Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 17:35:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... kako pa kaj pri tebi? si uspela vse pospravit, al'' si se raje mejčkano vsedla? najprej spila kavico ... potem šla vse presesat, pomit po tleh, zdrgnila sem kopalnico, počvekala z babi ... zdaj pa zasluženo počivam. ravno ko sta se moja fanta vrnila
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 19:15:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ja, kje pa ste bejbe? Potem pa nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2010 19:48:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 20:42:05
|
|
|
|
Inigo
|
hej hej! kaj vse gledate BB? jst mislim, da ne bom kj ekstra spremljala... ni to zame. midva sva pa bla danes na uršlji gori smo šli s kolegi... kake zlate prjatle mam js... ne morm verjet smo naložli Brina v nahrbtnik, malo sm ga jst nesla, malo kolega, malo je šel sam... res je blo lepo zdaj pa mali že hrgoli, jst gledam TV... samo se mi že tak spi, bom najbrž kmali šla proti Miževi. lepo in mirno noč vam želim!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2010 21:03:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:09:11
|
|
|
|
Inigo
|
BB - no, danes bom gledala Uf, kdo je pa ta Nena - jaz samo vem, da ženska teče maratone (je ful markantna med tekom - zgleda ko ena indijanka) če hodi spat u solarij... men to ni lepo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2010 21:16:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:19:16
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: Inigo BB - no, danes bom gledala Uf, kdo je pa ta Nena - jaz samo vem, da ženska teče maratone (je ful markantna med tekom - zgleda ko ena indijanka) če hodi spat u solarij... men to ni lepo. Ja, poleg tega ima pa med laufom lase spete v dve kiti, pa tak živo roza indijanski trak preko čela hehehehe! Almera, to je stil! ka ti ni jasno?! ja nekatere gredo tečt res, kot da gredo na modno pisto... al pa lauf čez holivud
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:21:16
|
|
|
|
Inigo
|
A boš ti letos na 10tko prišla v LJ? Da vem navijaške rekvizite prištimat ne, letos me pa ne bo. nism zdj že tako dolgo tekla... nč. nimam volje. nobene. kot da bi se mi vse skupaj uprlo... mah, pomoje so vsega kriva čustva in situacija doma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2010 21:28:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:32:43
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: Inigo A boš ti letos na 10tko prišla v LJ? Da vem navijaške rekvizite prištimat ne, letos me pa ne bo. nism zdj že tako dolgo tekla... nč. nimam volje. nobene. kot da bi se mi vse skupaj uprlo... mah, pomoje so vsega kriva čustva in situacija doma Meni je bil pa ravno tek ful ventil za vse kar se mi je dogajalo. Uf, kolikokrat sem jokala med samim tekom. men tut včasih... zdj pa ne najbolj. sm mela eno obdobje, ko sm hotla bit kr doma... pa čepet na kavču
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:37:50
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Oldičen vikend - skuhan domač grozdni sok (končno, tko pozn ga še nikol nisva, 12 litrov sva ga naredila, pa še 15 je tistega iz morskega grozdja iz avgusta - mmmm, bo dobro čez mrzle zimske noči ), obiskali babi& dedija ter moje sorodnike v Ribnici - prababi & pradedi sta bila navdušena nad malčico, vsi ostali pa tudi ... as je blo ulala - je blo žegnanje, pride vsa žlahta Anjino počutje je blo včeraj bolj tko - nič ji ni pasalo za jest, zelen smrkelj big time, zabutan nosek, danes pa čisto kontra - apetit & energija do neba ... pa take je sekala, da smo se režali 100/uro ... kva ji delajo možgančki, ej, naprej, nazaj, ni, da ni ... pa take stvari povezuje in kombinira, da samo gledaš ... reala, domišljijski svet, preteklost, sedanjost, prihodnost, ... smeh NON-STOP, čisti užitek & veselje
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2010 21:39:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:40:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ne, letos me pa ne bo. nism zdj že tako dolgo tekla... nč. nimam volje. nobene. kot da bi se mi vse skupaj uprlo... mah, pomoje so vsega kriva čustva in situacija doma kako si uštimala na sodišču? je šlo tk kot si mislila? se pravi, da sta že dlje narazen, a ne? kako se znajdeta z brinom? tkole iz pisanja sodeč bi rekla, da dobro durata & si poguman mlada ženska ... upam, da si se pravilno odločila, da bo tako najbolje zate in za tvojega malega sončka be brave!
