|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 7:05:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
28.9.2010 7:06:13   
Majuska
Dobro juuutroooo!

Danes mi lahko mirne duše rečete, da sem zmešana user posted image še ena noč brez spanja je za mano ... ok, res je da sem zabluzila, sredi noči sem imela popolnoma bistro glavo in so besede kar letele izpod prstov ... skoraj 3000 v nekaj uricah user posted image ko sem se ulegla, še kar nisem mogla spati, stalno sem bila nekje med dremanjem in sanjarjenjem - očitno produktivnim, saj zdajle ne čutim nobene utrujenosti. Najbrž še pride za mano. Čisto in popolnoma sem neresna (and I am proud!) user posted image

Upam, da boste ve bolj pridne ... danes ste si prislužile še rožico!

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
28.9.2010 8:07:47   
3jeMi
jutro!

user posted image user posted image user posted image  populis... pridna, pridna...

IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Majuska: že prej sem ti pozabila napisati, da se mi je tvoj mail o prahu usedel v podzavest, kar naprej mi gloda tam zadaj nekje. Zlasti tisto kako drgneš in drgneš, pa se čudiš zakaj ni nobenega na obisk. Seveda no nobenega, če so pa vsi zunaj.

user posted image

mene pa to spomni na to, kako je bila naša mami (za vaše ne vem ...) navajena, da je treba v nedeljo takoj po kosilu posodo pomit ... namesto da bi šli ven, dokler je sonce. Po moji "filozofiji" posoda lahko vedno počaka. Ne zgleda lepo, ampak počaka pa lahko user posted image

Tudi pri nas, tudi pri nas. In jaz vedno (redki so večeri), ampak res se potrudim, da zvečer pospravim kuhinjo. Je zjutraj potem z užitkom stopiti v pospravljeno kuhinjo.

to so vse mame ble take. user posted image

zato pa hb za pomivalca, skupaj namečeš in je pospravljeno.

user posted image user posted image user posted image  moja mama je pa ob vselitvi v hišo dobila pomivalni stroj od tasta (tega je 29 let)... moj gospod mož pa je tudi prvo stvar od the strojev kupil pomivalni stroj, itak on po kosilu "pomiva" user posted image

nanka... user posted image user posted image user posted image

A sem spregledala ali kaj? Kaj je z nosečko Majo?

v petek še nič... se ni nič dogajalo... čakam sms... težila ji pa ne bom, ker ima verjetno že drugih dovolj, ne potrebuje še mene user posted image

majuska... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... čudna si user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1303
28.9.2010 8:08:59   
Majuska
Mojček, vse najboljše ti želim, da boš imela najlepši dan in lepo boš praznovala z najdražjimi! user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
28.9.2010 8:10:11   
3jeMi
a dej no, kar je preveč je preveč... user posted image

http://dominvrt.si/clanek%20/rubrika/trend/hisa-hello-kitty.html

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
28.9.2010 8:10:14   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... čudna si user posted image user posted image user posted image

hvala ... točn to sem rabila user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
28.9.2010 8:10:57   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Mojček, vse najboljše ti želim, da boš imela najlepši dan in lepo boš praznovala z najdražjimi! user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
28.9.2010 8:16:25   
tims
user posted image user posted image user posted image  Mojcek, vse najboljše user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:19:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:29:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1310
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:41:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
28.9.2010 8:42:02   
tims
Dobro jutro.

Pa je našo Nino tud položilouser posted image . Je imela vročino, tko da je moj ostal dons z njo, da sem šla še par nujnih stvari podelat v službo, jutr pa jest ostanem z njo doma.

Populis, lepa sobauser posted image . Res sta bila pridnauser posted image . Upam, da se boste z Laro izognili bruhanju... Ampak je pa fajn, da se take stvari takoj napišejo na oglasno desko, da starši vemo, kaj se dogaja, če je kaj narobe z našim otrokom.

