof maskaro - mene je rešila, k sem bla spet tko ganjena ob filmčku naših tamaučkov kako Aleksander? Pišuka, a veš da nikoli nimam waterproof maskare ... hmmm, ne verjamem, da bo kak filmček, Aleksander je bil do zdaj 1 teden v vrtcu. mali je OK, ušesa so zdrava, to je najbolj važno kako ste pri vas? si se že kaj pomirila, gospa doktor?
|
|
[Brisano sporočilo] 4.10.2010 22:28:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 22:33:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 a je katera tukaj? se mi mal čveka danes, k sem slabe volje, rabim mal energije sori, vmes veselo surfam po YouTubu, sem se morala mal nasmejat ... in se sprijaznit, da so ene stvari pač zaenkrat še nerealne sem se pa nasmejala na FB. Ena Rusinja me je našla in se hoče ful pogovarjat z mano. Ampak želi, da ji pišem v mojem materinem jeziku, ji je menda všeč. Ampak danes pa tolče angleško, nič jo ne razumem
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 22:40:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
ni blema, majuška sem tud jaz mal odbluzila, popedenala mejle, jih napisala ohojoj, zdaj pa počasi idem u krevet ps: pomirila sem se za 23,5%, kar se mi zdi prav kul ... predvidevam, da bom zjutraj spet bright & shiny night, night
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 22:45:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 ni blema, majuška sem tud jaz mal odbluzila, popedenala mejle, jih napisala ohojoj, zdaj pa počasi idem u krevet ps: pomirila sem se za 23,5%, kar se mi zdi prav kul ... predvidevam, da bom zjutraj spet bright & shiny night, night uh, dobra si ... mene bi najbrž še kar kurilo night, dear lady butterfly sej grem jaz tudi ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.