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:41:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
BB slavnih - A TOLE so slavni? buahahahaha PS: ampak gledala bom pa spet vsak večer, se že vidim
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2010 21:45:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:51:49
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ne, letos me pa ne bo. nism zdj že tako dolgo tekla... nč. nimam volje. nobene. kot da bi se mi vse skupaj uprlo... mah, pomoje so vsega kriva čustva in situacija doma kako si uštimala na sodišču? je šlo tk kot si mislila? se pravi, da sta že dlje narazen, a ne? kako se znajdeta z brinom? tkole iz pisanja sodeč bi rekla, da dobro durata & si poguman mlada ženska ... upam, da si se pravilno odločila, da bo tako najbolje zate in za tvojega malega sončka be brave! u bistvu sm sam vlogo nesla. zdj treba počakat na obravnavo. z malim sva super. kadar sva sama je super... se posvečava drug drugemu, se cartama, gledama risanke... tolk ko me mali zdj prelupčka... me ni nikoli! čuti, da mi pomeni vse in da je moje sonce tut ko najbl lije. pa tut obrkožajo naju prijatelji, naju peljejo na izlet, pa gremo skupaj na igrišče... brina imajo tako radi kot ga mam js... in to mi tolko pomeni... in mi ful pomaga. niti časa nima pomislit na kj slabga. mal je sam težko zvečer, ko miš zaspi... jst mam pa "cajt razmišljat". ampak tut to se bo poštimalo!
< Sporočilo je popravil Inigo -- 3.10.2010 21:56:30 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:55:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ne, letos me pa ne bo. nism zdj že tako dolgo tekla... nč. nimam volje. nobene. kot da bi se mi vse skupaj uprlo... mah, pomoje so vsega kriva čustva in situacija doma kako si uštimala na sodišču? je šlo tk kot si mislila? se pravi, da sta že dlje narazen, a ne? kako se znajdeta z brinom? tkole iz pisanja sodeč bi rekla, da dobro durata & si poguman mlada ženska ... upam, da si se pravilno odločila, da bo tako najbolje zate in za tvojega malega sončka be brave! u bistvu sm sam vlogo nesla. zdj treba počakat na obravnavo. z malim sva super. kadar sva sama je super... se posvečava drug drugemu, se cartama, gledama risanke... tolk ko me mali zdj prelupčka... me ni nikoli! čuti, da mi pomeni vse in da je moje sonce tut ko najbl lije. pa tut obrkožajo naju prijatelji, nau peljejo na ilet, pa gremo skupaj na igrišče... brina imajo tako radi kot ga mam js... in to mi tolko pomeni... in mi ful pomaga. niti časa nima pomislit na kj slabga. mal je sam težko zvečer, ko miš zaspi... jst mam pa "cajt razmišljat". ampak tut to se bo poštimalo! sem vesela, ko berem, kako se imata z malim lepo! verjemi, vse bo zlaufalo tako kot mora ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 21:58:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
Almera & ostale, ki ste danes uživale v ZOOju ... kje pa imajo alpake "pospravljene"? Almera, berem, da sta tamaučka odlično & da možek blesti v kulinaričnih sposobnostih Tko se dela. Kako se ti počutiš? Berem, da se z inigo že mal o tekih menita
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 22:26:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera (so bili čisto navdušeni nad kulinaričnimi dosežki mojega moža - sem prav ponosna nanj)
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 3.10.2010 22:28:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 BB slavnih - A TOLE so slavni? jaz sem samo na hitro preletela po netu, kdo je sploh notri ... eh, mene ne čudi tale izbor. Tisti ki imajo vsaj malo pameti, niso šli notri ... najbrž niso imeli kaj dosti izbire kr neki. dobro, da ne bom gledala mami metuljčkova, kako si ti in tvoji?
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2010 23:17:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 8:15:36
|
|
|
|
nanka
|
Jutro, za nami je en prv dolgočasen vikend, smo bolj kavč greli kot ne, ampak je vseeno pasalo. Natka je danes spet pri babi ostala, smo se zdaj zmenili da bo pri njej v petek in ponedeljek, tri dni pa v vrtcu. STa obe z babi prav navdušeni da sta spet skupaj, nama je pa tudi prav. Drugače traja naša pot v službo eno uro, tja in nazaj. Inigo sem čez vikend videla kja se vama dogaja in sem kar malo presenečena, držita se oba. Kako pa tvoja šola napreduje, že končuješ počasi? Saj bo kmalu posijalo sonce tudi pri tebi. Naš brucka pa danes končno zaštarta s šolo, saj je že čas, je imela zelo olge počitnice.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.10.2010 8:33:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 4.10.2010 8:44:04
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, evo končno sem v službi - Aleksander ima končno zdrava ušesa, tako da je veselo stekel k druščini v vrrcu, jaz pa zdajle šibam na kavo ...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.