tims
|
Dobro jutro. Pa je našo Nino tud položilo . Je imela vročino, tko da je moj ostal dons z njo, da sem šla še par nujnih stvari podelat v službo, jutr pa jest ostanem z njo doma. Populis, lepa soba . Res sta bila pridna . Upam, da se boste z Laro izognili bruhanju... Ampak je pa fajn, da se take stvari takoj napišejo na oglasno desko, da starši vemo, kaj se dogaja, če je kaj narobe z našim otrokom. Almera, se sploh ne vidi, da si prav pred kratkim rodila . Dober zgledaš, bravo mami. Auroraa, jest sem tud med tistimi, ki je usekana na pulije. Pa mi je vseeno: kr.rok, dolg, brez, sam da je puli Neboglasnica, držim pesti, da ne boš še ti dobila male goste na obisk Majuska, a bomo lahko kaj kmal prebrale tvoje pisanje? Sem pa pogledala klik z youtube-a. Ja, se je mal za zamislit Gluglu, zdej si me pa kr mal prestrašla, ko si napisala, da večji otroc ko so, več je za pospravlat. Marička sveta, pol bom pa ko Fata, z ruto na glavi, pa omelom v roki Mojcek, moja kolegica je šla na laser. Se ji skor nič več ne pozna. Zdej ful lepo zgleda, ker drugač je bila pa kr poraščea tam pod pajsko. Majce brez rokavov nikol ni hotla nosit, ker tud če je bila pobrita, so vidle tiste črne pikice. Je pa rekla, da je na začetku kr boleč postopek, pol se pa že mal navadiš, pa ni več tok hudo. Drugač pa mene tud blazno moti posoda v koritu... nasploh nepospravljena kuhna. Redko kdaj se zgodi, da ne pospravim posodo takoj po kosilu. Raj takoj, pa je pol mir. Flower, mi ni bilo jasno, ko si napisala, da je šla Teja ven. Sem kar nekaj časa porabila, da sem zaštekala, da to ni nobena od RRjevk Zdej pa gas delat naprej.
|