Almera, se sploh ne vidi, da si prav pred kratkim rodilauser posted image . Dober zgledaš, bravo mami.user posted image

Auroraa, jest sem tud med tistimi, ki je usekana na pulije. Pa mi je vseeno: kr.rok, dolg, brez,  sam da je puliuser posted image

Neboglasnica, držim pesti, da ne boš še ti dobila male goste na obiskuser posted image

Majuska, a bomo lahko kaj kmal prebrale tvoje pisanje? Sem pa pogledala klik z youtube-a. Ja, se je mal za zamislituser posted image

Gluglu, zdej si me pa kr mal prestrašla, ko si napisala, da večji otroc ko so, več je za pospravlat. Marička sveta, pol bom pa ko Fata, z ruto na glavi, pa omelom v rokiuser posted image

Mojcek, moja kolegica je šla na laser. Se ji skor nič več ne pozna. Zdej ful lepo zgleda, ker drugač je bila pa kr poraščea tam pod pajsko. Majce brez rokavov nikol ni hotla nosit, ker tud če je bila pobrita, so vidle tiste črne pikice. Je pa rekla, da je na začetku kr boleč postopek, pol se pa že mal navadiš, pa ni več tok hudo.

Drugač pa mene tud blazno moti posoda v koritu... nasploh nepospravljena kuhna. Redko kdaj se zgodi, da ne pospravim posodo takoj po kosilu. Raj takoj, pa je pol mir.

Flower, mi ni bilo jasno, ko si napisala, da je šla Teja ven. Sem kar nekaj časa porabila, da sem zaštekala, da to ni nobena od RRjevkuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa gas delat naprej.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:42:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1313
28.9.2010 8:45:52   
tims
Pozabila. Nanka, kako je pa z Natko? Še lula, al je zdej spet lepo suha, ko ni v vrtcu?

Populis, take bajte pa res ne bi nikol melauser posted image

HD,sem te že parkrat hotla vprašat. Kdo se je pri vama odločil za ime Kali?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:47:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:49:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1316
28.9.2010 8:55:03   
3jeMi
populis... čak, v nedeljo menda štarta Big Brother Slavnih... spet bo "zabavno" (za bruhat) user posted image

naju tudi včeraj zvečer kliče sosed, naj dava na brio in gledava kakšne so... ej, stari ne tež, končno sem si nekaj najdla za gledat na TVSLO 1, ti pa men s tem user posted image , moj je pa že itak spal...

Neposredna povezava do sporočila: 1317
28.9.2010 8:55:45   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

BTW, ful mi je všeč tortica ki sem jo nalimala za mojcek :)

bi pasala v tvojo spalnico, a ne de? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1318
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:59:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
28.9.2010 9:02:16   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

populis... čak, v nedeljo menda štarta Big Brother Slavnih... spet bo "zabavno" (za bruhat) user posted image

naju tudi včeraj zvečer kliče sosed, naj dava na brio in gledava kakšne so... ej, stari ne tež, končno sem si nekaj najdla za gledat na TVSLO 1, ti pa men s tem user posted image , moj je pa že itak spal...

Ouje BB, to bo spet jah tako kot si napisala zabavno za bruhat user posted image user posted image

Ja, komi čakam da vidim te slavne osebiceuser posted image
Pa ne vidim tvoje torticeuser posted image . Bom doma pogledalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1320
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 9:05:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
28.9.2010 9:07:40   
tims

Danes jo začnem z sivkino kremo od Justa po podplatih mazat, baje da pomaga bomo vidli. Pomirja, pol pa najboljš da še seb podplate namažem z to kremo preden Laro začnem spat dajat, da bom mirna.

user posted image user posted image user posted image  

Jest sem rekla, da bi si kr kakšno škatlco Persenov kupila za take primereuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1322
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 9:08:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1323
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 9:08:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
28.9.2010 9:14:48   
3jeMi

Danes jo začnem z sivkino kremo od Justa po podplatih mazat, baje da pomaga bomo vidli. Pomirja, pol pa najboljš da še seb podplate namažem z to kremo preden Laro začnem spat dajat, da bom mirna.

boš povedala, če deluje (da nabavim in svojega deca preden gre v službo po podplatih namažem, k apaurin ne pomaga več)

joj, Larika... kdaj se bo to končalooooooo??!!!!!!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......